- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
-
- Konu Sahibi czr_matmazel
Tamam işte tam olarak bir şey olmamış ne kadar güzel bi daha yapmazsınız. İyi ki yazmışsınız burayaTamamen öyle bir şey olmadı zaten, tab bu dediğime karşılık bazıları ha olmuş ha ramak kalmış diyecekler, onlar da haklılar.. aksini iddia etmiyorum zaten.
Sevişip evlenenlerin varlığını sorgulama sebebim, erkeklerin bunu yaptıklarında kendilerini geri çekip evlenmedikleri rivayetini doğrulamak ya da yalanlamaktı. Dediklerinizin farkındayım ama nasıl bu aşamaya geldik o an farkında olamadım. Aşk gözü kör eder ya. Şu an pişman değilim ama ileride pişmanlık duyar mıyım bilemiyorum. Sadece fikirlerinizi duymak istedimSevisip evlenen bir suru insan var ama onlar yapti diye sen de yapabilirsin anlamina gelmez bu. Cunku yaptiginin arkasinda durabilecek bir tip degilsin. Herkesin hayat sartlari,cevresi bir degil.
Yasadigin cevrede buna uygun degilmis zaten. Muhtemelen ileride evlenecegin erkek tipi de cok farkli olmayacak cevrenden.
"Baskasina nasil anlatirim" kafasindaysan hic adim bile atmamaliydin boyle bir işe. Bak bir dunya konu acildi dugune 1 ay kala terk edilenler, ayrilanlar... Ciddi dusunuyoruz demekle evlenecegini mi saniyorsun?
E yani olanlar olduğuna göre olmuyorlarEv
evlenmeden önce sevisenler vajinismus olmuyor mu merak ettim
E o zaman o kadar yakinlasmayacaksiniz bi zahmet. Benim cevremde de cok onemliydi ama benim icin degildi mesela. Ilk iliskimi yasadigim insandan ayrilirken de zerre tereddur etmedim. Bilincli bi sekilde girdim bu ise cunku. Evlenmek de umurumda degildi. Ama hem her halti yiyeyim hem de ya benle evlenmezse kafasinda olursaniz daha cok endiselenir ve uykusuz geceler gecirirsiniz. Bence siz hazir degilsiniz bu ise. Uzak durun sevisme islerinden.Ben de yıldım ama ülkemizde ve özellikle benim çevremde bu çok önemli bir mesele
Tut ki dogru adam, olumlu dunya sonucta, kim kime 3-5 yil sonrasinin sozunu verebilir.
Evlilik olmazsa kaldiramayacaksan yasanmisligi bence kurallar koyun ve uymaya calisin.
Tamam işte tam olarak bir şey olmamış ne kadar güzel bi daha yapmazsınız. İyi ki yazmışsınız buraya
Olup olmadigini evlenmeden once anlama sansi buluyor. Enfeksiyon mu bu sonradan olsun.Ev
Merhabalar arkadaşlar. 21 yaşındayım henüz. 1 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yatağa kadar gittik ama o son adımı atmadık. Başta böyle şeyler yaşamamışken de ciddi düşünüyorduk zaten. Şimdi de hâlâ aynı düşünüyoruz. Ama ben bazen kendimi kötü hissediyorum böyle ileri gittiğimiz için. Ya evlenmezsek nolucak diyorum. Başkasına ben böyle şeyler yaşadım da diyemem. Sizce doğru mu? Ve erkekler böyle yaşadıkları kızlarla evlenmezler diyorlar. Aranızda sevişip evlenen var mı?
Yani bende bunu demek istedim aslinda.. evlilikle alakasi yokVajinusmus olmadigini evlenmeden
Olup olmadigini evlenmeden once anlama sansi buluyor. Enfeksiyon mu bu sonradan olsun.
Ev
Haklısınız fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Kendimden emin olamıyorum maalesef hâlâ yolun çok başında ve sürekli hatalar içinde gibi hissettiğim zamanlarım oluyor..
nasıl olsunlar kız işte zaten sevişebilmişler
Iliskinin biraz daha olgunlasmasini bekle bence. O zaman kendinden de karsindakinden de daha emin olabilirsib.
Ben esimle evlilik oncesi birlikte olmadim diyebilirim, oldum da diyebilirim, arada derede bisiyler yasadim. Ama mesela, olumlu dunya ya olurse diye dusunseydim kesin birlikte olurdum ve hic uzulmezdim.
Ya sevişip sevişip sonrada gelip birde burdakilere sizde yapıtınızmı diye soruyorsunuz ya
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Zaten yolun çok başındasın çok gençsin hepimiz hata yaptık ama şahsen benim çevremde kimse beni uyarmadı. Burdan da bi haberdim. Siz şanslısınız. Belki evlilik olacak sonunda ama siz yine de yapmayın bence. Tabi ki kendi bileceğiniz iş.Haklısınız fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Kendimden emin olamıyorum maalesef hâlâ yolun çok başında ve sürekli hatalar içinde gibi hissettiğim zamanlarım oluyor..
Mecburluk farklı bir boyut, sanırım onu hiç hissetmedim, ama aşığım ve hayallerimdeki erkek de o ilk aşkım da. Bir ara bir buçuk sene ayrılık yaşadık. Unutamadım bir türlü ve başkasını hayatıma da alamadım. Bütün endişelerim de bundan ötürü