Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibesi aslanlar gibi çalışıp kocasına hediye olarak şişme mont ve eşofman almış hemde LİSANSLI büyük harfle yazınca daha net anlamamızı istemiş olabilirKız lisans ne ben orayı kaçırdım
ben gül pasta ve yemekten mutlu olmadım hemde hiç özensizce günü geçirmek için yapılmış birşey benim fikrim bu katılan katılır katılmayan katılmaz hem çöpe gidecek yemek pasta ve güldense LİSANSLI eşofman takımı ve LİSANSLI yelek daha iyidir hem kendisi gayet mutlu ama ben değilim hakaret edecek birşey yok
Yok tek değilsiniz. Ama yasak diye kimse paylaşmadi.Aklına bi tek bu karikatür gelen ben olamam dimi
Ona dua et kız benimki hicbsy yapmadı arkası dönük yattıeşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
Ya niye yasak ki hiç biliyordum valla kaç yıllık üyeyim ilk defa ihtiyaç hasıl olduYok tek değilsiniz. Ama yasak diye kimse paylaşmadi.
Telif hakkı yüzünden. Ban sebebi olabilir. Kaldırabiliyorsaniz, kaldırın benceYa niye yasak ki hiç biliyordum valla kaç yıllık üyeyim ilk defa ihtiyaç hasıl oldu
Bu arkadas belli ki "ay canim sikildi. Suraya bir konu acayim da herkesi cildirtayim" demiseşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
Yok silinmiyor kısmet artıkTelif hakkı yüzünden. Ban sebebi olabilir. Kaldırabiliyorsaniz, kaldırın bence
Allahım ne acılar ne acılareşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
Bana bi pasta bile almayan adama değmez sanmıyorum şişme yelek alıp mutlu mu edeyim bir de bu kadar yüz verilmez bu erkek milletineLütfen önce bi sakinleşin LİSANSLI bir şeyler alın çok acil yoksa boşayamazsınız hakkınız yok buna
Herkesin bu dunyaki sinavi baska. Belli ki esinin sinavi da sensin. Allah yardimcisi olsun beyefendinin. Zira karsisinda bencil,dusuncesiz ve arsiz bir kadin var.pasta ve gülle kutluyorsa hiç kutlamasın evet bunu söyleyeceğim
İhihihihi çok tatlışmış ya aşırı hoşuma gittiniz maşallahBenim eşim de elinde çiğ köfte dürümle geldi. Çok da güzel oldu. Ayran yaptım yanına oturduk yedik beraber.
:))) yok arkadaşım değil o zaman , kocasının ikinci evliliği değil . Ama bu tür kadınlar sandığımızdan daha çok demekHeyecanlandım. Çekirdeğimi alıp geliyorum. Konu sahibi ikinci evliliğini yapan biriyle ilk evliliğini yapmış. Bu ince detayı da vereyim belki cidden aynı kişidir
Üfffff sizin derdiniz de hiç çekilecek gibi durmuyor, böyle devam ederseniz adam şişme yeleği başınıza çalıp, şişme bebeğe talim edecek; demedi demeyin. Evlerden ırak.pasta ve gülle kutluyorsa hiç kutlamasın evet bunu söyleyeceğim