Sevgililer gününde 1000 TL :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maddi olarak sıkışık sırf sevgililer günü diye zorunluluk hissedip, sıkışmasın iyice diye geri yolladım.
Sonrasında mama aldığımda ( toplu alıyorum) söylerim sana ödemesini yaparız. Şimdi nakite sıkışma dedim .
Benim de amacım kötü değildi.
İyi de bunun hesabını yapacak olan o. Bütçesini yapmış, bu miktarı ayırıp yollamışsa size karışmamak düşerdi. Kendince bir sürpriz planlayıp yapmış ama dediği gibi hevesini kursağında bırakmışsınız. Çocukmuş gibi şimdi sıkışıksın sonra ver demişsiniz. Ama siz zaten onun bütçesini düşündüğünüzden değil de her ne kadar önemsemiyorum deseniz de içten içe sevgililer gününde başka bir şeyler bekleyip bunu görünce bozulduğunuz için böyle tepki vermişsiniz bence.

geri vitesi bize değil ona yapacan canım , kesinlikle bu niyetle geri göndermedin kandırmayalım birbirimizi
hayır en başta zaten garipsedim.
Yani dekont falan garip geldi. Bu amaçla geri yolladım. Sonra niye geri yolladın diyince.
Ona yaptıgım açıklama buydu. Sonrasında alınca söylerim, şimdi sıkışma dedim.

Gerçekten dekont garip hissettirdi. Yan yanayken olsak tuhaf olmazdı

evet düşüncesi asla kötü değil ama sanki gerçekleştirme şekli yanlıştı.
Dekont falan garipsedim yaaa :)

Elbet düzelir ama ben yazayım mı her sabah oldugu gibi şimdi ?

Anlıyorum, olsun olmuş olan. Kırmışsın biraz bence onu, gönlünü al bir şekilde. O sen sevinirsin teşekkür edersin diye beklerken, hediyesi iade edilmiş. :) empati kur.

İyi de bunun hesabını yapacak olan o. Bütçesini yapmış, bu miktarı ayırıp yollamışsa size karışmamak düşerdi. Kendince bir sürpriz planlayıp yapmış ama dediği gibi hevesini kursağında bırakmışsınız. Çocukmuş gibi şimdi sıkışıksın sonra ver demişsiniz. Ama siz zaten onun bütçesini düşündüğünüzden değil de her ne kadar önemsemiyorum deseniz de içten içe sevgililer gününde başka bir şeyler bekleyip bunu görünce bozulduğunuz için böyle tepki vermişsiniz bence.
asla . Çünkü ben de bir şey almadım ona o da bana bir şey alsın diye beklemedim.
Aksine hiç sevmem.
Hiçbir şey yapmasını istemedim. olsa açıkça burada söylerim zaten.
Nakit para atması hosuma gitmedi. Dekont falan ne bileyim bilmiyorum:)

Anlıyorum, olsun olmuş olan. Kırmışsın biraz bence onu, gönlünü al bir şekilde. O sen sevinirsin teşekkür edersin diye beklerken, hediyesi iade edilmiş. :) empati kur.
daha önce o benim hediyemi geri çevirmişti . Ekim ayında doğum günüydü.
Ayakkabı almıştım. Bu kadar pahalı bir şeyi kabul edemem demişti :)

Kızlar selam,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgililer gününde erkek arkadaşım 1000 TL attı hesabıma :)
Konuyla ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var:KK200:

Konuyu daha net yorumlayabilmeniz açısından biraz geniş bahsedeceğim. Ben hayvanları çok seviyorum, baya bir deli boyutta yani öyle söyleyeyim.
Erkek arkadaşımda ben kadar olmasa da duyarlı . Benim mama fiyatları , iyi marka mamalarla ilgili fikrim oldugunu bildigi için daha öncesinde bana kedi/ köpek maması almam ricasında bulundu. Sen alabilirsen ben sana ödeyeyim , çok anlamıyorum dedi. Ben de seve seve kabul ettim. Bütçe sordum ona göre sipariş vermek için 1000 TL. ayırırım dedi.
Maaş gününe odaklı bir şekilde sipariş vereceğiz diye konustuk. O tarih geldiği zaman , işleri biraz sıkıştı, ani gelişen durumlar yüzünden bazı ödemeleri oldu. Bu ay almayalım falan filan konustuk , kapattık. Bu konu ciddi ciddi konusulmadı , laf arasında öyle konustuk diye düşünün.

Olaya geçiyorum . 13 Şubat akşamı saat gece 12 olmak üzereyken , whatsapptan dekont paylaşmış benimle , bu ne dedim. Açıklamayı oku dedi.
Açıklamada da sevgililer günü hediyen , hayvanlara gitsin :) yazmış ve hesabıma 1000 TL yollamış.
Bu arada öncesinde de belirteyim , böyle günleri asla önemsemem. Defalarca hediye falan istemediğimi söylemiştim.

Bu hareket bana garip geldi ne bileyim . Hani amaç kötü değil belki ama anlamadığım bir şekilde huzursuz oldum. Yan yanayken lafı geçse alsak çok hoşuma giderdi ama dekont falan gelince bilmiyorum garipsedim ve parayı ona geri yolladım.
Şuan durumun sıkışık sonrasında alırız ben de şuan kendi kedilerim için mama almayacagım . Alacağım zaman sipariş verdikten sonra söylerim , ödemesini yaparsın sen de dedim. Birlikte alırız.

Bu cok ısrar kıyamet . O zaman para sende kalsın vs . derken sonunda ''İnsanın içinden bir şey geliyor, onun da içine s.... '' dedi.
Almıyorum mama falan sinirlendi. Ben de alma tamam yazdım . Burada kapandı konu.
Sabah günaydın yazdım . O da günaydın yazdı.
Sonrasında öğlenden sonra ne yaptın işlerini halletin mi diye sordum ( bazı işleri vardı) evet , dönüyorum şimdi yazmış.

Akşam dişçi randevum vardı . Evine cok yakın bir yerde.
Mesaj attım.
Ben : Dişçiye geldim şimdi. Çıkışta müsaitsen , yorgun değilsen . Cıkışta geleyim , bir şeyler yaparız. Otururuz biraz dedim.
O : yok çok yorgunum , yağmur da yedim. Eve geç sen. yazdı.

Bu konusma dün akşam 6 'da oldu . Sonrasında tık yok. Normalde hep ne yaptın eve geçtin mi ? ne bileyim dişçiyle ilgili nasıldı, ne yaptın hep sorar ama asla yazmadı.
Hala bana trip yapıyor belli. Ben de hiç yazmadım, biraz sakin kalsın istedim.

Şimdi sorum şu , ben kaba mı davrandım. Parayı geri yollamamam mı gerekiyordu ?
Şu para mevzularına takıntılıyım. Erkek hesap ödesin, bir şey alayım o karşılasın . Bunları sevmiyorum , O yüzden bana mı itici geldi.
Bugun mesela hep günaydın yazarım yazmalı mıyım ?
Yoksa sessiz mi kalmalıyım.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Aşırı ayıp emişsin hem de ve yazdığı mesajda da haklı yani tam olarak onu yapmışsın. Ben bile burdan sinir oldum size.Gereksiz artistlik olmuş. Ben olsam affetsem bile bir daha asla kürdan dahi almam

asla . Çünkü ben de bir şey almadım ona o da bana bir şey alsın diye beklemedim.
Aksine hiç sevmem.

konu başlığın bile segililer gününde 1000 TL diye açmışsın , ben yemem ama inş sevgilin yer

Aşırı ayıp emişsin hem de ve yazdığı mesajda da haklı yani tam olarak onu yapmışsın. Ben bile burdan sinir oldum size.Gereksiz artistlik olmuş. Ben olsam affetsem bile bir daha asla kürdan dahi almam
ya almasın zaten bir şey istemiyorum :)

Amaç güzel zaten ama ne bileyim pat dekont önüme düşünce ne yapacağımı bilemedim :olamaz:

Kızlar selam,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgililer gününde erkek arkadaşım 1000 TL attı hesabıma :)
Konuyla ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var:KK200:

Konuyu daha net yorumlayabilmeniz açısından biraz geniş bahsedeceğim. Ben hayvanları çok seviyorum, baya bir deli boyutta yani öyle söyleyeyim.
Erkek arkadaşımda ben kadar olmasa da duyarlı . Benim mama fiyatları , iyi marka mamalarla ilgili fikrim oldugunu bildigi için daha öncesinde bana kedi/ köpek maması almam ricasında bulundu. Sen alabilirsen ben sana ödeyeyim , çok anlamıyorum dedi. Ben de seve seve kabul ettim. Bütçe sordum ona göre sipariş vermek için 1000 TL. ayırırım dedi.
Maaş gününe odaklı bir şekilde sipariş vereceğiz diye konustuk. O tarih geldiği zaman , işleri biraz sıkıştı, ani gelişen durumlar yüzünden bazı ödemeleri oldu. Bu ay almayalım falan filan konustuk , kapattık. Bu konu ciddi ciddi konusulmadı , laf arasında öyle konustuk diye düşünün.

Olaya geçiyorum . 13 Şubat akşamı saat gece 12 olmak üzereyken , whatsapptan dekont paylaşmış benimle , bu ne dedim. Açıklamayı oku dedi.
Açıklamada da sevgililer günü hediyen , hayvanlara gitsin :) yazmış ve hesabıma 1000 TL yollamış.
Bu arada öncesinde de belirteyim , böyle günleri asla önemsemem. Defalarca hediye falan istemediğimi söylemiştim.

Bu hareket bana garip geldi ne bileyim . Hani amaç kötü değil belki ama anlamadığım bir şekilde huzursuz oldum. Yan yanayken lafı geçse alsak çok hoşuma giderdi ama dekont falan gelince bilmiyorum garipsedim ve parayı ona geri yolladım.
Şuan durumun sıkışık sonrasında alırız ben de şuan kendi kedilerim için mama almayacagım . Alacağım zaman sipariş verdikten sonra söylerim , ödemesini yaparsın sen de dedim. Birlikte alırız.

Bu cok ısrar kıyamet . O zaman para sende kalsın vs . derken sonunda ''İnsanın içinden bir şey geliyor, onun da içine s.... '' dedi.
Almıyorum mama falan sinirlendi. Ben de alma tamam yazdım . Burada kapandı konu.
Sabah günaydın yazdım . O da günaydın yazdı.
Sonrasında öğlenden sonra ne yaptın işlerini halletin mi diye sordum ( bazı işleri vardı) evet , dönüyorum şimdi yazmış.

Akşam dişçi randevum vardı . Evine cok yakın bir yerde.
Mesaj attım.
Ben : Dişçiye geldim şimdi. Çıkışta müsaitsen , yorgun değilsen . Cıkışta geleyim , bir şeyler yaparız. Otururuz biraz dedim.
O : yok çok yorgunum , yağmur da yedim. Eve geç sen. yazdı.

Bu konusma dün akşam 6 'da oldu . Sonrasında tık yok. Normalde hep ne yaptın eve geçtin mi ? ne bileyim dişçiyle ilgili nasıldı, ne yaptın hep sorar ama asla yazmadı.
Hala bana trip yapıyor belli. Ben de hiç yazmadım, biraz sakin kalsın istedim.

Şimdi sorum şu , ben kaba mı davrandım. Parayı geri yollamamam mı gerekiyordu ?
Şu para mevzularına takıntılıyım. Erkek hesap ödesin, bir şey alayım o karşılasın . Bunları sevmiyorum , O yüzden bana mı itici geldi.
Bugun mesela hep günaydın yazarım yazmalı mıyım ?
Yoksa sessiz mi kalmalıyım.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Adam zaten yapmak istediği bir jesti sevgililer gününe denk getirmek istemiş sadece olan bu. Gece 12 de para hesaba geçmiyor diye biliyorum acaba gündüz gönderdide siz fark etmeyince mecburen dekont mu yolladı? Direk soramazda para yolladım gördün mü diye

Aksine hiç sevmem.
E o zaman öyle söyleseydiniz. Dekont atmana bozuldum deseydiniz. Sıkışıksın vs bahane olmamış mı yani? :)
Dekont atmasının sebebi de sevgililer günü jesti yapmak istemiş işte.

E o zaman öyle söyleseydiniz. Dekont atmana bozuldum deseydiniz. Sıkışıksın vs bahane olmamış mı yani? :)
Dekont atmasının sebebi de sevgililer günü jesti yapmak istemiş işte.
evet dekont tuhaf oldu desem iyice kızar diye düşündüm.
Kendi kendime öyle bir açıklama yaptım.
Ne bileyim hayvanlara bağış yapıp, kart falan yaptırılıyor ya . Hayvan sahiplenme falan öyle bir şey olsa tatlı olurdu galiba :),
Bilmem , belki de ben saçmaladım:)

Küfür etsen daha az kızarmış :KK70:
Sonucunda sevgilin sokak hayvanları için atmış o parayı, sende yan yana gelince aldığın mamaları birlikte dağıtırdın.
Hem paranın hayvanlara gittiğini anlardı hem de bu gereksiz tartışma olmazdı.

Çok ayıp etmişsin çocuğa karşı.

Küfür etsen daha az kızarmış :KK70:
Sonucunda sevgilin sokak hayvanları için atmış o parayı, sende yan yana gelince aldığın mamaları birlikte dağıtırdın.
Hem paranın hayvanlara gittiğini anlardı hem de bu gereksiz tartışma olmazdı.

Çok ayıp etmişsin çocuğa karşı.

:olamaz:
Bu akşam gönlünü alayım o zaman. Zaten tamamen küs değiliz, o bana kırgın.
Ben de üstüne gideyim mi , gitmeyeyim mi ona karar veremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X