- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi pandoraksk
Hic bi sorun yok boylarda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
164e 194 bizde. Sevgililer sarılınca birinin yüzü diğerinin boynuna geliyor kokluyor sonra yüzünü kaldırıp yanağına öpücük konduruyor. O kadar özeniyorum ki. Topuklu ayakkabı giyemiyorum. Hem kiloluyum hem ayaklarımda sorunlar var çok acıyor. Ben sevgilime sarılınca abisine babasına sarılan çocuk gibi oluyor. Göğsüne geliyor yüzümNeden mutlu olsun?
Boyum 1.67 esim 1.87 bir kere ayagimi kaldirmadan opemedim, yaninda hep kendimi guduk hissettim, bir donem kilo aldigimda yaninda piknik tupu gibi duruyorum diye aglamistim. Insan neden esinden cok kisa olmak ister ki?
Boyum en azindan 1.75 olsun isterdim...
Yanlış gelmiş.. Ayy kızlaar benim boyum 166 ama inanır mısınız sevgilim 180 diye açmadım konuyu..Bana tersiymis gibi geldi de![]()
Okadarda uzun değilsin. Aynı olun ne olacak. Cem yılmazın sevgilileri kendisinden 2 kafa büyük.Arkadaşlar merhaba. Benim boyum 166, erkek arkadaşımın boyu 180. En uzun topuklum 11 cm, kafanızda canlandırsanız kötü mü görünürüz, ben hep topuklu giydiğimde de benden daha uzun dik dursun isterdim ama çok fark olmıycak gibi, basit bi mevzu biliyorum ama yazarsanız sevinirim..
Bizim 19 cm var bu aşk burda biterarada en az 20 cm fark olmalı. ayrılın.
adınıza üzüldümOkadarda uzun değilsin. Aynı olun ne olacak. Cem yılmazın sevgilileri kendisinden 2 kafa büyük.
Bizim 19 cm var bu aşk burda biter
164e 194 bizde. Sevgililer sarılınca birinin yüzü diğerinin boynuna geliyor kokluyor sonra yüzünü kaldırıp yanağına öpücük konduruyor. O kadar özeniyorum ki. Topuklu ayakkabı giyemiyorum. Hem kiloluyum hem ayaklarımda sorunlar var çok acıyor. Ben sevgilime sarılınca abisine babasına sarılan çocuk gibi oluyor. Göğsüne geliyor yüzümmax 20 cm olmalı bence fark
masallah
Kuzenlerimizin arasinda en güdük biziz desem?
Benim babam Türk annem Rus. Annesi babasi rus olan kuzenlerim(kizlardan bahsediyorum) 186 184 falan varlar.
Sende kısa sayılmazsın. İyidir böyle.Arkadaşlar merhaba. Benim boyum 166, erkek arkadaşımın boyu 180. En uzun topuklum 11 cm, kafanızda canlandırsanız kötü mü görünürüz, ben hep topuklu giydiğimde de benden daha uzun dik dursun isterdim ama çok fark olmıycak gibi, basit bi mevzu biliyorum ama yazarsanız sevinirim..
Aynı, bende eşim yüzünden topuklu giyinemiyorum. Aynı boydayız. Topuklu giyince yanında bayağı uzuyorum. Ama eşim çok kompleks yapıyor. Kısa boylu değilde kompleksli erkek çekilmiyor gerçekten.Boyum uzun yıllardır kompleks yaptım kısa boylu biriyle asla olmaz diye ama gel gör ki eşim benden kısayani bu işler boyla değil kalple olur.boya o kadar takıntılıyken eşimde gözüm gormedi, topuklulara bile veda ettim :)
Yok benim ki giy topuklu n'olacak Serdar Ortaç gibiyim diyorAynı, bende eşim yüzünden topuklu giyinemiyorum. Aynı boydayız. Topuklu giyince yanında bayağı uzuyorum. Ama eşim çok kompleks yapıyor. Kısa boylu değilde kompleksli erkek çekilmiyor gerçekten.
Ben bir 1.50 eşim 90 a yakın ve ben topuklu ayakkabı giymem genelde çokta yakışıyoruzArkadaşlar merhaba. Benim boyum 166, erkek arkadaşımın boyu 180. En uzun topuklum 11 cm, kafanızda canlandırsanız kötü mü görünürüz, ben hep topuklu giydiğimde de benden daha uzun dik dursun isterdim ama çok fark olmıycak gibi, basit bi mevzu biliyorum ama yazarsanız sevinirim..
Bence en idealiEn uzun topuklumu da giysem aramızda en az 25 cm var. Ben 150 o 185. Çok seviyorum kocamı