Sevgi_melegi'nin Kilo Verme Günlüğü

Hayır yapmadım hiç.Sen yapıyomusun?Yapıyosan anlatsana biraz :KK4:

yok bende içmiyorum ama içmeyi düşünüyorum hatta yarın başlıcam. şu elma sirkesi ballı su varya ondan :)
aktardan mindivan aldım bittim o gece tamamen ne varsa söküldü içimden.ama tadı ve kokusu çok kötüydü. yoğurtla da yeniliyormus ama denemeye kokrkuyorum açıkcası tekrar. :KK1:

aerobik dersine gitmiştim sizin resimde verdiğiniz sipor hareketlerinin çoğunu yaptık.İlave olarak ben de eklemek istiyorum uzman tv de karın ve basen eriten hareketler diye girin fitness hocaları çok güzel hareketler gösteriyor.hele biri tam karın eritmek için müthiş her yer patır patır çalışıyor.Ayrıca siporu sadece şişmanlar değil zayıflar da yapmalı çünkü vücut gevşiyor taam mı?:KK15: sipor yaptığımız yerde orta yaşlı bayenler var kolları sallanıyor baldırda bile selülitleri var inanamıyorum buna ...Kardeş azıcık az yiyin dikkat edin gözünüzü seveyim bu nası bi koyvermişlik!Bunların kocaları çıplak görmeye dayanabiliyorsa tebrik ediyorum.(bu kelimeyi yazınca hakan altun un bi şarkısı vardı aklıma hep o geliyor teklif ediyorumm benimle evlenir misin? ilginç dı mı niyeyse...:KK52:

aerobik dersine gitmiştim sizin resimde verdiğiniz sipor hareketlerinin çoğunu yaptık.İlave olarak ben de eklemek istiyorum uzman tv de karın ve basen eriten hareketler diye girin fitness hocaları çok güzel hareketler gösteriyor.hele biri tam karın eritmek için müthiş her yer patır patır çalışıyor.Ayrıca siporu sadece şişmanlar değil zayıflar da yapmalı çünkü vücut gevşiyor taam mı?:KK15: sipor yaptığımız yerde orta yaşlı bayenler var kolları sallanıyor baldırda bile selülitleri var inanamıyorum buna ...Kardeş azıcık az yiyin dikkat edin gözünüzü seveyim bu nası bi koyvermişlik!Bunların kocaları çıplak görmeye dayanabiliyorsa tebrik ediyorum.(bu kelimeyi yazınca hakan altun un bi şarkısı vardı aklıma hep o geliyor teklif ediyorumm benimle evlenir misin? ilginç dı mı niyeyse...:KK52:

ilahi güldürdünüz beni :KK9::KK9: evet uzman tv yi izlemiştim bir ara. ordaki bir hareketi yapıyorum diye de gidiyordum az kala:KK9::KK9:
gün içinde yaptığım hareketler onlar. akşam yürüyüş ve spor aletlerinde yapıyorum yine.
haklısın baya koyverdik galiba:KK9::KK9: aman allahtan biyerim sallanmıyor :KK9::KK9::KK9:

başarlar diliyorum canım sana asla pes etme hedefıne ulaastıgını görmek istiyorumm:KK70::KK19:

Mekik çekti, kendi hareketlerimi ve senin gösterdiğin bacak hareketlerini birer tur yaptım, biraz esneme hareketlerimi çalıştım bacaklarım çok pis yanıyor :KK53: Sonra da açtım müziği bir güzel döktürdüm :KK76: :KK76: :KK1:
Şimdi sahurda bir tabak makarna yiyormuşum :KK37: ama taviz yok gidip hafif bir kahvaltı yapıcam ve bol bol salatalık yiycem :KK9:
Sizlere de afiyet olsun :-)

Hareket olarak düzenli Slim in 6 ve Leslie yaptım 2 ay gayet güzel etkisi oldu. Şimdi tekrar başladım Slim in 6 ya sonra Leslie de ekleyeceğim önümüzdeki 3 hafta yoğun yapayımda hedefim olan kiloya ulaşayım. 4 kilo kaldı 64 kilo ile başladım şimdi 54 kiloyum hedef 50 kilo:)) Spor kesinlikle ama kesinlikle şart sadece boğaz kısmayla olmuyor e mecbur diyet bi yerde bazen bırakabiliyorsun ama spor eşliğinde giden kilo gelmiyor. Normalde ben tatile çıktım ve hep hazır tükettim dışardan döner, köfteydi falan filan almak bir yana vermişimde. Tabi şu da var diyetin daha doğrusu diyetle alakası yok doğru beslenmenmenin püf noktalarını bilince dikkat ediliyor ister istemez mesela döner yedim tamam günlük karbonhidrat protein ihtiyacının ne kadarı gitti günlük ne kadar hakkım kaldı ona göre sonraki öğünü yiyordum 1,5 kilo gitmiş :) Hepimiz en güzel şekilde veririz inşallah. Cidden kilo konusunda çok çektim aldım verdim hep bu sorunu yaşayanları çok iyi anlıyorum .

valla koşma mekik hiç bir şey çabucak halletmiyor.Yemek öğünlerini ve miktarlarını ayarlamak şart...Acaba bi arkadaşın dediği gibi az yemekle ilgisi yokta diyetisyenin ayarladığı mönüleri yersek daha mı çabuk zayıflarız ben diyetisyene gitmeye karar verdim...Bu arada kilom çok fazla değil 6-7 kilo versem süfer olucak..

tekrardan merhaba:) bi kaç baktım dedim beni görmedi kmse heralde falan demştmn bakmıodum bugun tekrar baktım ki ilgisiz bırakmamşlar beni:) boyumdan posumdan bahsediyim:) ben aslında yeni başlamadm diyette şubat 17 de başladım boyum 1.77 kilom 118 di şmdi iste kilom 94:) ama artık irademi yitirmek üzereym derkennnnn size tutunmaya geldim:))yaşım 22 işte bölee:)

tekrardan merhaba:) bi kaç baktım dedim beni görmedi kmse heralde falan demştmn bakmıodum bugun tekrar baktım ki ilgisiz bırakmamşlar beni:) boyumdan posumdan bahsediyim:) ben aslında yeni başlamadm diyette şubat 17 de başladım boyum 1.77 kilom 118 di şmdi iste kilom 94:) ama artık irademi yitirmek üzereym derkennnnn size tutunmaya geldim:))yaşım 22 işte bölee:)

hoşgeldin tatlım gel bana moral ol gel :)
tutun bana tutunayım sana :KK1:
bugün spora falan gidemedim çok kötü bigün geçirdim :KK50:
ama daha çok bağlandım hedefime gidecek bu kilolar başka yolu yok!
anlat bakalım tatlım neler yapıyorsun spor diyet? anlat :)

hoşgeldin tatlım gel bana moral ol gel :)
tutun bana tutunayım sana :KK1:
bugün spora falan gidemedim çok kötü bigün geçirdim :KK50:
ama daha çok bağlandım hedefime gidecek bu kilolar başka yolu yok!
anlat bakalım tatlım neler yapıyorsun spor diyet? anlat :)

tutunalım birbirmize meleğim:)diyetisyene gidiyorum şubat 17 den beri:) sporada gidiodm areobik step falan şeklnde ramazanda gidemiorm sadece yürüyüş yapıp bide parktaki spor aletleri yapıyorm okdrcık:)kilo dedğin ne ki verilir gider insan yeterki istesin :)muhim olan giderken hepsinin yagdan gitmesi bu yüzden biberiye çayını eksik etme elinden canım benm:)

tutunalım birbirmize meleğim:)diyetisyene gidiyorum şubat 17 den beri:) sporada gidiodm areobik step falan şeklnde ramazanda gidemiorm sadece yürüyüş yapıp bide parktaki spor aletleri yapıyorm okdrcık:)kilo dedğin ne ki verilir gider insan yeterki istesin :)muhim olan giderken hepsinin yagdan gitmesi bu yüzden biberiye çayını eksik etme elinden canım benm:)

biberiye çayı değilde şu elma sirkesi ballı su ondan içiyorum. bende parktaki aletleri yapıyorum yürüşle birlikte. evdede yaptığım hareketler var. ama uyguladığım diyet yok hafif geçiştiriyorum sadece şeker ve ekmek yok o kadar. verebilir miyim acep :26: bi 3-4 kilo gitti ama bir haftadır düşüş yok hiç moralim bozuluyor :KK14:

biberiye çayı değilde şu elma sirkesi ballı su ondan içiyorum. bende parktaki aletleri yapıyorum yürüşle birlikte. evdede yaptığım hareketler var. ama uyguladığım diyet yok hafif geçiştiriyorum sadece şeker ve ekmek yok o kadar. verebilir miyim acep :26: bi 3-4 kilo gitti ama bir haftadır düşüş yok hiç moralim bozuluyor :KK14:

zaten şekeri hamurişini hayatndan cıkardıktan sonra kilo vermemek mumkun değil.elme sirkeli ballı suyu cok abartma sakın mideye cok dokunuyomuş ben midem yüzünden içemiyorum biberiye çayıda yağları eritmede cok etkili aktar ısrarla biberiye diyo.en önemlisi verdgmz kilolarn yagdan gitmesi cok şukur şmdiye kadar hep yağdan verdim. hiç moralini bozma bazen durur bazen devam eder ama sen azimli oldgun zaman gitmyecek kilo yok sakın vazgecme vazgecmeyelim:)inan zayıfladgnda hayatnda odkr cok şey değişioki ben istedgm herşeyi yiyorm öyle cok kasmıyorm muhim olan dengelemek bi ögünde istedgn bişi yedysen diger ögunu hafif kalorisz şeylerle geçirmek cok önemli başarıcazzzzz:)

X