Hpv (karnabar şeklinde siğil)

Felaket deli gibi kaşınır helede geceleri kasiyarak yırtmak istiosun resmen orayi normal bir kaşıntı değil bu oturur ağlarsın o derece 😬 Bi tür virüs bu cogalmadan git tedavi ol
Aaaa evet özellikle gece uykumda deli kaşınıyor gün içinde bir şey yok ama gece başlıyor beni çıldırtmaya.😄

Evet kızlar gün itibari ile güncelleme yapmak istiyorum. Bir doktora gittim hemen operasyona karşı olduğunu önce ilaçla yok etmeye çalışırım olmazsa cerrahi müdahale ederim dedi. Ve eczaneden ilaç aldım. Kendini sürüyor bu ilacı gittim ve sürdü o karnabahar büyüklüğündeki kocaman şey demin avcumun içine düştü. İlk seferde oldu bu. Yarın bir daha sürmek için çağırmıştı oysaki. Ama yine de gidip muayenemi olacağım çok mutluyummm.

Evet kızlar gün itibari ile güncelleme yapmak istiyorum. Bir doktora gittim hemen operasyona karşı olduğunu önce ilaçla yok etmeye çalışırım olmazsa cerrahi müdahale ederim dedi. Ve eczaneden ilaç aldım. Kendini sürüyor bu ilacı gittim ve sürdü o karnabahar büyüklüğündeki kocaman şey demin avcumun içine düştü. İlk seferde oldu bu. Yarın bir daha sürmek için çağırmıştı oysaki. Ama yine de gidip muayenemi olacağım çok mutluyummm

Merhaba kremin ismini söyleyebilir misiniz ? Bende hpv 11 çıktı smear LSIL acil olarak biyopsi istendi 30 yaşında ve 4 aylık evliyim. Sigillerim icin Yakma işlemi yapılacak ancak çok korkuyorum kremle nasıl bir tedavi uyguladı

Merhaba kremin ismini söyleyebilir misiniz ? Bende hpv 11 çıktı smear LSIL acil olarak biyopsi istendi 30 yaşında ve 4 aylık evliyim. Sigillerim icin Yakma işlemi yapılacak ancak çok korkuyorum kremle nasıl bir tedavi uyguladı
Krem dediğim asitli bir damla. Ama biz uygulayamıyoruz çok kuvvetli ilaç deriyi yakıp inceltmesin diye. Doktora gidiyoruz o damlatıyor olan bölgeye. Hangi ilde yaşıyorsunuz acaba doktor tavsiyesinde bulunabilirim.

Ve gardasil 9 aşı olmanız gerekiyor. Oldunuz mu? Eşinizin de olması gerekli erkekler bu hpv virüsünün taşıyıcısı olabiliyormuş eğer daha önce başka ilişki yaşamadıysanız.

Ve gardasil 9 aşı olmanız gerekiyor. Oldunuz mu? Eşinizin de olması gerekli erkekler bu hpv virüsünün taşıyıcısı olabiliyormuş eğer daha önce başka ilişki yaşamadıysanız.
Evet aşı oldum ama eşinin olmasına gerek yok dedi doktor. 4 aylık evliyim ve ilk birlikteliğimdi. Eşimin daha önce birlikteligi oldu büyük ihtimal taşıyıcı olduğunun farkında değildi. Çünkü bağışıklığı yüksek kadınlarda hiç farkında olmadan vücut atabiliyormus.Ve hiç şikayeti olan olmamış. Ben ağır bir grip geçirdikten sonra genital bölgede çıkan sigillerle fark ettim

Krem dediğim asitli bir damla. Ama biz uygulayamıyoruz çok kuvvetli ilaç deriyi yakıp inceltmesin diye. Doktora gidiyoruz o damlatıyor olan bölgeye. Hangi ilde yaşıyorsunuz acaba doktor tavsiyesinde bulunabilirim.
İzmir'de yaşıyorum . Bu surecte doktor araştırması yapıyorum bende sürekli çünkü gittigim doktor özel ve bazen sadece paraya mı bakıyor diye düşünüyorum

Hpv 11 riskli bir tür değil korkmayın. Bu arada bence yaktırmanız daha iyi olur

Evet kızlar gün itibari ile güncelleme yapmak istiyorum. Bir doktora gittim hemen operasyona karşı olduğunu önce ilaçla yok etmeye çalışırım olmazsa cerrahi müdahale ederim dedi. Ve eczaneden ilaç aldım. Kendini sürüyor bu ilacı gittim ve sürdü o karnabahar büyüklüğündeki kocaman şey demin avcumun içine düştü. İlk seferde oldu bu. Yarın bir daha sürmek için çağırmıştı oysaki. Ama yine de gidip muayenemi olacağım çok mutluyummm.
Siğillerinden kurtulsan bile smear ve hpv testi olmalısın

Evet aşı oldum ama eşinin olmasına gerek yok dedi doktor. 4 aylık evliyim ve ilk birlikteliğimdi. Eşimin daha önce birlikteligi oldu büyük ihtimal taşıyıcı olduğunun farkında değildi. Çünkü bağışıklığı yüksek kadınlarda hiç farkında olmadan vücut atabiliyormus.Ve hiç şikayeti olan olmamış. Ben ağır bir grip geçirdikten sonra genital bölgede çıkan sigillerle fark ettim
Bana partneriminde aşı olmasını söylemişti doktorum bilmiyorum ama. Evet bağışıklık düştüğü zaman ortaya çıkabiliyormuş. Benim de b12 filan düşük bağışıklığım düştüğünde fark ettim.

Siğillerinden kurtulsan bile smear ve hpv testi olmalısın
Sadece siğillerden dolayı değil her kadının 6ayda bir muayene olup smear vermesi gerekiyor. Kontroller bizim için önemli. Doktorum süreci çok detaylı inceliyor testlerimi eksiksiz yapıyor sağ olsun devlet hastanesi olmasına rağmen.

Devlette yaptırıyorum sonucum daha çıkmadı maalesef.
anladım umarım riskli olan tiplerinden değildir. O bile olsa iyileşiyor zaten. Benimde smear sonucum LSIL geldi, hpv tiplemem 39 geldi. Kolposkopide temiz çıktı 1 sene sonra tekrar test istedi bakalım şimdi tüm takviyeleri alıyorum :)

anladım umarım riskli olan tiplerinden değildir. O bile olsa iyileşiyor zaten. Benimde smear sonucum LSIL geldi, hpv tiplemem 39 geldi. Kolposkopide temiz çıktı 1 sene sonra tekrar test istedi bakalım şimdi tüm takviyeleri alıyorum :)
Hpv39 riskli olanlardı galiba. Çok geçmiş olsun canım ahcc ve hapyvir diye destekleyicileri duymuştum onların faydası oluyormuş galiba biraz pahalı sadece.

Yorumlardaki gibi etkili bir ürün mü sizce ? Bazıları çok zinde uyandıklarını filan yazmışlardı.
kesınlıkle cok fazla etkısını gordum enerjım yerıne geldı kendımı baya ıyı hıssedıyorum ama ben bunun dısında propolis, d vitamini falanda alıyorum sabahlarıda bir kasık bal ve corekotu gercekten kendımı ıyı hıssedıyorum

kesınlıkle cok fazla etkısını gordum enerjım yerıne geldı kendımı baya ıyı hıssedıyorum ama ben bunun dısında propolis, d vitamini falanda alıyorum sabahlarıda bir kasık bal ve corekotu gercekten kendımı ıyı hıssedıyorum
Ben de sadece propolis kullanıyorum ama tek başına çok etki göremedim hapyvir takviye etmeyi düşünüyorum.

X