• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili ve Maddi Konular

Bilmem inanır mısınız burada birileri ''Ailesine yalan söyleyen sana ne yapmaz?'' diyene kadar hiç bu açıdan bakmamıştım duruma. Gerçekten körleşmişim, üç yıl önce bunları yaşayacağımı ve hiç farkına varamayacağımı söyleseler gülüp geçerdim, kendimden hiç beklemezdim bunları. Ki haklısınız, büyük bir yalan olmasa da bir yalanını yakalamıştım daha evvel. Ah...
siz sadece yakaladığınızı biliyorsunuz 😊 Ya yakalamadıklarınız? İşte bu soru işareti sizi hep kemirecek size karşı %100 dürüst dahi olsa siz hiç bilemeyeceksiniz..
Peki ailesi öğrendiği zaman bu gerçeği ne olacak.. Size ne gözle bakacaklar oğlumun parasını yedi okulundan etti çocuk okumadı senin yüzünden diyecekler ki senin hiç bir ilgin olmamasına karşı..
Gerçekler her zaman serttir önemli olan onu göğüsleyebilmek..

siz sadece yakaladığınızı biliyorsunuz 😊 Ya yakalamadıklarınız? İşte bu soru işareti sizi hep kemirecek size karşı %100 dürüst dahi olsa siz hiç bilemeyeceksiniz..
Peki ailesi öğrendiği zaman bu gerçeği ne olacak.. Size ne gözle bakacaklar oğlumun parasını yedi okulundan etti çocuk okumadı senin yüzünden diyecekler ki senin hiç bir ilgin olmamasına karşı..
Gerçekler her zaman serttir önemli olan onu göğüsleyebilmek..
En çok korktuğum şeylerden biri de bu. Ailesi benim yüzünden böyle olduğunu sanırsa bir daha kimsenin yüzüne bakamayacağım ki belli ki öyle olacak yakın zamanda. Artık bunu önlemem mümkün değil. En azından kendimi ve geleceğimi kurtarabilirim. Birkaç gündür konuşmak istiyorum ama telefonu açınca bir türlü cesaret edemiyorum. Şu an farklı şehirlerdeyiz bir de mecburen. Okullar açılana kadar beklemem gerekecek yüz yüzeyken ayrılmak için ama o aralıkta vazgeçmekten korkuyorum.

1.tembel,
2. Cimri insandan bir halt olmaz.
Bu yaşa gelmiş halen bir meseği yok,oluru da yok. Ayrılmak zor gelebilir,yarın aile okumadığını anlayacak. Evlenmek istesen hangi parayla? Millet 30 yıllık kocasını terkede biliyor ne 3 yılı?
Madem 3 yıldır birliktesiniz, neden sormuyorsunuz ileride napacağız diye? İstediği kadar huzuru kaçabilir demekki sizinde fazla işinize gelmiyor uzatıp bir cevap almak yerine konuyu kapatıyorsunuz.
Sık sık soruyorum ama uzatmak istediğimde bir şekilde kaçmayı başarıyor. Depresifleşiyor, kendine bir zarar vermesinden korkuyorum.

Ailesinin durumu iyi değil, evlat okutuyorum zannedip canla başla para yolluyorlar sizde iyilik timsali iki insan çatır çatır yiyorsunuz bu parayı, niye çünkü o vicdansız sahtekar sevgiliniz çok cömert, niye çünkü siz o gariban aileye gerçeği söylemeyecek kadar hakkaniyetlisiniz. Başta o evlat müsveddesine sonrada size yazıklar olsun be. Boğazınızdan nasıl geçiyor ya
Çok seviyorsunuz seviliyorsunuzya yarın birgün çocuğunuz olduğunda o çocuğun bezi maması okulunu kimi kandırıp temin etmeyi düşünüyor bu sevgi dolu adam? Çocuğunuzun rızkını kimin sırtından sağlayacak?
Bırak balta sapı olmayı adam olmayı düşünüyor mu acaba hiç sanmam
Vay dünyanın çarkına

Sık sık soruyorum ama uzatmak istediğimde bir şekilde kaçmayı başarıyor. Depresifleşiyor, kendine bir zarar vermesinden korkuyorum.
Ne yapacak kendine? Bundan daha fazla ne yapabilir?
İnsanlar evlatlarını kaybediyorda kendilerine birşey yapmıyor siz nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya

İyi bir şey gibi yazmadım aslında. Ben de çok rahatsız oluyorum. Fakat kendisini zor durumda bırakıyor olsa bile benim için bir şeyler yapmaya çalışması beni sevdiğini gösteriyor sanıyorum, belki yanılıyorumdur
Ailesini zerre umursamayan sevmeyen seni sevse ne olur
Ne kadar önemsiyorsunuz kendinizi

En çok korktuğum şeylerden biri de bu. Ailesi benim yüzünden böyle olduğunu sanırsa bir daha kimsenin yüzüne bakamayacağım ki belli ki öyle olacak yakın zamanda. Artık bunu önlemem mümkün değil. En azından kendimi ve geleceğimi kurtarabilirim. Birkaç gündür konuşmak istiyorum ama telefonu açınca bir türlü cesaret edemiyorum. Şu an farklı şehirlerdeyiz bir de mecburen. Okullar açılana kadar beklemem gerekecek yüz yüzeyken ayrılmak için ama o aralıkta vazgeçmekten korkuyorum.
Bir karar verdiyseniz hiçbir kararın bekleme süreci yoktur
Ayrıca unutmayın en kötü karar dahi kararsızlıktan daha iyidir..
Yüzyüze gelmeyi bekliyorsanız eğer yine sizi ikna etmesini bekliyorsunuzdur 🤷🏻‍♀️

Ailesine her gün 'dersler zor, yeni kitap istediler, vizeler ayın ortasında' diye yalanlar söylüyor ,yani sistematik bir yalancı.
Ailesinden tirtikladigi paraları da insan gibi kullanmıyor , kızın tekine sacip duruyor,öyle ki aç yatacak kadar yarını düşünmüyor, geliri olmadığı halde odeyemeyecegi krediler çekiyor. Borcuna da sadık degil
Ne kadar saçma sapan bir insan. Alt tarafı yaşınız 21, her ilişkiyi evlilik kategorisine koymayın,bu kadar evlilik hevslisi de olmayın. "Takıliyoruz yeaa" deyin,günü gecirin işte. Haaa, 'en takılacak kız değilim, evlenmeyeceksek oyalamasin' dersen bu herifle işin ne? Piyasada yalancı olmayan,çalışmayı seven adam mı yok?

Son düzenleme:
Ay yok
Hiçbi şet yapmıyorlar
Ancak lafta ayrılma diye korkutmak için saçmasapan davranıyorlar

Bi akrabamın sizin gibi ikk sevgilisi de her ayrılmaua kalktığında kendini öldürmekle tehdit ediyordu
Telefonu kapamalar, helalleşmeler filan
Hatta yüksek yerlere aramaya gitmişti bi kere intihar etti kesin diye 😂
Ayrıldılar, çocuk kızdan önce sevgili buldu kendine

Eminim sizin sevgiliniz bambaşka geliyordur size şimdi ama yok hiç öyle değil

sırf maddi zorluklar çekiyor diye ondan ayrılacak olmayı da karaktersizlik gibi görüyorum.
Asıl karaktersizlik 24 yaşında adamın anne babasına okuyorum yalanı söyleyip onlardan para tirtiklamasi. Bu gerçek elbet ortaya çıkacak,kendi pişkin utanmaz belli ki. Ama ailesini de rezil edecek insanlara. Nasıl seviniyorlardir oğlumuzun eli ekmek tutacak diye. Ya askerlikten alirlarsa? Kaç yıldır boş vos oturan adam,yoklama kaçağı bile olabilir. O zaman ailesi araştırmayacak mi, okuyan çocuğu nasıl askere aldılar diye? En basitinden bu yani ...
Ailesine acimayan adama sen de acıma. İnan bu adam yarın bir gün senin disinle tırnağınla kazandigin paralarını alır, kızlara hovardalik yapacağım diye harcar durur. Hamuru bu

Hayatımın aşkı dediğim adam da üni.de okurken sınıfta kalıp duruyordu bir türlü sınavlarını geçemiyordu, ailesine de hiçbir şey anlatmıyordu, 4. sınıfta olması gerekirken hala 1. sınıftaydı, ailesi diploma bekliyordu yani ama bizim eleman bir türlü söylemiyordu ne kadar ısrar etsem de "söyle artık ailene dürüst ol" diye.. Sırf bu sebeplerle ağlaya ağlaya ayrıldım. Çünkü adam dürüst değil. Ailesine şeffaf olmayan adamdan korkarım ben. Ayrılınca okulu bıraktı, ağladı yalvardı, tekrardan sınavlara girip başka bölüm okuyacağım, istemezsen de okulu tamamen bırakıp iş hayatına atılacam yeter ki dön dedi asla dedim. Aradan 7 sene geçti. Bil bakalım şu an ne yapıyor? Evet hala üni. okuyor bir türlü mezun olamıyor. Yakma hayatını.

Ailesi üniversitede okuduğunu sanarak sevgilime para gönderiyor.
Nasıl güveniyorsunuz böyle insanlara ? Yarın bir gün size yapmayacağı ne malum ? İnsan kendi canından kanından olan ailesine böyle ise yani...
Herhangi bir işte çalışmıyor
Ailesinin parası ile cömertlik yapmak kolay tabi. İnsan da biraz vicdan olmalı. Maddi durumu çok iyi değilmiş ailesinin. Para yollarlarken ne hissediyorlardır biliyor musunuz ? Evladım okuyor kendi ayaklarının üstünde duracak , bizim gibi sıkıntı çekmeyecek vb... Yazık diyorum yazık.

Ben öyle evlilik meraklısı biri değilim ama evlenmesek de birlikte sürdürüyoruz sonuçta bu hayatı o yüzden çaba sarf etmesi şart olacak. Çok haklısınız. Sanırım bu konuları hiç konuşmadan ayrılmak ya da ilişkiye devam etmek yerine onunla konuşup ne kadar samimi olduğunu anlayarak kendime bir yol çizmeliyim. Aksi halde böyle geçmez
Hayırlısı olsun hakkınızda 🌸

Ailesine her gün 'dersler zor, yeni kitap istediler, vizeler ayın ortasında' diye yalanlar söylüyor ,yani sistematik bir yalancı.
Ailesinden tirtikladigi paraları da insan gibi kullanmıyor , kızın tekine sacip duruyor,öyle ki aç yatacak kadar yarını düşünmüyor, geliri olmadığı halde odeyemeyecegi krediler çekiyor. Borcuna da sadık degil
Ne kadar saçma sapan bir insan. Alt tarafı yaşınız 21, her ilişkiyi evlilik kategorisine koymayın,bu kadar evlilik hevslisi de olmayın. "Takıliyoruz yeaa" deyin,günü gecirin işte. Haaa, 'en takılacak kız değilim, evlenmeyeceksek oyalamasin' dersen bu herifle işin ne? Piyasada yalancı olmayan,çalışmayı seven adam mı yok?
Ben evlenmeyi düşünüyorum diye bir şey demedim hatta isterseniz diğer yazdıklarımı kontrol edin, evlenmeyi düşünmediğimi ve ciddiyetten kastımın bu olmadığını sizin mesajınızdan çok önce belirttim. Fakat üç yıl süren bir ilişkide ister istemez bir bağlılık gelişiyor. Öyle ''takılıyoruz ya'' diyemiyorsunuz. O kişiyle devam etmek isteyip istemediğinizi sorguluyorsunuz. ''İleride ayrılmak ister miyim'' diye düşünmeye başladığınızda cevabınız evetse veya kafanız karışıksa bunun önlemini almaya çalışıyorsunuz ilişki içinden çıkılamaz bir hal almadan. Beni bile ''evlilik meraklısı'' olarak niteleyecek birileri çıktı, çok şaşkınım doğrusu.

Back
X