- 22 Kasım 2018
- 7
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi PortakalAnanas
-
Cinsellik talebi gerçekleşmediğinde ayrılan insanların sevgisinden nasıl emin oluyorsunuz? Kriter nedir burada?
Bir süre ilişkilerden uzak durun mutlaka. Tedavi aşamasında yaralarınızı büyütüyorsunuz.
Sevginin ne oldugunu bildiginizi sanmiyorum. Bu yuzden sonuna kadar seviyor dediginize ben pek inanmadim, siz inanmis olsaniz da.
Seven bir insan devamli cinsellik baskisi, zorlamasi yapmaz.
Senin travman, psikolojin o kişinin zerre umurunda degil ve hic olmamis.
Yataga atmak icin her blöfü denemiş resmen. Ikide bir ne demeye bu kisiye donuyorsunuz ki?
Potansiyel sevişmeci gibi görüyorlar bence. Daha önce yapmış, yine yapabilir, elimden kaçırmayayım. Hiç inanmadım sevdiğine. Hele ki tramvalarınız için “bana gelince mi tramva” diyen bi düşünce pisliğiyle hiç samimi gelmedi.Beni yaniltan nokta ayrilmadi aslinda hic aklindan bile gecirmedi. Olmayacaksa ayrilalim da demedi. Ben bu kadar isteyeceksen ayrilalim dedim. Iliski gorusune ters oldugunu soyledi, her seferinde senin icin ama katlanirim deyip katlanamayip psikolojik baski yapti.. Her baskisinda da kavga cikti.. her kavgadan sonra da ozur diledi.. en son ciddiyet dusunmem dediginde sildim attim zaten. Ama geri donup yalvardi resmen hicbisi istemem diye.. o gunden sonra toparlasin diye son bi sans verdim toparlayamadi sonra da bitti zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?