Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

14 Şubatı kutlamıyorum.
Eşime birşey almıyorum, eşim de bana birşey alsın diye beklemiyorum.

Ben daha çok zamansız yapılan süpriz ve hediyeler ile mutlu oluyorum.
Kapitalizmin dayattığı günler aslında bunlar

2 Gun once bebısın cinsıyetını öğrendik,kızımız olacakmış kısmetse
sağlıklı olması bıze hedıye dıye konuşmuştuk zaten
Cınsıyetı öğrenme bonus oldu:)
Ama bi cicek bekledim açıkçası
Bu saat oldu gelen giden yok
Halbukı aksam harıl harıl bugün ıcın yemekler yaptm bılıyor

Onemli olan gidecekleri yerin ayni olmasi ama
Siz yukte hafif pahada agir hediye istiyorsunuz anladim. Oyle seviyorsaniz siz ona oyle bir hediye alin,belki alisir. Sonraki ozel gunlerinizde de o size alir istediginiz tarz hediyeyi.
Bnce alsam da beceremez en iyisi öyle kabullenmek :) ıkı doğum günümde ıkısindede kolye aldı :) halbuki cok pahalı bisiy beklemiyorum bi tokada olabilir :) ama farklı aynı seyler degil.

Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Benim eşim nöbette akşam mesaj atmış biz pazar günü kutlayalım diye. En 14 Şubat için kırmızı balonlar aldım tavana yapıştırmak için hoş bi ortam hazırlicam ama yarın
Ayrıca ben sadece erkeklerin birşeyler yapmasını doğru bulmuyorum eşiniz yapmıyorsa siz yapmalısınız bi süre sonra sizin kutlama anlayışınızı anlamaya başlar

Bnimde eşimden kalır bi yanım yok :) hiç hediye aldığımı hatırlamıyorum. Sadece geçenlerde bi çakmak vermiştim ona :)

14 subat hediyesin siparisim uzeine kaktus almaya yapi markete giderek hallettik.Neden 13 subatta ? Cunku 14 subatta avm ler kalabalik olur ve yollarda trafik cok olur diye
Evlenene kadar hep uzaktaydik.Bu sene bi sevgililer gunu keyfi yapayin dedim.Bundan sonrasi icin boyle kutlama vs istemeyecegimden eminim.Sacmalik cunku :)

Üzülme kardeş benimkide öyle dedi:) ben önemserim böyle günleri çok büyük şeyler beklemem ama hayat koşuşturması bilmem ne derken romantik şeyleri kaçırıyoruz..o yüzden bir kaç çeşit pasta meze yaparım küçük birde hediye mesala klasik bir kupa aldım ıhlamuru çok sever onda içsin diye(ıhlamuruda demledim bekleyince güzel olur der)diğer kupalarım hep çiçekli bu kalpli o yüzden farklı:))oturur sohbet ederiz daha doğrusu ben konuşurum o dinler..bence bu tarz günler koşuşturmaya bir dur demek bir derin nefes alıp yeniden başlamak demek..

Aslında bnde onemsememde :) espirisine dün söyledim napcan bana 14 subatta DİE biz sevgılımıyız dedı .Sonra pasta aldı komik geldi bana :)) seninki gıbı bi kupada olabilirdi maksat kullanışlı olsun :)))

Bnde bidaha sevgililer gununde napcan bana dıe sormucam tövbe :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…