Sevgili ile bir türlü oturmayan gelecek planları

Yok artık. O en başta ne olmak istediğini kendisi de bilmiyormuş sanırım. Allah ailesine sabır versin.

Bence o sizin kadar istekli,hevesli değil gelecek planlarınız konusunda.
8 sene az buz değil. Şimdi evlenip hamile kalsanız 8 sene sonra çocuğunuz 7 yaşında olur düşünsenize koskoca 8 sene. Ben 13 senelik evliyim sanki koca bir ömür gibi geliyor geçen 13 sene.
Bilemiyorum sizi ikna cabası da yok. Sanki uyarsan uy,uymazsan git der gibi bir tarzı var.
Öte yandan ailelerden destek alırız demesi de fiyasko. Çalışmaya başladığım an ailemden destek almayı bırakıp destek olmaya başladım,bir erkek nasıl sindirir o yaştan sonra anne babasından para almayı bunu da anlamadım?
Ben olsam zorlamaz yolumu ayırırdım.

Kesinlikle yolunuza bakın şu süreçte sizi kullanacak 3..5 yıl sonrada evlenmeden ayrılacak gibime geldi

Yaşadığınız ayrılıkta uzun sureli değilmiş hemen biriyle görüşmüş, Sevgilinizle baristiginizda bile ikisi arasında kalmışsınız.
Şimdi öyle bir yazıyorsunuz ki umarım zamanla geçer diye, geçer merak etmeyin. O kadar vazgeçilmesi zor bir ilişkiniz yokmuş yani.

Son düzenleme:
Doktorluk eskiden modaydı, garanti meslek havalı güzel de para kazanılıyor diye bakılıyor ama artık işler değişti. Sağlık politikaları cılkını çıkardı. Ben kendim bir doktor olarak sahadan bildiriyorum, aklı olan imkanı olan kaçıyor ülkeden. Şiddeti ayrı dert, halkın aşağılık kompleksi yapıp nefretle bakması ayrı dert, malpraktisi ayrı stresi ayrı dert. Doktorların ömrünün normal insan ömründen kısa olduğunu kanıtlayan çalışmalar var yahu. Benim baktığım yerden tam çılgınlık bu. Elimde olsa hiç insan görmeyeceğim bir işte çalışırdım ah 18 yaşım be.
Konunuza yorumum ise 8 yıl karısının eline bakmayı planlayan erkek normal değildir bence. Evlilikteki eril-dişil enerjiyi mahveder bu, siz de bir süre sonra ona duyduğunuz saygıyı çekimi kaybedersiniz. Bana kalırsa planlarından vazgeçmesi için mantıklı bir konuşma, kabul etmiyorsa ayrılık

Bence ayriliginizda sizsiz de yapabileceğini düşünmüş,ve böyle bir plan yapmış,sizi oyalıyor gibi geldi,sen istersen evlenelim aile baksın sen bak farkındasınızdir umarım bu sözlerin altında ne yattığının.Rahat bı adam bence evliliğe bile olursa bakarız gözüyle bakiyor

Profil resmine Vivien leigh koyan bu konuda masterdir zaten kime ne anlatiyorum
Çok tatlısınız Ben ilişkilerde mantıklı tarafı susturamayan romantik biriyim. Karşı taraftan vazgeçemediğim gibi kendimden de vazgeçemem. Bu yüzden artık ilişki için hiç fedakarlık yapmıyorum. Benim için başka hangi olasılıklar var onları düşünüyorum. Yine de biraz zamana bırakıp nasıl hissedeceğimi görmek istiyorum. Nasıl olsa şu an için yaptığım bir fedakarlık yok, ben de bu yaza kadar sınav için çalışacağım.

Zaten okul bitmeden evleniriz diyor. Ama benim tek derdim evlenmek değil ki. Ortak bir hayat kurmak. Maddi zorluk çekmek istemiyorum. Bunun bir de atanıp şehir şehir gezmesi var.

Girişeceği işte başarılı olup olmayacağını ancak sen anlarsın. Sevgini zaaflarını bir kenara bırak ve onu herhangi bir erkek gibi değerlendir. Akıllı mı, tuttuğunu koparır mı, rahatına düşkün mü, sorumluluklardan bıkar mı… bu niteliklerine göre değerlendirmeni yap. Başarılı olacağına inanıyorsan devam et. Görüntü pusluysa ayrıl

Valla konu sahibi ben eski konunu da girip okudum.
Öncelikle 2 senelik ilişki iletişimsizlik yüzünden nasıl darbe aldı anlamadım ?
2 sene boyunca hiç tartışma kavga olmadı mı bu da garip geldi mesela bana.
Onun dışında kavgalı olduğunuz zaman senin aklın zaten başkasına kaymış yani iki tarafta da böyle sağlam bir bağ yokmuş.
Çünkü o hemen gelecek planını değiştirmiş sende başka birini devreye sokmussun.
Bu ilişkiden böyle çok tutkulu sağlam bir ilişki vaybi almadım ben.

Bunların dışında 32 yaşında adam meslekten tiksindim deyip ülkedeki en iğrenç sağlık sektörüne adım atmak istiyor kıçımla güldüm afedersin.
Ülkede sağlıkçılar durmak istemiyor kaçıyor bu adam kafayı mı yemiş ?
Ayrıca ben bu tanışma uygulamalarini bekarken çok kullandim inanamazsin doktor kaynıyor paso.
İnanılmaz bir çapkınlık var ve çoğu da takılmak istiyordu ilişki bile değil.
Bu adam tıp kazanıp okusa bile o kadar uzun çalışma saatleriyle seni hatırlamaz bile hastaneden takılacak birini bulur gayet rahat.

Merhaba. Bence bu yaştan sonra olay sadece para değil. Hırs yapmış toplum nazarında iyi bi konuma erişmek istiyor gibi düşündüm ben. Çünkü 32 yaşında sınava girecek okuyacak vs hani 40a kadar insan neden kendini yorar ki. Paraysa parayı doktor olmadan da çok kazanabilir. Bence Allahın sevdiği kuluymuşsun evlenmemen için bi işaret bu. Bir de lütfen başka birini bulamam deme evet işe yaramaz çöp erkekler çok. Ama bundan daha iyisini bulursun emin ol. Bulamasan da en azından kendin için çabalar atanırsın önüne bakarsın. Kötü şeylerin ardından eninde sonunda güzel şeyler olur unutma bunu

Bence onun soylediklerine daha genel bakmalisin detaylarda bogulma...Adam sana diyor ki evlenmek istemiyorum senle...Erkekler basittir, seni cepte goruyor, kaybetme korkusunu tattirmamissin 3 seneye elden gider derdi yok senle ilgili...

Bu durumda yapacagin sey kendini geri cekmek, sen hic aramayacaksin hicbir talepte bulunmayacaksin, goruselim demeyeceksin, ararsa kisa konusup isim var deyip kapat..biraz da o dusunsun..su hayat seni sallamayan birinin planlarina kafa yorarak, seni hic dusunmeyip sadece kendi planina keyfine gore hareket eden birine uzulerek gecirmek icin cok kisa...birine takilip kalip bekleyip 3 sene gecirmek bi kadin icin buyuk zaman kaybi

Ben olsam bütün söylediklerine okey derdim. Sanki planları çok mantıklıymis gibi OHA SÜPER PLAN ASKİM, AYNEN ÖYLE YAPALIM diye destek olurdum. Hic surat asmadan üç beş ay bu yalandan desteğini sürdürüp arkama yaslanir neler olacağını beklerdim. Asıl istediği başka meslek mi yoksa benden vazgeçmek mi bunu ancak tam destek sunarak görebilirsin çünkü. O arada da başka adamlara göz atardım jdjdjf yapacak bişi yok sordun soyledim. Hayat kisa

Bu şey konuşması resmen, ben senden soğudum, istemiyorum ama sen ayrıl suç bende kalmasın konuşması değil mi? ne kadar uzak ve belirsizliklerle dolu, seven adam o kadınla gelecek düşünen adamın konuşmaları değil. nerden mi biliyorum kendinize, kariyerinize odaklanın. sizi düşünmüyor bunu açık açık da söylemiyor. kariyerinize odaklanın kimseye muhtaç olmayın. aşk o istediğiniz karakter inanın bir şekilde oluyor buluyor sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…