- 11 Eylül 2014
- 38
- 10
-
- Konu Sahibi czr_matmazel
Ben de yıldım ama ülkemizde ve özellikle benim çevremde bu çok önemli bir meseleYıldım şu iğrenç düşüncelerden. Evlenmeseler evlenmesinler.
Ben takmıyorum bu tarz şeyleri.Ben de yıldım ama ülkemizde ve özellikle benim çevremde bu çok önemli bir mesele
evlenmeden önce sevisenler vajinismus olmuyor mu merak ettimAy komik misin yasadece cici kızlar evleniyor, sonra vajinismus olup burada konu açıyorlar
Tabii ki de vardır da ben sizi bu konuda güçlü göremedim.İleride ayrılırsanız depresyona girip pişman olacak bir haliniz var.Böyle şeyler bir başkasının hayatından örnekler duymakla olmaz,sizin değerleriniz/inancınız vs. sizde pişmanlık yaratacaksa yapmayın.
Vicdanın doğru diyorsa doğrudur, yanlış diyorsa yanlıştır. İnsanların ne dediğinden bağımsız bir konu bu.
Her an ayrılma ihtimali vardır. Ayrıldığında pişman olacağın şeyler yapma. Pişman olmam diyorsan da sorun yok zaten.
Tabiki de varAma hicbir zaman arkasinda duramayacaginiz birseyi yapmayin. Helleki karsimdakini yapmasam kaybederim diye hic yapmayin :)
Bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ki kesinlikle bu hataya düşmeyin. Bende 20 yaşındaydım ve evleneceğimizi düşünüyordum ve çok seviyordum o da beni tabi. Bir sebepten bitti. Geriye pişmanlıklarım kaldı. Bu konu yüzüme sürekli vuruldu ve hiç mutlu olamadım. Hayattaki en büyük pişmanlığımdır. Yapmayın..