Sevgili İle Boy Farkı Nasıl Olmalı?

ne önemi var ki boyun siz birbirini beğenip sevdikten sonra..
kötü görünüyorsunuz yorumu alırsanız aşkınızdan vaz mı geçeceksiniz..
alem beğenmeyiversin efenim

Bırakınız lütfen boy farkını falan, saygı sevgi farkı var mı ona bakın bunlar daha önemli

adam sizden kısa olsa anlıcam da zaten boyu bayağı uzunmuş neyi dert ettiğini anlamadım
giy sen topuklunu

Ornekler cogaltilabilir. Biri esmer biri sarisin olunca, esmer olan da daha koyu gorunebilir (?) Dert edilecek seyler degil bence, ama siz bilirsiniz tabi.
Sevmek anlasmak kolay bulunan seyler degil, ne aradiginiza da bagli.

Neden kötü dursun ?
Seviyorsanız böyle şeyleri takmazsınız zaten.
Eşimle evlendıkten sonra boyum uzadı. Bunun sebebi spor ve daha dik durmak için yaptıgım hareketler, oturma şeklim falan. Ama hala senden kısayım 164 üm.
Eşim 1.76

11 cm giyseniz bile erkek arkadaşınızla aynı boyda olmuyorsunuz ki. onun boyu uzayamacağına göre tek çare sizin 11 cm giymemeniz.
Dışardan boy farkımızın nasıl göründüğü bir ilişkide aklıma en son gelecek şey ya .

Gayet normal boylarınız ama topukluyla bile daha uzun durmasını mı istiyorsunuz sevgilinizin?

Ben 1.60
Kocam 1.92

Sırf bu yüzden sevgili bile olmak istemedim onunla
Ama o beni ikna etti
Eskiden hep 15 cm topuklu giyerdim
Yine de komık göründüğümüzü düşünürdüm
3 senelik evliyiz
Şimdi o eve gelince yalın ayak ben ona sarılınca onun yavrusu gbi hissediyorum kendimi
O kadar alıstım yani:)
Sizde hiçbirsey yok

Eğer arada bayağı boy farkı olsun istiyorsan çözümü kolay ya topuklu giymeyi bırakıcaksın ya da en fazla 7 8 cm topuklu giyeceksin canmm

Eğer arada bayağı boy farkı olsun istiyorsan çözümü kolay ya topuklu giymeyi bırakıcaksın ya da en fazla 7 8 cm topuklu giyeceksin canmm

Adam senin boyunu sorun yapmamış sen de yapma bi zahmet Tavırlara bak görende 175 falan zannedecek giymeyiver topuklu yada daha uzununu bul.

Seven insan boya takılmaz bu arada aklında olsun

Erkeğin 180 i bayanın 170 inden kısa görünebiliyor anlam veremediğim bir şekilde. Boy takintiniz varsa birlikte olmamalisiniz rengini begenmediginiz koltugu her an evde görüp içermemektedir gibi bişey. Bende vardı,boyu uzun değilse elerdim kafamda karsimdakini karakterini çözmeye bile calismazdim. Şükür esim 190. Ha boyu daha kısa ama daha saygılı olsun ister miydim evet te yine de içimde ukte olurdu.
Aslında çoook saçma ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…