Sevgililer gününde 1000 TL :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin yaptığınız davranışta saçma geldi bana madem ortada bir iyi niyet para iade etmek felan kaba bence ve sevgiliniz kırılmış belli
kırıldı evet :KK43:
Sonrasında iletişim kurmaya çalıştım ama kırgın oldugu için çok yanaşmadı.
Bugun devam etsem mi , biraz sakinleşmesini mi bekleyeyim bilemedim.
Aşırı tripli şuan :)

bu akşam bunu deneyeceğim. Aslında dün akşam yapacaktım ama görüşmedi :)
Bugun kabul ederse , konusacağım.

Ateşi sönmüştür bugün iki öpüş koklaş geçer siniri :)
Hayat kısa boş verin böyle şeyler için hiç canınızı sıkmayın, sıkı sıkı sarılın birbirinize :KK200:

Başlığı görünce para yollayip kendine hediye al dedi sandim, doseyecektim.
Ama bence ince düşünmüş neden abarttiniz bu derece?

evet amacı asla kötü değildi. Para verip al kendine şunu al diyecek kadar kaba değil zaten :)
Ben yine de dekont, nakit para :olamaz: saçmaladım:mad:
Yani üzülmeyin artık kötü de hissetmeyin. İnsanın bazen algıları kapanıyor, nutku tutuluyor. Konuşulup halledilir. Kocaman bi sorun değil.

Ben de erkek hesap ödesin, hediye alsın kafasında değilim. Genelde de mahcup hissediyorum ama fark ettim ki bu karşı tarafında hevesini kırıyor o da mahcup hissediyor. Eğer aldıysa, teklif ediyorsa izin verilmeli. Arada da tabii siz de bir şeyler yapmalısınız. Hep karşı çıkmak ters tepki veriyor insanın hevesi kursağında kalıyor. Bunu gözlemledim.
şöyle oluyor mesela . Kozmetik işi yapıyor.
Ürün falan alıyor getiriyor. Bakıyorum fiyatı yüksek.
O verince bana ödemek istiyorum. Çünkü bu işi yapıyor.
Bazen de mesela bana şunu alır mısın diyorum . İyi markaları uyguna alıyor çünkü ama parasını ödemek istiyorum.
Ben bunu zaten alacağım çünkü , senden almak istiyorum diyorum. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. İçim böyle rahat ediyor.

Başlığı görünce para yollayip kendine hediye al dedi sandim, doseyecektim.
Ama bence ince düşünmüş neden abarttiniz bu derece?
yok yok :) öyle olsa kavga cıkardı.
Bu değişik bir 1000 TL. Keşke atmasaydı ya boşuna tartışma yaşandı :KK43:
Şimdi gönlünü almak zor olacak.

Ateşi sönmüştür bugün iki öpüş koklaş geçer siniri :)
Hayat kısa boş verin böyle şeyler için hiç canınızı sıkmayın, sıkı sıkı sarılın birbirinize :KK200:
yan yana gelsek gönlünü alırım her türlü de :) yan yana gelmek istemiyor maalesef.
Denemeye devam bakalım.
Bugun de görüşmemek için bahane bulursa. Açıkça konuyu konusmak istediğimi söyleyeceğim.

Kızlar selam,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgililer gününde erkek arkadaşım 1000 TL attı hesabıma :)
Konuyla ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var:KK200:

Konuyu daha net yorumlayabilmeniz açısından biraz geniş bahsedeceğim. Ben hayvanları çok seviyorum, baya bir deli boyutta yani öyle söyleyeyim.
Erkek arkadaşımda ben kadar olmasa da duyarlı . Benim mama fiyatları , iyi marka mamalarla ilgili fikrim oldugunu bildigi için daha öncesinde bana kedi/ köpek maması almam ricasında bulundu. Sen alabilirsen ben sana ödeyeyim , çok anlamıyorum dedi. Ben de seve seve kabul ettim. Bütçe sordum ona göre sipariş vermek için 1000 TL. ayırırım dedi.
Maaş gününe odaklı bir şekilde sipariş vereceğiz diye konustuk. O tarih geldiği zaman , işleri biraz sıkıştı, ani gelişen durumlar yüzünden bazı ödemeleri oldu. Bu ay almayalım falan filan konustuk , kapattık. Bu konu ciddi ciddi konusulmadı , laf arasında öyle konustuk diye düşünün.

Olaya geçiyorum . 13 Şubat akşamı saat gece 12 olmak üzereyken , whatsapptan dekont paylaşmış benimle , bu ne dedim. Açıklamayı oku dedi.
Açıklamada da sevgililer günü hediyen , hayvanlara gitsin :) yazmış ve hesabıma 1000 TL yollamış.
Bu arada öncesinde de belirteyim , böyle günleri asla önemsemem. Defalarca hediye falan istemediğimi söylemiştim.

Bu hareket bana garip geldi ne bileyim . Hani amaç kötü değil belki ama anlamadığım bir şekilde huzursuz oldum. Yan yanayken lafı geçse alsak çok hoşuma giderdi ama dekont falan gelince bilmiyorum garipsedim ve parayı ona geri yolladım.
Şuan durumun sıkışık sonrasında alırız ben de şuan kendi kedilerim için mama almayacagım . Alacağım zaman sipariş verdikten sonra söylerim , ödemesini yaparsın sen de dedim. Birlikte alırız.

Bu cok ısrar kıyamet . O zaman para sende kalsın vs . derken sonunda ''İnsanın içinden bir şey geliyor, onun da içine s.... '' dedi.
Almıyorum mama falan sinirlendi. Ben de alma tamam yazdım . Burada kapandı konu.
Sabah günaydın yazdım . O da günaydın yazdı.
Sonrasında öğlenden sonra ne yaptın işlerini halletin mi diye sordum ( bazı işleri vardı) evet , dönüyorum şimdi yazmış.

Akşam dişçi randevum vardı . Evine cok yakın bir yerde.
Mesaj attım.
Ben : Dişçiye geldim şimdi. Çıkışta müsaitsen , yorgun değilsen . Cıkışta geleyim , bir şeyler yaparız. Otururuz biraz dedim.
O : yok çok yorgunum , yağmur da yedim. Eve geç sen. yazdı.

Bu konusma dün akşam 6 'da oldu . Sonrasında tık yok. Normalde hep ne yaptın eve geçtin mi ? ne bileyim dişçiyle ilgili nasıldı, ne yaptın hep sorar ama asla yazmadı.
Hala bana trip yapıyor belli. Ben de hiç yazmadım, biraz sakin kalsın istedim.

Şimdi sorum şu , ben kaba mı davrandım. Parayı geri yollamamam mı gerekiyordu ?
Şu para mevzularına takıntılıyım. Erkek hesap ödesin, bir şey alayım o karşılasın . Bunları sevmiyorum , O yüzden bana mı itici geldi.
Bugun mesela hep günaydın yazarım yazmalı mıyım ?
Yoksa sessiz mi kalmalıyım.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Ayıp etmişsiniz, gönlünü alın
İlaveten mama parası toplamak şu an çok zor, resmen dilenci gibiyiz tüm hayvanseverler, bu konuda gurur yapmayın, çok desteğe ihtiyaç var🙏

şöyle oluyor mesela . Kozmetik işi yapıyor.
Ürün falan alıyor getiriyor. Bakıyorum fiyatı yüksek.
O verince bana ödemek istiyorum. Çünkü bu işi yapıyor.
Bazen de mesela bana şunu alır mısın diyorum . İyi markaları uyguna alıyor çünkü ama parasını ödemek istiyorum.
Ben bunu zaten alacağım çünkü , senden almak istiyorum diyorum. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. İçim böyle rahat ediyor.
Valla benim de hoşuma gitmiyor ama adam alıcağım diyorsa karşı koyma teşekkür et, öv falan. Böyle daha da mutlu oluyorlar

Kızlar selam,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgililer gününde erkek arkadaşım 1000 TL attı hesabıma :)
Konuyla ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var:KK200:

Konuyu daha net yorumlayabilmeniz açısından biraz geniş bahsedeceğim. Ben hayvanları çok seviyorum, baya bir deli boyutta yani öyle söyleyeyim.
Erkek arkadaşımda ben kadar olmasa da duyarlı . Benim mama fiyatları , iyi marka mamalarla ilgili fikrim oldugunu bildigi için daha öncesinde bana kedi/ köpek maması almam ricasında bulundu. Sen alabilirsen ben sana ödeyeyim , çok anlamıyorum dedi. Ben de seve seve kabul ettim. Bütçe sordum ona göre sipariş vermek için 1000 TL. ayırırım dedi.
Maaş gününe odaklı bir şekilde sipariş vereceğiz diye konustuk. O tarih geldiği zaman , işleri biraz sıkıştı, ani gelişen durumlar yüzünden bazı ödemeleri oldu. Bu ay almayalım falan filan konustuk , kapattık. Bu konu ciddi ciddi konusulmadı , laf arasında öyle konustuk diye düşünün.

Olaya geçiyorum . 13 Şubat akşamı saat gece 12 olmak üzereyken , whatsapptan dekont paylaşmış benimle , bu ne dedim. Açıklamayı oku dedi.
Açıklamada da sevgililer günü hediyen , hayvanlara gitsin :) yazmış ve hesabıma 1000 TL yollamış.
Bu arada öncesinde de belirteyim , böyle günleri asla önemsemem. Defalarca hediye falan istemediğimi söylemiştim.

Bu hareket bana garip geldi ne bileyim . Hani amaç kötü değil belki ama anlamadığım bir şekilde huzursuz oldum. Yan yanayken lafı geçse alsak çok hoşuma giderdi ama dekont falan gelince bilmiyorum garipsedim ve parayı ona geri yolladım.
Şuan durumun sıkışık sonrasında alırız ben de şuan kendi kedilerim için mama almayacagım . Alacağım zaman sipariş verdikten sonra söylerim , ödemesini yaparsın sen de dedim. Birlikte alırız.

Bu cok ısrar kıyamet . O zaman para sende kalsın vs . derken sonunda ''İnsanın içinden bir şey geliyor, onun da içine s.... '' dedi.
Almıyorum mama falan sinirlendi. Ben de alma tamam yazdım . Burada kapandı konu.
Sabah günaydın yazdım . O da günaydın yazdı.
Sonrasında öğlenden sonra ne yaptın işlerini halletin mi diye sordum ( bazı işleri vardı) evet , dönüyorum şimdi yazmış.

Akşam dişçi randevum vardı . Evine cok yakın bir yerde.
Mesaj attım.
Ben : Dişçiye geldim şimdi. Çıkışta müsaitsen , yorgun değilsen . Cıkışta geleyim , bir şeyler yaparız. Otururuz biraz dedim.
O : yok çok yorgunum , yağmur da yedim. Eve geç sen. yazdı.

Bu konusma dün akşam 6 'da oldu . Sonrasında tık yok. Normalde hep ne yaptın eve geçtin mi ? ne bileyim dişçiyle ilgili nasıldı, ne yaptın hep sorar ama asla yazmadı.
Hala bana trip yapıyor belli. Ben de hiç yazmadım, biraz sakin kalsın istedim.

Şimdi sorum şu , ben kaba mı davrandım. Parayı geri yollamamam mı gerekiyordu ?
Şu para mevzularına takıntılıyım. Erkek hesap ödesin, bir şey alayım o karşılasın . Bunları sevmiyorum , O yüzden bana mı itici geldi.
Bugun mesela hep günaydın yazarım yazmalı mıyım ?
Yoksa sessiz mi kalmalıyım.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Sevgilinize çok ayıp etmişsiniz. Siz zaten sevgililer gününde hediye istemediğinizi defalarca belirtmişsiniz. Ama sevgiliniz, sizin hayvan sevginizden dolayı sevineceğinizi düşündüğü güzel bir jest yapmış. Sizin o parayı göndermeniz gerçekten çok kaba bir hareket olmuş. Ben de olsam bu davranış karşısında baya kırılırdım.

Sevgilinize çok ayıp etmişsiniz. Siz zaten sevgililer gününde hediye istemediğinizi defalarca belirtmişsiniz. Ama sevgiliniz, sizin hayvan sevginizden dolayı sevineceğinizi düşündüğü güzel bir jest yapmış. Sizin o parayı göndermeniz gerçekten çok kaba bir hareket olmuş. Ben de olsam bu davranış karşısında baya kırılırdım.
o da baya kırıldı :KK43:
Dünden beri belli yani. Bugun gönlünü almaya çalışacağım, umarım tatlıya bağlayabiliriz.

Dediklerinizle düşünceleriniz birbirini tutmuyor. Yazınızı iki kişi yazmış sanki. Ben asla hediye önemsemem, Erkeğe ödetmem. Vs vs. Hediye geliyor. Beğenmeyince çat geri yolla. Açıkça trip atmışsınız. Paran yoktur cnm ondan.🥴 Size çiçek yollasaydı. Paran yoktur cnm diyip geri mi yollayacaktınız.

Sevgiliniz dediklerinize göre hareket etmiş. Mamadan anlamam sen biliyorsun demiş. Zarfa koyup elden mi verseydi anlayamadım. Kendinizle çelişmişsiniz. Hediye beklemiş gelmeyincede reaksiyon göstermişsiniz. Düşüncelerinizi açıkça söylemekten çekinmeyin. Olduğundan farklı gözükünce erkekler anlamaz. Dediklerinize inanırlar. Hediye beklemek veya hediyeleşmek suç değil. 😉

Ayrıca hediye istemem erkeğe ödetmem flan bunlarda cool değil. Yaşayın gitsin keyfinize göre amaaan 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X