- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Demek ki sizin sevgi diliniz hediye o zaman bunu eşinize açık açık söyleyip beklentinizi anlatın.Bilmiyorum ya düşününce evet çok mantıksız bir gün ama biz kadınız, hediye almayı severiz.. öyle sevsin yeter ihihi diyenleri de anlamıyorum, sevmese zaten evlenmezdik ama bir hediye kadar değerimiz olmasın mı?
benim öküz almadı, aramızda bozuk oysa ki insan bir çiçek bari almaz mı?
ben konser ayarladım ve günler öncesinden bilgisini verdim.. insan utanır kadın bir şeyler ayarlamış bende ayarlayayım der ama nerdeee? valla moralim çok bozuk, konsere falan gidesim kalmadı
Aaa niye tanıştığımız gün bana pek bir tatlı geliyor. Site bile bana birinci yıl bildirimi attığında mutlu olmuştum demek o sen değildin
Sabah kalktım, gözlüğümün yanına koymuş hediyemi çocuktan başka türlü görmem akşamı bulur diyeNapim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Demek ki sizin sevgi diliniz hediye o zaman bunu eşinize açık açık söyleyip beklentinizi anlatın.
Sizin için hediye önemliyse ve bir değer-sevgi göstergesiyse elbette haklısınız.
Ama bazılarımız için hediye bir sevgi ifadesi ve göstergesi değil bunu da anlayışla karşılamak lazım.
Mune bu arkadaşlar henüz yeni evli.Ay ruhsuzluğum iyice ortaya çıkıyoreşime kahve yapayım sevgililer günü hediyesi olarak
Aman hatunlar kızmayın, bir erkek eşini sevip sayıyor, ona değer veriyor, o üzülünce üzülüp o sevinince mutlu oluyorsa sevgililer günüymüş, hediyeymiş dert edip kırdığınıza kırıldığınıza değmez, aşkın değeri böyle günlerle ölçülmez bence.
Öyle ben hastanede yatarken o aşağıda soğukta arabada yattıAy ruhsuzluğum iyice ortaya çıkıyoreşime kahve yapayım sevgililer günü hediyesi olarak
Aman hatunlar kızmayın, bir erkek eşini sevip sayıyor, ona değer veriyor, o üzülünce üzülüp o sevinince mutlu oluyorsa sevgililer günüymüş, hediyeymiş dert edip kırdığınıza kırıldığınıza değmez, aşkın değeri böyle günlerle ölçülmez bence.
Haklisin canim, zaten hayatimiz ortak.Ay ruhsuzluğum iyice ortaya çıkıyoreşime kahve yapayım sevgililer günü hediyesi olarak
Bizde geçen yıl yemeğe gittik o kadar kalabalıktı ki bir saate yemek gelmedi kalktık eve geldik ev gibisi yok bugünlerdeGeçen yıl yemeğe gittik 340 tl hesap ödedik bir de bi kalabalık bi tane keman çalan sesi berbat bi adam vardı :) kalk eve gidelim başım ağrıdı dedim :) bu sene bişe almama kararı aldık sağlıkla mutlulukla evine gelsin allah başımızdan eksik etmesin yeter
Niye kızdığınızı anlamadım.ne alaka sevgi dili? ben eşim beni sevmiyor hediye almadı yazmış mıyım? bakıyorum, yok yazmamışım.
ama ben hediye alınca veya hediye verince çok mutlu oluyorum. zaten ben söylediğim zaman bunun adı hediye olmuyor.
hayır yazarken belirttim "sevmesek evlenmezdik" diye ama sanırım anlatamamışım..
ama haklı olan taraf benim tartışma konusunda o yüzden o bi adım atmadan vermeyi düşünmüyorumBence ver canim hediyeni, hem guzel bir adim olur barismak icin
O da doğru, çeyrek asırı devirdik değil mi :))) 25 yılı evli tam 30 yıllık mazimiz var eşimle, böyle yazınca hepten odun sanmasınlar bizi :))Mune bu arkadaşlar henüz yeni evli.
Bizim gibi, evlilikte çeyrek asrı devirince,
ilişkinin dinamikleri ve bakış açısı da değişiyor.
Kısacası tanışma gününü kutlayanlar kendine göre haklı,biz önemsemeyip kutlamayanlar da kendimizce haklıyız.
Niye kızdığınızı anlamadım.
İlişkilerde hediye alınca veya verince mutlu olmak sevgi dilinizin bu olduğunu gösterir bunu da ben söylemiyorum Beş Sevgi Dili adlı kitap söylüyor.
Benim sevgi dilim de hediye ama eşimin değil.
Eşinizle birbirinizi sevmediğinizi de iddaa etmedim ayrıca.