Sevgili ve Maddi Konular

Yaşı kaç bu çocuğun askerlik durumu ne? Hiç çalışmış mı yani herhangi bir tecrübesi var mı? İş bulamadığı için mi çalışmıyor çalışmayı mı sevmiyor
Askere gitmedi henüz. 24 yaşında. İş bulamadığını söylüyor ama işin aslı iş aramıyor da. Girdiği işlerde de en çok üç beş gün kalabiliyor.

Ben de gelecek göremiyorum. Fakat üç yıl çok uzun bir süre, ayrılmak çok zor geliyor. Korkuyorum
Saçmalamayın Allah aşkına..3 yıl mi uzun.o zaman 20 yıl beraber olanlar birbirlerine demir atsın..bırakın artık ilişki e şu kadar bu kadar emek verdim mi...yaramıyorsa ayrılacaksın..

Ben üniversitedeyim. Okuduğum bölümü belirtmek istemiyorum kendimi daha çok ifşa etmemek adına fakat mezun olunca iş imkanına sahip olabileceğim, iyi bir bölümdeyim.
Söylediklerinizde haklısınız. Ben de merak ediyorum en azından planı var mı diye ama pek öyle görünmüyor.

Gelecekten söz edince huzuru kaçar tabii.adam tembel. .iş aramıyor. .üstüne borçlanmış. ..şimdi o borçları ödeyecek enayi arayacak..

Zaten maddi zorda olan ailesini okuyorum diye kandirip o insanlarin belki zor denklestirip gonderdigi parayla hediye artistligi yapiyor bunu da sanki cok iyi bir sey gibi soyluyorsunuz.
Boyle biriyle evlenirseniz aç kalirsiniz, birlikte ac yatarsiniz artik. Sonsuza kadar ailesini kandirdigi 3 kuruşla hayat mi gecirecek.
Ya da siz calisir bakarsiniz bu cocuga

Tamam işte siz geçindirirsiniz onu,cebine harçlık koyarsınız o da size hediye alır, parası yetmediğinde kredi çeker siz ödersiniz, her akşam sevişirsiniz ama zannımca bi bu işe yarar.

Ailesi üniversitede okuduğunu sanarak sevgilime para gönderiyor.
Şu korkunç bir şey mesela benim için
Dünyanın en iyi adamı da olsa (bu yalanla nasıl olacaksa) ailesine böyle büyük bi yalan söyleyebilen birinden ben korkarım

Saçmalamayın Allah aşkına..3 yıl mi uzun.o zaman 20 yıl beraber olanlar birbirlerine demir atsın..bırakın artık ilişki e şu kadar bu kadar emek verdim mi...yaramıyorsa ayrılacaksın..
Bakın ben sizi anlamıyor değilim fakat daha önce hiç uzun bir ilişkim olmadı. Benim için de zor olduğunu lütfen anlamaya çalışın. Ailesine karşı davranışları güven verici görünmüyor, biliyorum. Ama bana karşı davranışları başka. Ki bunların hiçbiri bahane olmamalı, haklısınız. Ama çok bağlandım. Bu sorunları yıllarca hiç gözüm görmedi. Çok fedakarlık yaptım, çok sevdim. Bir daha kimsenin beni sevemeyeceğini düşünmeye başladım.

Kimse için yapmak istediklerinden vazgeçme, erteleme. Sevgilinin çalışmayı sevmiyor olması şimdi bile senin bir şeylerden fedakarlık yapmana neden oluyor ve çocuk ya bunun farkında değil yada umursamıyor. Ailesine yalan söyleyip onları sömüren birinin sevgisine de inanmam ben pek. Belli ki kıymet bilen biri değil, sadece kendi keyfini düşünüyor. Sen sevdiğin için güzel özelliklerini vurgulayarak anlatma eğilimde olmana rağmen ben iyi biri olduğunu düşünmedim bu çocuğun.

Onlardan nadiren para alıyor. Çoğunlukla bankalara borçlanıyor ama onları ödemek de üstüne faiz bindikçe güçleşiyor. Sırf zor durumda diye ayrılmayı da kendime yediremiyorum
Ay iyi valla
Siz işe girince çalışır çalışır borçlarını kaparsınız bu çocuğun
Evlenecek birikimi de yok
Onu da siz tamamlarsınız
Paşam kurbağa gibi devrilir yatar evde

Bazı erkekler ne şanslı valla
İnsan hayret ediyor

Şu korkunç bir şey mesela benim için
Dünyanın en iyi adamı da olsa (bu yalanla nasıl olacaksa) ailesine böyle büyük bi yalan söyleyebilen birinden ben korkarım
Size şimdi çok saçma görünecek ve aptal olduğumu düşüneceksiniz fakat sizin mesajınızdan okuyunca kendime geldim gerçekten biraz. Bu konuları kimseyle konuşmaya cesaret edemiyordum. Buraya yazmam iyi oldu benim için

Ailesine güven verici değil ama sana farklı öyle mi...sen öyle san..sen özel değilsin.
Bak bir olay anlatayım.arkadaşım liseden beri tanıştığı kişi ile evlendi ,sonra boşandı..bu adam annesine bile saçma sapan şakalar yaparmış.el kol hareketleri yaparmış ama hepsi şakaymış! Neyse ..arkadaşım da o zamanlar 20 li yaşların başlarında.şöyle düşünmüş...o beni seviyor, ben farklıyım, bana böyle davranmaz...ama daha fenası oldu..dayak lar yedi..

Söyleyecek bir şey bulamadım. Haklısınız fakat hâlâ sevdiğim için konduramıyorum sanırım.

e pes.
ailesinin durumu yok diyip adamın cömertliğini övüyorsunuz. yalanla, ailesini dolandırarak eline geçen parayla yapıyor yahu. hiç mi içiniz acımadı anasına babasına.
dünyadaki tek erkek olsa insan dönüp bakmaz.

Arkadaşlar, herkese şimdiye dek yazdıkları ve yazacakları cevaplar için teşekkür etmek istedim. Bakın biliyorum, kendimi aptal gibi gösteriyorum fakat yoğun duygular beslediğiniz birine karşı tamamen objektif gözle bakamıyorsunuz. Buraya yazma amacım da buydu hatırlarsanız, başka birinin bakış açısına ihtiyaç duyuyordum. Lütfen kırıcı olmamaya özen gösterin çünkü benim için çok zor bir durum

Ya ben saygı duymadığım adama aşık olamam heralde cidden aşk bu kadar kör edebilir mi bi insanı, yani tembel sorumsuz yalancı hakketten insan bunun nesini sever ki

Ailesine yalan söylüyor hemde yarın öbür gün ortaya çıkacak bir yalan ve çekinmiyor bundan.
Siz siz olun ayrılın 3 yıl uzun bi süre değil insanlar yıllar süren evliliklerini bitiriyor. Maddiyat çok önemli bu devirde hiç öyle aman seviyorum evleneyim değil yani. Evliliklerin çoğu maddiyat yüzünden bitiyor. En iyisi bu adamı mazide bırakmak 3 5 güne alışırsınız sakın aman ben onsuz yapamam edemem demeyin uyarıyorum PİŞMAN OLURSUNUZ

Aynı mesajın devamı olacak şimdi yazacaklarım
Ama sonradan gevşemeyin diye yazıyorum tamamen

Düşün ki ailesi büyütmüş, bu yaşa getirmiiş, okuyır diye parasını eksik etmiyor
Ne büyük minnet duyulması gereken işler bunlar
Sizinki ne yapıyor?
Bu derece fedakarlık yapan ailesini ayakta uyutup paralarını yiyor
Şimdi canım cicim zamanları
Ama ileride çok daha uzun vadede düşünürsek böyle birine nasıl güveneceksiniz?
Ev alsak üstüne yapamam, ortak almak istemem ben mesela
Adam profesyonel yalancı bi kere
Daha da kötüsü çocuğunuz olsa ve bu kişiyi baba olarak örnek alacak olsa filan
Allah korusun insanın yüreğine iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…