- 2 Kasım 2020
- 35
- -19
- 1
- Konu Sahibi thelastmindbender
-
Askere gitmedi henüz. 24 yaşında. İş bulamadığını söylüyor ama işin aslı iş aramıyor da. Girdiği işlerde de en çok üç beş gün kalabiliyor.Yaşı kaç bu çocuğun askerlik durumu ne? Hiç çalışmış mı yani herhangi bir tecrübesi var mı? İş bulamadığı için mi çalışmıyor çalışmayı mı sevmiyor
Saçmalamayın Allah aşkına..3 yıl mi uzun.o zaman 20 yıl beraber olanlar birbirlerine demir atsın..bırakın artık ilişki e şu kadar bu kadar emek verdim mi...yaramıyorsa ayrılacaksın..Ben de gelecek göremiyorum. Fakat üç yıl çok uzun bir süre, ayrılmak çok zor geliyor. Korkuyorum
Ben üniversitedeyim. Okuduğum bölümü belirtmek istemiyorum kendimi daha çok ifşa etmemek adına fakat mezun olunca iş imkanına sahip olabileceğim, iyi bir bölümdeyim.Tam olarak kaç yaşındasınız ikiniz de
O neden okumuyor madem okumuyor neden çalışmıyor
Sen ne yapıyorsun okuyor musun
İki çıplak bir hamama yakışır devre büyüğümüzün sözü vardı durumun şu an için bundan ibaret gibi görünüyor
20 yaşların başında, hayatı gezmek olarak gören bir delikanlı için normal olabilir, askere gider gelir akıllanır bir işe girer baltaya sap olur belki
Ama en azından bir planı olmalı
18 yaşında iş arıyorum diyen bir gencin 25 yaşında yıllardır ne okumuş ne çalışmış birinden daha fazla iş bulma şansı vardır
Gelecekten söz edince huzuru kaçar tabii.adam tembel. .iş aramıyor. .üstüne borçlanmış. ..şimdi o borçları ödeyecek enayi arayacak..Yazanlar arasında gerçekten üslubu ve yaklaşımı en çok hoşuma giden siz oldunuz. Yanıtınız için teşekkür ederim. İşin garip yanı kendisiyle ilgili ne düşündüğünü de bir türlü öğrenemiyorum. Gelecekten söz edince hemen huzuru kaçıyor. Nasıl geçinmeyi düşünüyor bilmiyorum
Ben üniversitedeyim. Okuduğum bölümü belirtmek istemiyorum kendimi daha çok ifşa etmemek adına fakat mezun olunca iş imkanına sahip olabileceğim, iyi bir bölümdeyim.
Söylediklerinizde haklısınız. Ben de merak ediyorum en azından planı var mı diye ama pek öyle görünmüyor.
Şu korkunç bir şey mesela benim içinAilesi üniversitede okuduğunu sanarak sevgilime para gönderiyor.
Tamam işte siz geçindirirsiniz onu,cebine harçlık koyarsınız o da size hediye alır, parası yetmediğinde kredi çeker siz ödersiniz, her akşam sevişirsiniz ama zannımca bi bu işe yarar.
Bakın ben sizi anlamıyor değilim fakat daha önce hiç uzun bir ilişkim olmadı. Benim için de zor olduğunu lütfen anlamaya çalışın. Ailesine karşı davranışları güven verici görünmüyor, biliyorum. Ama bana karşı davranışları başka. Ki bunların hiçbiri bahane olmamalı, haklısınız. Ama çok bağlandım. Bu sorunları yıllarca hiç gözüm görmedi. Çok fedakarlık yaptım, çok sevdim. Bir daha kimsenin beni sevemeyeceğini düşünmeye başladım.Saçmalamayın Allah aşkına..3 yıl mi uzun.o zaman 20 yıl beraber olanlar birbirlerine demir atsın..bırakın artık ilişki e şu kadar bu kadar emek verdim mi...yaramıyorsa ayrılacaksın..
Ay iyi vallaOnlardan nadiren para alıyor. Çoğunlukla bankalara borçlanıyor ama onları ödemek de üstüne faiz bindikçe güçleşiyor. Sırf zor durumda diye ayrılmayı da kendime yediremiyorum
Size şimdi çok saçma görünecek ve aptal olduğumu düşüneceksiniz fakat sizin mesajınızdan okuyunca kendime geldim gerçekten biraz. Bu konuları kimseyle konuşmaya cesaret edemiyordum. Buraya yazmam iyi oldu benim içinŞu korkunç bir şey mesela benim için
Dünyanın en iyi adamı da olsa (bu yalanla nasıl olacaksa) ailesine böyle büyük bi yalan söyleyebilen birinden ben korkarım
Ailesine güven verici değil ama sana farklı öyle mi...sen öyle san..sen özel değilsin.Bakın ben sizi anlamıyor değilim fakat daha önce hiç uzun bir ilişkim olmadı. Benim için de zor olduğunu lütfen anlamaya çalışın. Ailesine karşı davranışları güven verici görünmüyor, biliyorum. Ama bana karşı davranışları başka. Ki bunların hiçbiri bahane olmamalı, haklısınız. Ama çok bağlandım. Bu sorunları yıllarca hiç gözüm görmedi. Çok fedakarlık yaptım, çok sevdim. Bir daha kimsenin beni sevemeyeceğini düşünmeye başladım.
Söyleyecek bir şey bulamadım. Haklısınız fakat hâlâ sevdiğim için konduramıyorum sanırım.
Ay iyi valla
Siz işe girince çalışır çalışır borçlarını kaparsınız bu çocuğun
Evlenecek birikimi de yok
Onu da siz tamamlarsınız
Paşam kurbağa gibi devrilir yatar evde
Bazı erkekler ne şanslı valla
İnsan hayret ediyor
Aynı mesajın devamı olacak şimdi yazacaklarımSize şimdi çok saçma görünecek ve aptal olduğumu düşüneceksiniz fakat sizin mesajınızdan okuyunca kendime geldim gerçekten biraz. Bu konuları kimseyle konuşmaya cesaret edemiyordum. Buraya yazmam iyi oldu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?