Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Demek ki sizin sevgi diliniz hediye o zaman bunu eşinize açık açık söyleyip beklentinizi anlatın.
Sizin için hediye önemliyse ve bir değer-sevgi göstergesiyse elbette haklısınız.
Ama bazılarımız için hediye bir sevgi ifadesi ve göstergesi değil bunu da anlayışla karşılamak lazım.

Aaa niye tanıştığımız gün bana pek bir tatlı geliyor. Site bile bana birinci yıl bildirimi attığında mutlu olmuştum demek o sen değildin

Ay ruhsuzluğum iyice ortaya çıkıyor eşime kahve yapayım sevgililer günü hediyesi olarak

Aman hatunlar kızmayın, bir erkek eşini sevip sayıyor, ona değer veriyor, o üzülünce üzülüp o sevinince mutlu oluyorsa sevgililer günüymüş, hediyeymiş dert edip kırdığınıza kırıldığınıza değmez, aşkın değeri böyle günlerle ölçülmez bence.

Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Sabah kalktım, gözlüğümün yanına koymuş hediyemi çocuktan başka türlü görmem akşamı bulur diye ben bu sefer odun modunda olacaktım ki o sürpriz yapınca benim de en azından yemek sürprizim olsun diye uğraşıyorum ama onu da bebem baltaladı. Her şey yarım kaldı.

ne alaka sevgi dili? ben eşim beni sevmiyor hediye almadı yazmış mıyım? bakıyorum, yok yazmamışım.
ama ben hediye alınca veya hediye verince çok mutlu oluyorum. zaten ben söylediğim zaman bunun adı hediye olmuyor.
hayır yazarken belirttim "sevmesek evlenmezdik" diye ama sanırım anlatamamışım..

Mune bu arkadaşlar henüz yeni evli.
Bizim gibi, evlilikte çeyrek asrı devirince,
ilişkinin dinamikleri ve bakış açısı da değişiyor.
Kısacası tanışma gününü kutlayanlar kendine göre haklı,biz önemsemeyip kutlamayanlar da kendimizce haklıyız.

Geçen yıl yemeğe gittik 340 tl hesap ödedik bir de bi kalabalık bi tane keman çalan sesi berbat bi adam vardı :) kalk eve gidelim başım ağrıdı dedim :) bu sene bişe almama kararı aldık sağlıkla mutlulukla evine gelsin allah başımızdan eksik etmesin yeter

Öyle ben hastanede yatarken o aşağıda soğukta arabada yattı ama şuan küsüm çiçek için teşekkür etmeyecem gidim bir kahve yapayım bende

Haklisin canim, zaten hayatimiz ortak.
Ve eger opzel gunlerde surpriz isteniyorsa da bence her zaman karsi taraftan beklemek olmaz.

Bizde geçen yıl yemeğe gittik o kadar kalabalıktı ki bir saate yemek gelmedi kalktık eve geldik ev gibisi yok bugünlerde

Niye kızdığınızı anlamadım.
İlişkilerde hediye alınca veya verince mutlu olmak sevgi dilinizin bu olduğunu gösterir bunu da ben söylemiyorum Beş Sevgi Dili adlı kitap söylüyor.
Benim sevgi dilim de hediye ama eşimin değil.
Eşinizle birbirinizi sevmediğinizi de iddaa etmedim ayrıca.

Oğlumu kaybettikten sonraki gün doğum günümdü. 26 aralıktı ve 15 ocak eşimin doğum günüydü. Kutlamadık sevgililer günü de kaldı öyle.
Hiç bir şey yapmadık Allah sağlık huzur versin sevene hergün sevgililer günü. İnşaallah seneye 3 kişi olarak kutlamak nasip olur. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun sevginiz daim olsun inşaallah.

O da doğru, çeyrek asırı devirdik değil mi :))) 25 yılı evli tam 30 yıllık mazimiz var eşimle, böyle yazınca hepten odun sanmasınlar bizi :))
Nişanlıyken eşim her akşam camımın önüne 1 tane kırmızı gül, bir paket çikolata ve şiir koyar giderdi, askerdeyken birbirimize yazdığımız mektuplar hala durur, benim gibi çok yazan geveze bir hatunun mektuplarını tahmin bile edemezsiniz, en azı 15 sayfadan oluşuyor, o zamanlar nerede öyle cep telefonu, nerede her dakika telefonla konuşma, mektuptu tüm haberleşme, mektupları taşıyan postacımızın imkanı olsa da yazsa buraya:))

Siz ve ben Aşka, sevgiye sevgililiğe çok başka yerlerden bakıyoruz, o yüzden yanlış anlaşılmaya da müsaitiz sanırım.

Çeyrek asırlık mutluluğunuz katlanarak artsın

Nişanlım kredi kartını verdi istediğini al diye bir güzel harcadım.Deminde resim atmış bir altın kolye set almış canım nişanlım

Benim kocam da sosyal medyadan Hristiyan aleminin aziz valentini anma gününü kutlamış
Her sene olduğu gibi

kitap söylüyor diye kabul mü edelim? ayrıca sakinim :)
ben öyle bana hunharca hediye alsın, pahalı olsun demiyorum ki. sabah adam dönüp bana ne istiyorsun diyor yahu sorulur mu? biz daha evleneli 2,5 yıl oldu bu ne bıkkınlık

eğer sevgi diline çok takılıyorsak benim ki sürekli onaylanmadır bunu da bildireyim :)

Bir gün değil hergün hatırlaması daha güzel sevgililer günü tamam en ticaret için uydirulmş bir gündür o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…