- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Aman sen zaten koca sever..Aynı kafadayız ablabu arada eşimle birbirimize sevgilim diye de hitap ederiz. :)
Öyle mi diyorsunuz ? Ben hediyelere pek takılmam, sevgililer günü hediye almadı, kutlamadı demem, zaten ben de kutlamadığımdan garipsemiyorum, sabah kalkarken tatlı tatlı bakıyor yetiyor yahu :))Aynı durumdayız sevgili Mune ama duygusuz olduğumuzu düşünmüyorum.
Duygulu ama mantıklı düşünen ve herkesin farklı bakış açıları olabileceğini bilen kadınlarız.
Ayrıca gerçek sevginin ne olduğunu da biliyoruz.
Bu konuda hiç mütevazı olamayacağım.
Haha sende ha :)Benim için bir doğum günleri birde tanıştığımız gün önemlievlilik yıl dönümünü bile bir yemekle geçiştirdik. Bugün de orkide almış sağolsun küs olduğumuz için masaya bırakmış teşekkür bile etmedim
Aaa niye tanıştığımız gün bana pek bir tatlı geliyor. Site bile bana birinci yıl bildirimi attığında mutlu olmuştum demek o sen değildinBen, sanırım ruhsuz duygusuz biriyim :)) sevgililer günü tamam ama beni sevmeyi bir güne bağlamasın, sevgililer gününde hediyeleşmeyiz biz, ne ben beklerim ne eşim.
Hatta bugün evi temizliyoruz birlikte, sosyal medyadan görmüş olsa gerek, sevgililer günüymüş dedi, ne zaman diye sordum bugün dedi :))) iyi kutlu olsun bari deyip sarıldık bitti
Kusura bakmayın ama doğum günü, evlilik yıldönümü müstesna bana garip geliyor çiftlerin sevgililer günü, nişanlanma yıldönümü, iyi ki tanıştık yıldönümü gibi şeyler, özel hissetmek için bugünlere ihtiyacımız yok, olmamalı, sırf sevgililer günü diye kendini hediye almak zorunda hissetmemeli, içinden gelmeli, olmadık bir gün de olmadık bir sürpriz bana daha özel geliyor.
Neyse sustum çünkü gerçekten duygusuzmuşum onu anladım
Agzimizin tadi bozulmasin hep tatli tali yasayalim diye pasta almis ne guzelNapim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Haha sende ha :)
En guzelini yapmissin canim, hep karsidan beklememek lazim .Yine senin iyi bacım Pastayı ben yaptım hediyemi de akşam verdim dayanamayıp ama bana hediye gelmedi aldım diyor kargoda sıkıntı çıkmış ne diyim bilemedim hem biz sevgilimiyiz diyor :/
o kadar haklısın ki :) gereksiz gerginlik yaratıyor.bu dert mi şimdi anlamadım? siz ne bekliyordunuz tek taş falan mı?
evet aşkım sevgiliyiz tabi diyip bi öpücük veremediniz mi? büyütülecek bir mevzu yok
Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Nerde benim pembe gözlüklerimAgzimizin tadi bozulmasin hep tatli tali yasayalim diye pasta almis ne guzel
Ben hala isteyim, guzel bir mesaj geldi simdilik.
Bence ver canim hediyeni, hem guzel bir adim olur barismak icinvala biz sevgililer gününde küsüz dün akşam tartıştık bu saate kdr ikimizde bi adım atmadık
bakalımm bişi yapcakmı akşama. ben ona netten hediye almıştım geldi işyerine. ama barışmazsak vermeyi düşünmüyorum
Öyle mi diyorsunuz ? Ben hediyelere pek takılmam, sevgililer günü hediye almadı, kutlamadı demem, zaten ben de kutlamadığımdan garipsemiyorum, sabah kalkarken tatlı tatlı bakıyor yetiyor yahu :))