Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Yıl dönümlerimiz ve doğum günlerimiz dışında herkesin kutladığı günleri kutlamıyoruz kafamız rahat bahane bulacaksak illa bir şey yapmak için buluruz yemek yemek, sinema, gezmek gibi

Bende çocuklara baklava aldım üstüne de çilekli pasta aldım mutlu edeyim bari onları eşimden hiç umudum yok her sene olduğu gibi bu sene de yine haklı çıkacak olmanın rahatlığı var sanırım üstümde

Pasta almış işte daha ne yapsın kız :))
Üstüne mum koy üfleyin al sana romantik bir sevgililer günü işte :)

Kuşum ölmüştü sana kuş alacam ama sen seç hangisine ısınırsan dedi yarın gidip alacaz ha iki gün önce de bir demet gül getirdi sağolsun ki ben hiç birşey beklemiyordum

Kadın versiyonu da var
Ben, sanırım ruhsuz duygusuz biriyim :)) sevgililer günü tamam ama beni sevmeyi bir güne bağlamasın, sevgililer gününde hediyeleşmeyiz biz, ne ben beklerim ne eşim.

Hatta bugün evi temizliyoruz birlikte, sosyal medyadan görmüş olsa gerek, sevgililer günüymüş dedi, ne zaman diye sordum bugün dedi :))) iyi kutlu olsun bari deyip sarıldık bitti

Kusura bakmayın ama doğum günü, evlilik yıldönümü müstesna bana garip geliyor çiftlerin sevgililer günü, nişanlanma yıldönümü, iyi ki tanıştık yıldönümü gibi şeyler, özel hissetmek için bugünlere ihtiyacımız yok, olmamalı, sırf sevgililer günü diye kendini hediye almak zorunda hissetmemeli, içinden gelmeli, olmadık bir gün de olmadık bir sürpriz bana daha özel geliyor.

Neyse sustum çünkü gerçekten duygusuzmuşum onu anladım

Bu hediye konularinda hep yaziyorum. Icinden gelmiyorsa soylenerek, kavga ederek hediye aldirilmaz, zorla birseyler kutlanmaz. Siz huysuzluk yapiyorsunuz diye yapmaya baslar biyerden sonra ama icinden geldiginden degil.

Biz kutlamiyoruz sevgililer gununu, saçmaymiş pasta bile almaz. Yapsa hoşluk olurdu ama bu konuda agzimi acmiyorum.
Sadece evlilik yildonumumuzu ve dogum gunumu kutlar kendi istegiyle.

Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?

dun öğrendim ben bugun sevgililer gunu oldugunu. sonra da sevgililer gunu hediyesi de almadik daha dedi esim (aksam saat dokuz olmus).
ben de yine eve cicek yollicaksan yollama artik hediye diye dedim. ustune de zaten hep ayni seyi yaziyosun bi ozelligi olmuyo deyip bogazina dizdim

asla pisman degilim nerdeyse on senedir birlikteyiz bi numarasını gormedim hic bi ozel gunde.

sifir beklenti sifir hazirlik sonsuz mutluluk

Aynı durumdayız sevgili Mune ama duygusuz olduğumuzu düşünmüyorum.
Duygulu ama mantıklı düşünen ve herkesin farklı bakış açıları olabileceğini bilen kadınlarız.
Ayrıca gerçek sevginin ne olduğunu da biliyoruz.
Bu konuda hiç mütevazı olamayacağım.

Aynı kafadayız abla bu arada eşimle birbirimize sevgilim diye de hitap ederiz. :)

Benim için bir doğum günleri birde tanıştığımız gün önemli evlilik yıl dönümünü bile bir yemekle geçiştirdik. Bugün de orkide almış sağolsun küs olduğumuz için masaya bırakmış teşekkür bile etmedim

Yine senin iyi bacım Pastayı ben yaptım hediyemi de akşam verdim dayanamayıp ama bana hediye gelmedi aldım diyor kargoda sıkıntı çıkmış ne diyim bilemedim hem biz sevgilimiyiz diyor :/

Benim eşim o bakımdan şanslıyım ki çok romantiktir.
Fakat sevgili miyiz diyen kocaya yok ben senin hizmetçinim bilemedin derdim...

Son düzenleme:
Esim bana oyle guzel davraniyor ve destek oluyor ve oldu ki su zamana kadar o yuzden ben dogumgunum haricinde ya da evlilik yildonumu haricinde boyle gunlere pek kiymet vermiyorum.gecen sene oekide almisti ve saat. Oekideye verdigi paraya acidim. Cunku ben bakamam. Direk bana verseymis daha iyiymis . :))))
Tabi isin esprisi bi yana hakketten deger vermiyorum bugunumu kutlamis mi kutlamamis mi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…