Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Aynı durumdayız sevgili Mune ama duygusuz olduğumuzu düşünmüyorum.
Duygulu ama mantıklı düşünen ve herkesin farklı bakış açıları olabileceğini bilen kadınlarız.
Ayrıca gerçek sevginin ne olduğunu da biliyoruz.
Bu konuda hiç mütevazı olamayacağım.
Öyle mi diyorsunuz ? Ben hediyelere pek takılmam, sevgililer günü hediye almadı, kutlamadı demem, zaten ben de kutlamadığımdan garipsemiyorum, sabah kalkarken tatlı tatlı bakıyor yetiyor yahu :))

Bilmiyorum ya düşününce evet çok mantıksız bir gün ama biz kadınız, hediye almayı severiz.. öyle sevsin yeter ihihi diyenleri de anlamıyorum, sevmese zaten evlenmezdik ama bir hediye kadar değerimiz olmasın mı?

benim öküz almadı, aramızda bozuk oysa ki insan bir çiçek bari almaz mı?

ben konser ayarladım ve günler öncesinden bilgisini verdim.. insan utanır kadın bir şeyler ayarlamış bende ayarlayayım der ama nerdeee? valla moralim çok bozuk, konsere falan gidesim kalmadı

Bana hediye saat ve bileklik aldı eşim almasaydı da çok önemsemezdim çünkü normalde çok düşünceli değer veren bir eşim var yani hediye alıp almaması o kadar da önemli diil ben ona hiç bisey almadım mesela hep onlardan bekliyoruz ama bizde bisey yapmıyoruz;-)

Ben, sanırım ruhsuz duygusuz biriyim :)) sevgililer günü tamam ama beni sevmeyi bir güne bağlamasın, sevgililer gününde hediyeleşmeyiz biz, ne ben beklerim ne eşim.

Hatta bugün evi temizliyoruz birlikte, sosyal medyadan görmüş olsa gerek, sevgililer günüymüş dedi, ne zaman diye sordum bugün dedi :))) iyi kutlu olsun bari deyip sarıldık bitti:KK70:

Kusura bakmayın ama doğum günü, evlilik yıldönümü müstesna bana garip geliyor çiftlerin sevgililer günü, nişanlanma yıldönümü, iyi ki tanıştık yıldönümü gibi şeyler, özel hissetmek için bugünlere ihtiyacımız yok, olmamalı, sırf sevgililer günü diye kendini hediye almak zorunda hissetmemeli, içinden gelmeli, olmadık bir gün de olmadık bir sürpriz bana daha özel geliyor.

Neyse sustum çünkü gerçekten duygusuzmuşum onu anladım:KK14:
Aaa niye tanıştığımız gün bana pek bir tatlı geliyor. Site bile bana birinci yıl bildirimi attığında mutlu olmuştum demek o sen değildin :KK70:

Yine senin iyi bacım Pastayı ben yaptım hediyemi de akşam verdim dayanamayıp ama bana hediye gelmedi aldım diyor kargoda sıkıntı çıkmış ne diyim bilemedim hem biz sevgilimiyiz diyor :/ :KK70:
En guzelini yapmissin canim, hep karsidan beklememek lazim .
Benim de var aksama kucuk bir surprizim :KK66:

Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
:dondurma: Benim ki çarşıya çıktı işi vardı hahhh geliyor hediye dedim aradı aşkım çocuklar uyanmadıysa arabayı yıkatacağım dedi bende herhalde yetiştiremedi hediyeyi diye düşündüm Yok yok uyanmadı sen rahat rahat hallet işini dedim. Eve bi geldi eli boş nasıl yoruldum acıktım dedi :bicak: güzelce yemeğini yedi son lokmasın da çok öküzsün dedim sanırım boğazında kaldı ama biz sevgili değiliz ya o yüzden şey yapmadım dedi... daha iki hafta önce Doğum yaptım insan biraz ince düşünür :işsiz: ama artık önemsemiyorum çok şükür mutluyuz yuvamızda

vala biz sevgililer gününde küsüz dün akşam tartıştık bu saate kdr ikimizde bi adım atmadık
bakalımm bişi yapcakmı akşama. ben ona netten hediye almıştım geldi işyerine. ama barışmazsak vermeyi düşünmüyorum :KK70:
Bence ver canim hediyeni, hem guzel bir adim olur barismak icin

Öyle mi diyorsunuz ? Ben hediyelere pek takılmam, sevgililer günü hediye almadı, kutlamadı demem, zaten ben de kutlamadığımdan garipsemiyorum, sabah kalkarken tatlı tatlı bakıyor yetiyor yahu :))

Eğer sevgiyi hissettiren bir eş ise şartlar zorsa, inanın o bile mucize oluyor, büyük mutluluk oluyor, ben eşimle ayrı şehirlerdeyim, akşam görüşeceğiz, tamamen tesadüf ben sarılmanın heyecanına kapıldım bile :)
Gerisi boş
Ama dip not; benim eşim özel günleri önemser, bana ve etrafına karşı ztn özenlidir, o yüzden bazı tepkileri anlayabiliyorum insan özen ve sevgi bekler her kadın bekler ama illa sevgililer günü demem ona haksızlık olur

X