- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy erkek olsam sizin gibi bi eş istemem. Net! Düşman başınaeşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
Acaba kendisi ne aldı eşinene alaka kendim aslanlar çalışıp kazanıyorum paramı Rabbime çok şükür eşimin kuruşuna ihtiyacım yok maddiyata önem verdiğim yok yemeğe çıkarıp pasta alıp gül almak basite kaçıp o günü savsaklamak özenszice kutlamasın unuttu denmesin diye yapılan birşey siz bunu anlamak istememişsiniz
Ben bir araba bir motosiklet son model bir telefon felan almıştır zannettim de yani bütün tantana bumuyduşişme yelek eşofman takımı aldım
Lisanslı şişme yelek ve yine lisanslı eşofman takımı almış.Acaba kendisi ne aldı eşine
Sizi çok paragöz gördümben romaniğim demedim ama benim hediyeme kendisi bayıldı hem yeleğide sırtından çıkartmıyor keşke kendiside o kadar düşünseymiş hem bilmiyorum biliyormusunuz lisanslı ürün denen birşey var öyle parası az buz değil
I ıhh. Paraya önem vermiyormuş öyle dedi.Sizi çok paragöz gördüm
Iki lafindan biri sisme yelek lisansli esofman yani ne diyimI ıhh. Paraya önem vermiyormuş öyle dedi.
Allah kocanıza sabır versin demeye geldimben özensiz buldum buda benim yorumum herkesin kendi düşüncesi
Peki ya sen eşine me yaptın ?gayet ciddiyim
Keşke bunları kocam okusaAllah kocanıza sabır versin demeye geldim
Lisanslı ürünmüş dağılalım arkadaşlarben gül pasta ve yemekten mutlu olmadım hemde hiç özensizce günü geçirmek için yapılmış birşey benim fikrim bu katılan katılır katılmayan katılmaz hem çöpe gidecek yemek pasta ve güldense LİSANSLI eşofman takımı ve LİSANSLI yelek daha iyidir hem kendisi gayet mutlu ama ben değilim hakaret edecek birşey yok
Lütfen önce bi sakinleşin LİSANSLI bir şeyler alın çok acil yoksa boşayamazsınız hakkınız yok bunaBenimki pasta almadı sadece çiçek almış içine kinder ve haribo falan koymuş güllerin içine hemen boşuyorum pasta bile yok gönderiyorum evden bi sn
Her istediğinizi alması yeterli değil LİSANSLI olmalı lütfenKeşke bunları kocam okusa
Bana şükreder biraz değerimi anlarfı
Zira bizde kebapçıya gittim diye çok mutludum
Çünkü işten eve gelip yemek hazırlamadım
Şaka vir yana eşimde bende böyle günlere önem vermeyiz. Eşim zatne her istediğimi alır. Öyle günlere takılıp kalmamak lazım
Siz yanlış adamla evlenmişsiniz,İngiliz kraliyet ailesine gelin gitmeniz gerekiyormuş aslında.ne alaka kendim aslanlar çalışıp kazanıyorum paramı Rabbime çok şükür eşimin kuruşuna ihtiyacım yok maddiyata önem verdiğim yok yemeğe çıkarıp pasta alıp gül almak basite kaçıp o günü savsaklamak özenszice kutlamasın unuttu denmesin diye yapılan birşey siz bunu anlamak istememişsiniz
Kız lisans ne ben orayı kaçırdımHer istediğinizi alması yeterli değil LİSANSLI olmalı lütfen
Of içinde lisans geçen bütün cümleleri kurmak istiyorum inanılmaz eğlendim eşim de boş boş suratıma bakıyor bu napıyor diye
Dedim kalk pasta ve gül al yemeğe gidelim eşofman ve şişme mont benden hemde LİSANSLIIII