• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili İle Boy Farkı Nasıl Olmalı?

Cevaplarınız için teşekkürler. 2 konuya açıklık getireyim:
1. Siz, "Aaa hiç yakışmıyosunuz" dediniz diye ayrılmam, fikrinizi alıyorum sadece.
2. 160 cm altında olup da 180 üstü bi erkekle beraber olan bi kadın bu durumdan muzdaripmiş gibi konuşuyosa da içten içe mutlu oluyodur. :)

Arkadaşlar merhaba. Benim boyum 166, erkek arkadaşımın boyu 180. En uzun topuklum 11 cm, kafanızda canlandırsanız kötü mü görünürüz, ben hep topuklu giydiğimde de benden daha uzun dik dursun isterdim ama çok fark olmıycak gibi, basit bi mevzu biliyorum ama yazarsanız sevinirim..
Valla benim boyum 1.68 sevgilimin 1.78 pek rahasız değilim ben

Ben de boy vereyim bari:
175 ben, topukla 185, zorlarsam, yürümelerden ödün vere vere 187.
Eşim 188-189 civarı, ayakkabıyla 190-191 diyelim.

Rahatsız oluyor muyum? Hayır.
Kiloları da vereyim;
Kilo vermişim 70.5 kiloyum. 65 olsam eskisi gibi, daha ne isterim.
Eşim verdiği kiloları almış, 93 olmuş. İyi de olmuş, ben kilo verene kadar öyle kalsın.

Cevaplarınız için teşekkürler. 2 konuya açıklık getireyim:
1. Siz, "Aaa hiç yakışmıyosunuz" dediniz diye ayrılmam, fikrinizi alıyorum sadece.
2. 160 cm altında olup da 180 üstü bi erkekle beraber olan bi kadın bu durumdan muzdaripmiş gibi konuşuyosa da içten içe mutlu oluyodur. :)

Neden mutlu olsun?
Boyum 1.67 esim 1.87 bir kere ayagimi kaldirmadan opemedim, yaninda hep kendimi guduk hissettim, bir donem kilo aldigimda yaninda piknik tupu gibi duruyorum diye aglamistim. Insan neden esinden cok kisa olmak ister ki?
Boyum en azindan 1.75 olsun isterdim...

Sevdiğim adamla aynı boyda olsak, ya da benden kısa olsa bile mühim değil. Boydan çok daha önemli şeyler var. Platform topuklu giymeyiveririm ne olacak. Sevgilim yokken benim için ideal boy aralığı boyumdan 10 ila 15 santim daha fazla olması idi. 1,77-1,82 yapıyor. Sevgilim 1,75.

Yani şimdi kötü durduğunuzu düşünseniz, ya da burada kadınlar ay çok kısa durur kötü görünür dese, ne yapacaksınız? Önemli olan sevgilinizle uyumunuz, mutlu olmanız değil mi? Ki bence boy farkınız ideal.

Platform topuklu giyseniz bile sevgilimin yanında ufak tefek görünmeliyim diye bir boy kaygınız varsa mevcut boyunuza 25 santim ekleyin. O boydaki erkekler de kendilerine kısa boylu sevgili pek aramıyorlar ama.

Back
X