Sevgili İle Boy Farkı Nasıl Olmalı?

164e 194 bizde. Sevgililer sarılınca birinin yüzü diğerinin boynuna geliyor kokluyor sonra yüzünü kaldırıp yanağına öpücük konduruyor. O kadar özeniyorum ki. Topuklu ayakkabı giyemiyorum. Hem kiloluyum hem ayaklarımda sorunlar var çok acıyor. Ben sevgilime sarılınca abisine babasına sarılan çocuk gibi oluyor. Göğsüne geliyor yüzüm max 20 cm olmalı bence fark

Okadarda uzun değilsin. Aynı olun ne olacak. Cem yılmazın sevgilileri kendisinden 2 kafa büyük.
arada en az 20 cm fark olmalı. ayrılın.
Bizim 19 cm var bu aşk burda biter

adam zaten 1,80 yani kısa değil ki. beğenmiyorsanız basketbolcularla takılın. :) şaka tabi, bunu dert etmeye hiç gerek yok. aranızda 30 cm bile olsa dert edilecek birşey değil yani bu. ben çevremde gördüğüm zaman hiç yadırgamam, şunun boyu bunun kilosu, hiç umrumda olmaz. kimsenin olmamalı zaten.

Eşim 3-4 cm uzun benden. Ayaktayken yüzüne bakmak için kafamı kaldirmiyorum. Ve zaten hiç sevmediğim topuklu ayakkabı giymek zorunda da kalmiyorum. Bu beni çok onore ediyor..

Aradaki farki ilk kez hesapladim, esimle aramizda 27 cm varmis :)) ne yaparsam yapayim minik kaliyorum yaninda, ama ikimiz de bu durumdan memnunuz..

Bazen iyi ki miniksin tam benim koynuma goresin der, simsiki sarilir bana, bazen nane koku gibisin yerim altinda da bi bu kadar daha var der, dalga gecer :)

Benim de hosuma gider esimin heybetli, kocaman olmasi. Sokulmak vs..

Ama uzun boylu olmasaydi da evlenirdim esimle, boyi icin evlenmedim sonucta :)

Soylemeden gecmeyeyim, sadecw hamilelik zamanimda cok rahatsiz hissetmistim kendimi, yanina yakismadigimi dusunmustum.. 1.59 boya 83 kg olunca tabi o donem.. neyse simdi 54kg oldum da yeniden ozguvenim yerine geldi :)

bizim de aramızda bikaç cm var. topuklu giyince ondan uzun oluyorum. ama bu bişeyleri değiştiriyor mu, hayır. o benim her daim bebeem

Ben de ozel gunler disinda topuklu giymeyi sevmiyorum, tarzim da degil,
O yuzden yanyana ayakta poz vereceksek mutlaka parmak uclarima kalkiyorum :)
Saglik olsun tabi tek derdimiz bu olsun...

Boyum uzun yıllardır kompleks yaptım kısa boylu biriyle asla olmaz diye ama gel gör ki eşim benden kısa yani bu işler boyla değil kalple olur.boya o kadar takıntılıyken eşimde gözüm gormedi, topuklulara bile veda ettim :)

Sende kısa sayılmazsın. İyidir böyle.

Aynı, bende eşim yüzünden topuklu giyinemiyorum. Aynı boydayız. Topuklu giyince yanında bayağı uzuyorum. Ama eşim çok kompleks yapıyor. Kısa boylu değilde kompleksli erkek çekilmiyor gerçekten.

Aradaki boy bikac cm olsa kayginiz icin tamam diyeceğim, ama boy farki bariz varken yaptiginiz simariklik

Sorun boy farki değil huy farkidir.
Bu yönden sorun yoksa sarılın gitsin.

Ben bir 1.50 eşim 90 a yakın ve ben topuklu ayakkabı giymem genelde çokta yakışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…