Sevgili Tarafindan Psikolojik Şiddet

Bir kadin sevilip sevilmedigini anlar emin olun..
Tum gun ofiste haftaici haftasonu hep birlikte gecirioduk zamanimizi birlikte calisioduk. Hayatinin merkezindeydim. Hayatgorusuydu iki insan seviosa fiziksel bagi da guclendirir gibi. Ortada kalmis bi ulkeyiz biz bu konuda ne yazik ki.. bastirmaya calisiodu bastiramiodu sonra da kapi ariodu kendisine. Sonra pisman oluyodu zaten. Ben onun uckurusuna duskunlugune ve istedigi olmayinca psikolojik siddet uygulayan yapisina katlanamadim. Sevgisine guvenim hep tamdi. Kiminin sevgisi eksik olsun tiksiniyorum artik

Hala aynı yerde mi çalışıyorsunuz bu adamla? Ve her gün karşılaşmıyorsunuzdur umarım. Hazır ayrılmışken de tekrar denemezsiniz umarım. Adam resmen akıl oyunları ve manipülasyonlarla sizi kandırıp beraber olmak istiyor. Tek derdi bu. Sadece cinsellik yaşamak istiyor. Siz onun umurunda değilsiniz. Siz sorunlarınızdan bahsediyorsunuz, adam o zaman iyi ya benimle de beraber olmalısın diyor. Bu nasıl bir mantıktır, nasıl bir kafa yapısıdır? Çok sinirlendim ya.

tam bir pislikmiş. senin hassas olduğun konuda seni kullanmaya çalışmış. sana sevgisini hissettirmeye çalışması da senin güvenini alıp sonra ilişkiye girmek. Tam bir pislik uçkur sevdalısı. sevseydi bu konuda hassas olduğun halde ileri gitmek istemezdi. yok bu şekilde tedavi gibi gerizekalıca konuşmazdı.

hayatına doğru insan çıkmamış olabilir. ama bu çıkmıcak anlamına gelmiyor. her şeyde bir hayır vardır. senin kötüyü görmen iyinin daha kıymetini bilmeni sağlar. yani hayatına doğru insan girdiğinde bu yaşadıkların seni yönlendiricek ve kıymet biliceksin ya da ufak tefek sorunları takmıcaksın onunla ilgili gelecekteki kişiyle ilgili yani.
hayatlara giren insanlar boşuna değil unutma canım sadece ders almasını bil matem tutma. ve asla istemediğin bir şeyi yaptırmaya çalışan erkeğe şans verme

Zihniyet belli.Bu abaza Ne seni seviyor ne de ciddi falan düşünüyor. Tek amacı seks. Bunun için taciz gibi bi olayı kullanacak kadar da şerefsiz vicdansız. İstediğini aldığında diğeri gibi bunun da artık ilgisini çekmeyeceksin. Ama ben en çok sana kızdım. Niye dönüp dolaşıp affediyosun. Muhtaç mısın? Çok mu zor ayrılmak. İlk haftadan seni otele çağıran sapığa her seferinde tekrar nasıl güveniyosun. Gözünüzü seveyim bu kadar saf olmayın kızlar ya. Ne mal olduklarını görüyosunuz aslında. Kapatmayın gözlerinizi. İnşallah bi daha dönmez
Hala sevgisine güvenim tamdı diyosun, pes.

Diyecek bir şey bulamadım gerçekten. Diğerleriyle hiç mi birlikte olmadın diyen birisine hala beni sevdiğini biliyorum diyorsun. Ha sevdiğini düşünüyosan burdaki çoğu kişinin anlayışına ters bi sevgi bu.
Sen seviyosun o seviyo aşkınız tam. O zaman devam mutluluklar size tam gaz böyle

Gerçekten erkeklerin ergenlikten çıkmaları kaç sene sürüyor merak ediyorum?? Asla dönme bu adam seninle birşeyler yaşama derdinde kendine yazık edersin.Ama sen kanmaya müsaitsin canım barışmak için bahaneler arıyorsun resmen zaten sonuç belli seni hastalıklı bir ilişki bekliyor yolun açık olsun

Bunu sadece içinde bulunduğunuz psikolojiden dolayı veya yaşadıklarınızı kabullenemediğinizden normalleştirmek için söylüyorsunuz başka bir açıklaması yok. Kendinizi kandırmayın.
Belli ki psikolojiniz bozuk o yüzden üstünüze gitmeyelim dedik ama lütfen kendinize gelin.

Bu gerizekalının tek derdi sizinle sevişmek. Travmalarınız onunla sevişince geçer miymiş? İnsan ancak bu kadar pipisiyle düşünür. Hayırdır şeyi mucizeler dağıtan asa mıdır nedir, ne alakası var? Bir de seviyor filan demişsiniz. Bence siz sevilmek istediğiniz için öyle görmüşsünüz. Bu kapasitede biri düşündüğünüz gibi sevemez. O sevişebilme ihtimalini seviyordur. Her defasında sonu kavga gürültü biten yatağa atma maceraları ve siz ısrarla bir daha yapabilmesi için ortam sağlamışsınız adama. Yani bir durun da durumun abukluğunu görün lütfen.

Ayrıl çoçuğum bu adam olamamış adamdan,tedavini ol,işine gücüne bak.

Onunki sevgi değil ama sizinki de değil bence. Sevgi böyle bişey değil. Siz sadece zor zamandan geçiyorsunuz ve zor zamanınızda size destek olacak birini arıyorsunuz. Bu yaratık da o anlarınıza denk gelmiş. Lütfen yaşadığınız bu şey sevgiyle, aşkla bağdaştırmayın. İlerde tadacağınuz daha temiz duygulara haksızlık olur. Ve kendinizi düşünüyorsanız kesinlikle ilişkinizi bitirin. En başta affetmeniz o kadar hatalı bir durum ki. Hatta bence tedaviniz bitene kadar yeni bir ilişkiye başlamayın. Sizin için hassas bir dönem, bunun üstüne bir de ilişkiye başlayarak zorlaştırnayın. Şu insan için de sakın üzülmeyin. Hemen irtibatınızı kesin size yazık günah .

Benim geri donmek gibi bir niyetim hic yok ki.. Hersey ust derecede mukemmelken araya sizan ve beni yaralayan durumlari yazdim ben. Sevgisine inaniyorum ama onun hakkiyla sevebilen bi insan oldugunu dusunmuyorum artik. Yani o anca bu sekilde sevebilir.. Benim travma anima verdigi tepkiyi sonradan affetmeme sebep olan da o sira gittigim baska bir doktordu. Erkek algilarindan bahsetti ve verdigi tepkinin erkeklik ve sevgili gururu ile ilgili oldugunu ama kaba sozler kullandigini soyledi.
Yani ortada cok parametre var dusuncelerimi etkileyen cok sey..
En sonuncuda gozunden yas geldigini gormeme ragmen ben bisey hissetmedim ve yoluma devam ettim bagirdim cagirdim icimdeki nefreti kustum. Ben aslinda iki kere affettim arada olan hayat gorusu odakli tartismalari saymazsak.. birinci affa doktor sebep oldu anlattigim gibi.. ikincisinde de ayni sirkette olmamiz israrlari onu hergun gormem ve benim eger duzelirse erkeklere olan durusum duzelir algim sebep oldu.. Ucuncusu olmadi zaten.. Ben sadece daha once baskasiyla bisiler yasadin benle neden olmuyor algisiyla hep karsilasicak miyim endisesine girdim ve hala ilk doktorun etkisi altindayim.. erkeklik guruna mi dokunuo yani benim durumlarim.. Konuyu acmamin da sebebi o oldu..

Bu arada ilk haftadan tarzi belliymis evet ama o an farkedemedim ve uzun zamandir icimde bi duygu olusmuyordu. O ana kadar gordugum kisiyle o an o cumleyi soyleyen kisi bagdasmadi. Sevilmeye degil sevmeye muhtactim aslinda.. hemen vazgecmek istemedim ama yukarida bahsettigim seylerle uzadi gitti.. teshis de onunlayken kondu. Sonraki doktorum da hep kendi isteklerim konusunda savasmaya itti direk ayrilmaktansa. Yani kendi istegini ve sinirlarini karsindakine belirtme noktasi. Benim problemim sinirlarimi karsimdakine hissettirememek aslinda sinirlarimin olmamasi degil. Bu yuzden de karsimdakine acik kutu gibi gorunmek. Ben her istedigimi yaptirabilirim bu kiza gibi. savasmasina savastim ama yiprandim ve affetmenin onune gecemedim.. yani bu iliski biraz denek olmus sanki karisik aslinda.. bundan sonra daha iyi olur umarim. Hayatima birini almayi da dusunmuyorum tavsiyeniz gibi uzun sure..
Sunu da belirtmek istiyorum ilk erkek arkadasim da bahsettigim cumleyi soyledi biraz yakinlasinca ama o cinsellik konusunda takintili ve beklentili biri degildi. iliskimden kopuk bi durum. cok sikbogaz ediodu o yuzden bitti onla iliskim. yani bu tarz biseyi ilk kez yasadim..

Bacım adam senle sadece sevişmek icin beraber
6ayda en az on kere ayrıl barıs onlarcada kavga etmişsiniz
Kesin Ayrılmanız icin ne yapmasını bekliyorsunuz
Yazarken bile farkettim diyorsun yoruma gerek var mı sen zaten farkındasın herşeyin

Adam resmen hedefe sevişmeyi koymuş. Hedefe ulaşmak için her yolu deniyor. Millet marsı keşfedecek bizim erkekler halen sevişmede takılı kalmış. Kesinlikle barışmayın. Zaten hedefe ulaşınca sizi kapının önüne koyar bu adam. Demedi demeyin.

Sana bişey söyleyeyim mi? Bi kadının kocası bile bu şekilde ilişkiye zorlayamaz. Öyle her fırsatta kadın istemiyorsa sıkıştırıp kapris yapamaz. Hele burda etkisiyle yaptın benle de yapacaksın, madem taciz oldu benle aşacaksın gibi iğrenç teklifler sözkonusu.
Siz bide bunları 6 aylık ilişkide defalarca yaşamışsınız. Tedaviye devam et ve lütfen geri dönme

Sizi cinsellik için kullanmak istiyor. Bu adamla nasıl 6 ay geçirdiniz inanamıyorum. Bir de benimle birlikte olmak zorundasın demiş hadsiz. Sil gitsin bu ne saygısız arsız bi insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…