Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Açıkçası ben şuan tüp bebek tedavisinden ötürü evde yatıyorum lavabo dışında kalkmamam gerekiyor ve hem dışarıda çalışıp hem de tüm evi çiçek gibi yapan bir eşim var hayatımda bundan güzel bir sevgililer günü geciremezdim sanırım :) Velhasıl ince düşünceli,zor gün de asıl eş,sevgili olabilen başta eşim olmak üzere tüm erkeklere saygım sonsuz .. :)

Benımkı de bana degılde karnımdakı mınık bebegımıze hedıye almıs :)) benım hosuma gıttı bana hedıye alsa bu kadar sevınmezdım belkı :))

Kocam yok ama sevgilim bu akşam çok güzel bir yemek ayarlamış
Evlenince devam edeceğini sanmıyorum ve hiç sorun da etmem bunu.

Sevgililer günü kutlamayı ergenlere bırakın bence. Çok saçma buluyorum. Evlilik yıldönümü doğum günü gibi anlamlı günler kutlanır ama sevgililer gününü çok anlamsız

Ahahha Esmoşummm 1 hafta önce para verdi ne istiyorsan al karıcım kendine dedi
iyimisssi vallah bana verdi :)sonra disari cikti yanimda nakit yok bana verebilir misin dedi. geri verdim ona dedim zaten verme daha harclik .benim ki genelde veriyor ama geri ilk defa istedi neyse canlari sag olsun:)

Kapıdan içeri girdim ve yanağıma bir öpücük yetti :)
Bir beklentim yok açıkçası bugünden.

Eşim bana bir gül,bir de çikolata göndermiş ben ne yapıyorum; güzel bir otelde 14 şubat programı varmış onu ayarladım, hediyesini orda vereceğim artık. Hediye filan göndermese bile niye göndermedin demezdim herhalde,sıfır beklenti sonsuz huzur

Biz kutlamadığımız için bişey beklemiyorum da, almadım da.
Özel günler listemizde sevgililer günü yoktur.

Bu arada evet evliler de sevgilidir. Sevgililik evlilik öncesi ilişkinin adı değil sadece.

Nişanlımda aynısını söylemişti bir kaç gün önce,”sen benim sevgilim misin?”demişti.’Lafa gelince sevgilim diyorsun ama’ dediğimde de umursamazca gülmüştü :) Hediye falan değil istediğim ama bugünle ilgili bişey söylemedi henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…