- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
- Konu Sahibi thelastmindbender
-
Ailesini dolandıran adama resmen nazire yazmışsınız ben şok
Sevmeden evlilik yürütmek imkansz sadece para içinde evlenilmez bu da çok yanlış yada sadece eğitimi kültürü iyi diyede bir adamn kahrı çekilmez üni okuyup vizyon sahibi olamamaktan bahsedenler var burda yığınla boşanmış insan var hepsi vizyonsuzdu ondan mı evlendi seviyorsun bir şekilde değer görüyorsun ve hissediyorsun verdiği değeri devamına takılmıyorsun kendini bir süre bu adamdan soğutmaya çalış zaten askere gidecek gitsin gelsin zamana bırak biraz evlenmeden zamana bırak düzelmez diye bişey yok evlenene kdar çalışıp evlendikten sonra poposunu karısına dayayan da çok adam var bilemezsin ortada dur kendini soğutmaya çalış ve birsüre evlenme baktın askrr git gel hala aynı ve uyarmaya devam et değmezse zten soğuyacak için zamanaBen de belki gelecekte daha çalışkan birine dönüşür diye umuyordum fakat son zamanlarda galiba bundan emin olamıyorum ve deli gibi korkuyorum gelecekten. Zaten şu şartlarda bırakın çocuk yapmayı evlenmem bile. Ayrılığı düşünüyorum ama daha önceki mesajlarda bahsettiğim gibi, aramızdaki sevgi ve yoğunluk beni alıkoyuyor her seferinde. Daha önce de birkaç ilişkim olmuştu ama hiç bu kadar sevildiğimi hissetmemiştim. Beni en çok korkutan şey de bu zaten. Bir daha bana değer verecek ya da beni sevecek birini bulamazsam sevgilimden sadece maddi konular yüzünden vazgeçersem pişman olur muyum diye korkuyorum.
Hayır, kesinlikle söylenenlere katılıyorum. Fakat bazı kişiler alay eder gibi bir üslubla yazdığı için kırıldım. Sevgilime karşı değil, bana karşı yazılan bazı şeyler kırıcıydı. Ben de bir şeylerin farkına yeni yeni varıyorum ve çok kez belirttiğim üzere tecrübesizim. Korkuyorum, acı çekiyorum. Çok objektif bakıldığı için, içinde bulunduğum durumun zorluğu görülmüyor insanlara. Destek almak değil gerçekleri görmek istiyorum. Tabii her şeyin de bir yolu yordamı var takdir edersiniz kitam olarak yazılan nelere kırıldınız mesela ?
sevgilinize dolandırıcı denmesine mi ?
bana daha ziyade destek almak için yazıyorsunuz gibi geldi şu postunuzdan sonra. hani diyelim ki sizi seviyor düzelir.
üzgünüm ama gerçekleri duymaya kapalısınız bence.
Sevmeden evlilik yürütmek imkansz sadece para içinde evlenilmez bu da çok yanlış yada sadece eğitimi kültürü iyi diyede bir adamn kahrı çekilmez üni okuyup vizyon sahibi olamamaktan bahsedenler var burda yığınla boşanmış insan var hepsi vizyonsuzdu ondan mı evlendi seviyorsun bir şekilde değer görüyorsun ve hissediyorsun verdiği değeri devamına takılmıyorsun kendini bir süre bu adamdan soğutmaya çalış zaten askere gidecek gitsin gelsin zamana bırak biraz evlenmeden zamana bırak düzelmez diye bişey yok evlenene kdar çalışıp evlendikten sonra poposunu karısına dayayan da çok adam var bilemezsin ortada dur kendini soğutmaya çalış ve birsüre evlenme baktın askrr git gel hala aynı ve uyarmaya devam et değmezse zten soğuyacak için zamana
Size katılıyorum dolandırmakla aynı şey fakat ne yaşadığını bilmiyoruz 20 yaşında çocuğu harçlksız bırakırsan yalan söyler yalan söylemesini sağlayan ailesi benm eşim 18nde ailesi 3 lira vermezmiş hep anlatır ne yapmış gitmş işe girmş tel almş satmış nakite çevirmiş bunu bana 25 yaşnda anlattı bir çocuğu parasız bırakırsanız herşeyi yaparinsan 7sinde neyse 70de de oluyor. kimse değişmiyor, değiştirilemiyor.
sadece biz karşımızdakine katlanıyoruz yada katlanmıyoruz. bu dereceyi de karşımızdakinin tavırları belirliyor.
iş arayıp bulamamak başka aileyi kandırmak çok başka.
Hayır, kesinlikle söylenenlere katılıyorum. Fakat bazı kişiler alay eder gibi bir üslubla yazdığı için kırıldım. Sevgilime karşı değil, bana karşı yazılan bazı şeyler kırıcıydı. Ben de bir şeylerin farkına yeni yeni varıyorum ve çok kez belirttiğim üzere tecrübesizim. Korkuyorum, acı çekiyorum. Çok objektif bakıldığı için, içinde bulunduğum durumun zorluğu görülmüyor insanlara. Destek almak değil gerçekleri görmek istiyorum. Tabii her şeyin de bir yolu yordamı var takdir edersiniz ki
Size katılıyorum dolandırmakla aynı şey fakat ne yaşadığını bilmiyoruz 20 yaşında çocuğu harçlksız bırakırsan yalan söyler yalan söylemesini sağlayan ailesi benm eşim 18nde ailesi 3 lira vermezmiş hep anlatır ne yapmış gitmş işe girmş tel almş satmış nakite çevirmiş bunu bana 25 yaşnda anlattı bir çocuğu parasız bırakırsanız herşeyi yapar
Bunun sonunun gelecegini biliyor biryerde diploma soracaklar ve öylece kalacak yani dolandırmasıda saçma sapanadam üniversitede okuyorum diye yalan söylemiş. ne münasebet yahu !
ayrıca ne karakteri olan insanlar var hiçbir zorlukta tenezzül etmiyorlar böyle yalanlara.
taşı sıkıp suyunu çıkarıyorlar.
yalancılık karakter meselesidir.
burada basit bir beyaz yalan yok. baya nitelikli dolandırıcılık var.
Bunun sonunun gelecegini biliyor biryerde diploma soracaklar ve öylece kalacak yani dolandırmasıda saçma sapan
Evet yanıldığına karşı bire 1000 bahse girerim,İyi bir şey gibi yazmadım aslında. Ben de çok rahatsız oluyorum. Fakat kendisini zor durumda bırakıyor olsa bile benim için bir şeyler yapmaya çalışması beni sevdiğini gösteriyor sanıyorum, belki yanılıyorumdur
Başlarda benim de hiç ciddi bir ilişki arayışım olmamıştı. Hala da evlilik gibi bir ciddiyetten söz etmiyorum zaten. Fakat zaman içinde yaşadığım bazı şeyler bağlanmama neden oldu. Sorunlar da bu süreçte başladı zaten.Ben ailesine bile böyle büyük bir yalan söyleyen insan başkasına neler yapar diye düşünüp korkardım açıkçası. Çocuğun ailesi zengin değilse yani hep arkasını toparlayacak biri yoksa hayatı boyunca sürekli problemleri olur.
Sizin normal bir hayatınız varken başkasının sorunlarını yüklenmeniz doğru değil. Sağlıklı bir ilişki de değil zaten o yüzden aşk-sevgi olaylarına çok takılmayın.
Bir de okumak istemiyor, çalışmak da istemiyor. Peki ne istiyor bu çocuk? Sizinle yaşlarımız yakın ve benim hiç ciddi olmayan bir ilişkim var. Yani gelecek planı kurmuyorum ve öyle aşkımdan ölüp bitme durumu da yok. Yine de sevgilim sizin sevgilinizin profilinde biri olsaydı onunla işim olmazdı. Kaldı ki siz ciddi düşünüyorsunuz.
Bence ayrılın bu adamdan. Dışarıda bir sürü düzgün insan varken böyle sorunlu bir tiple vaktinizi daha fazla geçirmeyin.
Bakın sizin olayınız sadece maddi konular değil. Olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz sevgiliniz yalan söyleyerek ailesinden para alıyor. Hiç vicdanı sızlamıyor güç durumdaki ailesi yazık oğlumuz okuyor diye kimbilir nelerden kısarak para yolluyor, o fütursuzca o parayı harcıyor. Yalancı, güvenilmez ve merhametsiz biri. Bizim kızların da en büyük hatası burda oluyor başkalarına karşı çok sert, kavgacı, şöyle böyle ama bana karşı çok minnoşş. O tatlılık uzun sürmüyor, birini gerçekten tanımak istiyorsan diğer insanlara yaklaşımına bak, vicdanlı olup olmamasına bak. Ailesine bunu yaşatan sana neler yaşatmaz bi düşünBen de belki gelecekte daha çalışkan birine dönüşür diye umuyordum fakat son zamanlarda galiba bundan emin olamıyorum ve deli gibi korkuyorum gelecekten. Zaten şu şartlarda bırakın çocuk yapmayı evlenmem bile. Ayrılığı düşünüyorum ama daha önceki mesajlarda bahsettiğim gibi, aramızdaki sevgi ve yoğunluk beni alıkoyuyor her seferinde. Daha önce de birkaç ilişkim olmuştu ama hiç bu kadar sevildiğimi hissetmemiştim. Beni en çok korkutan şey de bu zaten. Bir daha bana değer verecek ya da beni sevecek birini bulamazsam sevgilimden sadece maddi konular yüzünden vazgeçersem pişman olur muyum diye korkuyorum.
Bilmem inanır mısınız burada birileri ''Ailesine yalan söyleyen sana ne yapmaz?'' diyene kadar hiç bu açıdan bakmamıştım duruma. Gerçekten körleşmişim, üç yıl önce bunları yaşayacağımı ve hiç farkına varamayacağımı söyleseler gülüp geçerdim, kendimden hiç beklemezdim bunları. Ki haklısınız, büyük bir yalan olmasa da bir yalanını yakalamıştım daha evvel. Ah...Evet yanıldığına karşı bire 1000 bahse girerim,
Gençsiniz bazı şeyleri şuan öngöremiyor ve bunu sevgi aşk zannediyorsunuz ki bu çok normal tahminim ilk ciddi ilişkileriniz.. Kendini bu kadar kaptırmanda normal ama en azından bazı şeyleri ayırt edebiliyorsun bu da güzel
Şimdi seninle sadece biraz düşünelim olur mu hemde sesli.. sen üniversite okuyorsun ilerde güzel bir iş bulup çalışacaksın ve eşin vasıfsız olacak.. Ha okul herşey mi hayır ama içinde çalışma hevesi de yok o zaman ne ile geçineceksiniz? Peki diyelim ya ilede statü problemi yaşarsanız senin ondan iyi bir konumda olmanı kıskanırsa? Bunu da geçelim herkesin dediği bir konu var ailesine yalan söyleyen sana ne yapmaz ?
veya şuan sana dürüst olduğunun bir garantisi var mı ? Senin duygularını kullanarak fuhuşa sürüklemeyeceği yada para için seni dövmeyeceği yada uyuşturucu kullanmayacağı bilemezsin bunlar koca bir sır evet delikanlıyı tanımıyoruz ama yalan öyle birşey ki bir kez ağza girdimi karşındakinin neyi doğru bilemezsin..
İlk yorum çok hoştu eski sevgilin olarak kalsın..
Şuan çekeceğin acı ileride çekeceğin acıların milyonda biri olabilir sadece..
Bu arada ekstrem bir hayat değil normal bir hayat beklentiniz var maceraperest gibide gözükmüyorsunuz..
Bu soruları sesli cevapladığınızda cevap ortada, ha ama diyorsanız şuan eğleniyorum dikkatli olarak eğlenmeye devam edin gelecek hayalinden vazgeçin yaşınız çok genç okulunuza odaklanın işinize odaklanın ama sizde masum değilsiniz ailesine yalan söyleyen birini hayatınızda kabul ederek bana yalan söylenebilir sinyali veriyorsunuz
Ayrılmayı düşünüyorum, teşekkür ederim. Umarım yine bir şekilde kandırılmam ya da duygularıma yenik düşüp pes etmemkendinize biraz olsun değer veriyorsanız ayrılın.
şu an en fazla birkaç mendil eskitirsiniz ama bu iş devam ederse daha da bağlanıp hayatınızı eskitirsiniz.
Ayrılmayı düşünüyorum, teşekkür ederim. Umarım yine bir şekilde kandırılmam ya da duygularıma yenik düşüp pes etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?