• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi_melegi'nin Kilo Verme Günlüğü

zaten şekeri hamurişini hayatndan cıkardıktan sonra kilo vermemek mumkun değil.elme sirkeli ballı suyu cok abartma sakın mideye cok dokunuyomuş ben midem yüzünden içemiyorum biberiye çayıda yağları eritmede cok etkili aktar ısrarla biberiye diyo.en önemlisi verdgmz kilolarn yagdan gitmesi cok şukur şmdiye kadar hep yağdan verdim. hiç moralini bozma bazen durur bazen devam eder ama sen azimli oldgun zaman gitmyecek kilo yok sakın vazgecme vazgecmeyelim:)inan zayıfladgnda hayatnda odkr cok şey değişioki ben istedgm herşeyi yiyorm öyle cok kasmıyorm muhim olan dengelemek bi ögünde istedgn bişi yedysen diger ögunu hafif kalorisz şeylerle geçirmek cok önemli başarıcazzzzz:)

offf umarım :) bu dediğin çayın kokusu nasıl? içemiyorum yoksa kaldıramıyorum kokusunu.
günde bir bardak içiyorum fazlasını içemem zaten.
vercez vercez vermeliyiz :) bir derdim vardaki konumu oku başıma gelenleri kilom yüzünden :14:

offf umarım :) bu dediğin çayın kokusu nasıl? içemiyorum yoksa kaldıramıyorum kokusunu.
günde bir bardak içiyorum fazlasını içemem zaten.
vercez vercez vermeliyiz :) bir derdim vardaki konumu oku başıma gelenleri kilom yüzünden :14:

içtgn ballı sirkeli sudan iyidir tadı bence:) kilo verdkten sonra başına gelcekleri düşün sen:) geçmişi bırak geleceğe bak gör yeni sen i :)

konuma kaç gündür neler yaptığımı yazmıyorum :) kızlar nerelerdesiniz??

bugün dayanamadım çok az şekerpare yedim :50:
özel günlerde çok canım çekiyor tatlıyı.
2 gündür de hava yağmurlu spora çıkamadım.
çok soğuk donuyorum :1:
bugün ki menüm çorba, salata ve sebzeli bulgur pilavı.
3 4 kaşık anca yicem pek de sevmiyorum bulguru. ama evde ki iftar menüsü bu :)
dışarısı daha da soğuk olur gece o nedenle evde yapıcam hareketlerimi...
sabahta bi bardak sekersiz çay ve domates salatalık yedim. öğlen evde deildim yiyemedim...

Son düzenleme:
Merhabalar.
Sizler için kolaylık olması açısından yeni bir bölüm açılmıştır.
Diyet günlükleri bölümü
Ve konunuz bu bölüme taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar:)

Merhaba...
Konuyu okudum ve gaza geldim açıkçası:1: Her zaman diyete ve spora başlayıp akşamı bile getiremeden bırakan biriyimdir. Ama artık kendimden şikayet etmekten usandım:14: Çok şişkoyum deyip kendimden nefret edeceğime zayıflayıp bedenimi sevmek istiyorum.Ama çok iradesizim hiç tutamıyorum kendimi.Oruç tutmak istiyorum iyi gelir diye ama sağlık sorunlarım var bayılırım bişey olur diye korkuyorum:( Artık evin heryerine buzdolabına,abur cubur dolabına notlar filan yapıştırasım var yemeeeee diye:1: hiç dayanamıyorum yani anlatamam.sabah bi motivasyonla başlıyorum akşam 10'da yemek yiyorum:17: sizin azminizden etkilendim.Okula az kaldı yepyeni bi başlangıç yapmak istiyorum.Herkes beni görünce şaşırsın istiyorum.Beğendiğim her şeyi giyeblmek istiyorum.Beni de motive edersiniz dimi:77::71:

Merhaba...
Konuyu okudum ve gaza geldim açıkçası:1: Her zaman diyete ve spora başlayıp akşamı bile getiremeden bırakan biriyimdir. Ama artık kendimden şikayet etmekten usandım:14: Çok şişkoyum deyip kendimden nefret edeceğime zayıflayıp bedenimi sevmek istiyorum.Ama çok iradesizim hiç tutamıyorum kendimi.Oruç tutmak istiyorum iyi gelir diye ama sağlık sorunlarım var bayılırım bişey olur diye korkuyorum:( Artık evin heryerine buzdolabına,abur cubur dolabına notlar filan yapıştırasım var yemeeeee diye:1: hiç dayanamıyorum yani anlatamam.sabah bi motivasyonla başlıyorum akşam 10'da yemek yiyorum:17: sizin azminizden etkilendim.Okula az kaldı yepyeni bi başlangıç yapmak istiyorum.Herkes beni görünce şaşırsın istiyorum.Beğendiğim her şeyi giyeblmek istiyorum.Beni de motive edersiniz dimi:77::71:

herkesin derdi aynı canım ya motivasyon bozuklugu başladgmz iradeyle devam edebilsek ahh neler olur neler:)

Merhaba...

Tabiki de tatlım ne demek. Aslında sorunun cevabı yine sende. azmetmen gerekiyor. benimde üni bitti. ama hala tombiş bi kızım :1:
niyetim yavaş yavaş da olsa bu kiloları verebilmek. bu saatten sonra spor şart. yoksa başka türlü imkansız. sarkmış bi vücut da istemiyorum.
kilon kaç? kaç yaşındasın?
akşam 6 dan sonra hiçbirşey yememeye bak. canın birşey çektiğinde meyve ye. iştah kesici çaylar var onlardan iç yemeklerden sonra faydalı oluyor. en azından gece yemezsin.:34:

Tabiki de tatlım ne demek. Aslında sorunun cevabı yine sende. azmetmen gerekiyor. benimde üni bitti. ama hala tombiş bi kızım :1:
niyetim yavaş yavaş da olsa bu kiloları verebilmek. bu saatten sonra spor şart. yoksa başka türlü imkansız. sarkmış bi vücut da istemiyorum.
kilon kaç? kaç yaşındasın?
akşam 6 dan sonra hiçbirşey yememeye bak. canın birşey çektiğinde meyve ye. iştah kesici çaylar var onlardan iç yemeklerden sonra faydalı oluyor. en azından gece yemezsin.:34:

evet,önce kafada bitirmek gerek işi.sonra gerisi gelir zaten:)
17 yaşındayım ben kilom 62 boyum 170.kilomun boyuma göre çok fazla olduğunu düşünmüyorum gerçi ama bakınca 62den fazla gösteriyorum o nedenle daha fit görünmek istiyorum.bir de benim sorunum tamamen belden aşağıda.kalçalarım,basenlerim,kalın bacaklarım...hepsi başımın belası:43: ne pantolon yakışıyo,ne etek.belim de ince olunca alt taraf bana ait değilmiş gibi görünüyo.:14:bunun çaresi de spor.yani sadece bi diyet yapsam üst taraftan kilo veririm,alt taraf olduğu gibi kalır.daha önce hep böyle oldu.bu nedenle ağır bi diyet yerine bi spor programına başlamalıyım.şu pilatese merak sardım bu aralar.ama yağlarımı ne kadar eritir bilemiyorum:14:

evet,önce kafada bitirmek gerek işi.sonra gerisi gelir zaten:)
17 yaşındayım ben kilom 62 boyum 170.kilomun boyuma göre çok fazla olduğunu düşünmüyorum gerçi ama bakınca 62den fazla gösteriyorum o nedenle daha fit görünmek istiyorum.bir de benim sorunum tamamen belden aşağıda.kalçalarım,basenlerim,kalın bacaklarım...hepsi başımın belası:43: ne pantolon yakışıyo,ne etek.belim de ince olunca alt taraf bana ait değilmiş gibi görünüyo.:14:bunun çaresi de spor.yani sadece bi diyet yapsam üst taraftan kilo veririm,alt taraf olduğu gibi kalır.daha önce hep böyle oldu.bu nedenle ağır bi diyet yerine bi spor programına başlamalıyım.şu pilatese merak sardım bu aralar.ama yağlarımı ne kadar eritir bilemiyorum:14:

paltes süper birşey. zayıf olsam bile yapardım onu. hem keyifli hemde çok eğlenceli bişiy bana göre :)
senin plateste yapman gereken selülitsavar hareketleri. basen be bacaklar için çok etkili hareketler ben yapıyorum.
bide basenlerin ve kalçan için evde yapabileceğin çok güzel ezgersizler var. bikaç sayfa önce eklemiştim o hareketleri.
etkisini görüyorsun canım inan bana. tereddüt etme ve başla. bide yürü yürüyebildiğin kadar.

paltes süper birşey. zayıf olsam bile yapardım onu. hem keyifli hemde çok eğlenceli bişiy bana göre :)
senin plateste yapman gereken selülitsavar hareketleri. basen be bacaklar için çok etkili hareketler ben yapıyorum.
bide basenlerin ve kalçan için evde yapabileceğin çok güzel ezgersizler var. bikaç sayfa önce eklemiştim o hareketleri.
etkisini görüyorsun canım inan bana. tereddüt etme ve başla. bide yürü yürüyebildiğin kadar.

teşekkür ederim.yapıcam başka çarem yok.otururken zayıflanılmıyo maalesef:1:

bende bugün 40 dk spor ve 15 dk yürüyüş yapabildim.
iftarda da domates çobası ve çok az patlıcan yedim. ama dayanamadım kola içtim :56:
kızlar daha kilomda düşüş olmadı sinirlerim bozuluyor artık :(

bugün sporumu evde yaptım. yavaş yavaş sıkılaşmaya balıyorum kızlar.
yarın doktora gidicem troid için bakalım ilaç verirse daha da hızlanır.
iftar da patates yemeği vardı tavuklu. bi tabak ondan yedim. nedense acayip susadım bugün hala daha su içiyorum.

Ben hala yerimde saymaktayım.Özel günümdeyim de,çikolata krizleriyle uğraşıyorum.Spor zaten yapamıyorum karın ağrısından hareket etmeye mecalim kalmadı:43:

Back
X