- 16 Aralık 2012
- 462
- 395
- 303
- Konu Sahibi pandoraksk
-
2. 160 cm altında olup da 180 üstü bi erkekle beraber olan bi kadın bu durumdan muzdaripmiş gibi konuşuyosa da içten içe mutlu oluyodur. :)
1.80 boyundaki adami kisa bulduğunu soyleyen minnak bir hatun mu görüyorum tam şurada. ..Sevgilimi, yani sanki istediğim gibi topuklu giyemezmişim gibi düşünüyorum. Yani bir gibi durcaz sanki..
Yoo, ben kendimi onore etmedim. Benim konu üzerinden kendini onore edenlere dedim.O zaman bu konuyu biraz da kendini onore etmek icin actigini varsayabilir miyiz?
Ben 27, sevgilim 33, merakını giderdi mi?Yaş kaç?
Valla benim boyum 1.68 sevgilimin 1.78 pek rahasız değilim benArkadaşlar merhaba. Benim boyum 166, erkek arkadaşımın boyu 180. En uzun topuklum 11 cm, kafanızda canlandırsanız kötü mü görünürüz, ben hep topuklu giydiğimde de benden daha uzun dik dursun isterdim ama çok fark olmıycak gibi, basit bi mevzu biliyorum ama yazarsanız sevinirim..
ŞaşırttıBen 27, sevgilim 33, merakını giderdi mi?
Amann boşver önemli olan mutluluk..gerçi bence çok fazla olmuş o boy farkı ama olsun idare et..
Cevaplarınız için teşekkürler. 2 konuya açıklık getireyim:
1. Siz, "Aaa hiç yakışmıyosunuz" dediniz diye ayrılmam, fikrinizi alıyorum sadece.
2. 160 cm altında olup da 180 üstü bi erkekle beraber olan bi kadın bu durumdan muzdaripmiş gibi konuşuyosa da içten içe mutlu oluyodur. :)
Benim var da ölçülere takılmıyorum ya..önemli olan işlevi der çekilirim kenaraBenim sevgilim yok. Aramizdaki boy farkini hayal edemiyorum o yuzden.
arada en az 20 cm fark olmalı. ayrılın.
Benim var da ölçülere takılmıyorum ya..önemli olan işlevi der çekilirim kenara))
Yoo, ben kendimi onore etmedim. Benim konu üzerinden kendini onore edenlere dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?