Sevgi_melegi'nin Kilo Verme Günlüğü

Ben de istemem açıkçası biraz dolgun olmak gerek hiç kadınsı görünmüyolar.Biz bu şekilde devam edlim inşallah istediğimiz ölçülere kavuşuruz :KK52:

ayy amin inşallah :KK69: beğendiğim pantolon ve ceketlerin içine girebileceğim günleri 4 gözle bekliyorum :KK69::KK69:
yapamazsın diyenlere de ibret olucak, başarıcaz tabi. zayıflayanlardan neyimiz eksik :KK66::KK66::KK66::KK66:
insan kendini iyi hissediyor, sevmeye başlıyor bedenini :KK76::KK76::KK76::KK76:

ayy amin inşallah :KK69: beğendiğim pantolon ve ceketlerin içine girebileceğim günleri 4 gözle bekliyorum :KK69::KK69:
yapamazsın diyenlere de ibret olucak, başarıcaz tabi. zayıflayanlardan neyimiz eksik :KK66::KK66::KK66::KK66:
insan kendini iyi hissediyor, sevmeye başlıyor bedenini :KK76::KK76::KK76::KK76:

kesinlikle canım insan bedenini gerçekten seviyor ve değer veriyor. şimdi ki uğraşımı yıllar önce verseymişim diye de üzülüyorum bazen. ama olsun zararın neresinden dönülürse kardır :KK61:

bir de çok saçma ama ben internette beğendiğim kıyafetleri klasörde topluyorum. istediğim kiloya gelince üzerimde asıl duracaklarını hayal edip motive oluyorum.

inşallah gerçek hallerini de üzerimizde taşıyıp, kilolarımıza yan gözle bakanları çatır çatır çatlatıcazzzzz :KK64::KK64::KK64:

kesinlikle canım insan bedenini gerçekten seviyor ve değer veriyor. şimdi ki uğraşımı yıllar önce verseymişim diye de üzülüyorum bazen. ama olsun zararın neresinden dönülürse kardır :KK61:

bir de çok saçma ama ben internette beğendiğim kıyafetleri klasörde topluyorum. istediğim kiloya gelince üzerimde asıl duracaklarını hayal edip motive oluyorum.

inşallah gerçek hallerini de üzerimizde taşıyıp, kilolarımıza yan gözle bakanları çatır çatır çatlatıcazzzzz :KK64::KK64::KK64:

yok canım neden saçma olsun bence gayet de mantıklı. kimin yokki dolabında yada bilgisayarında giymek istediği elbsileri? :) umarım tez zamanda veririz şu kiloları. :KK69: en beğendiğim kotların ve ceketlerin içine girmek için sabırsızlanıyorum artık. bide işe giricem bayramdan sonra çalışacağım yerde çıtır çıtır kızlar ben tombik tombik :KK14: aralarında sırıtıcam resmen :KK14: yılmak yok yola devam :KK52::KK52:

yürü canım yürüyebildiğin kadar hafif veya tempolu nasıl yapabiliyorsan. yeterki yürü açılsın bacakların. ben dün gitmedim bugün yorgun hissediyorum kendimi:2: akşama ne yapsam diye düşünüyorum. çorba ve ıspanak istiyor canım ama çok kaçıyor bu sefer :26::26:

bence çorbA ve ıspanak çok iyi hatta ıspanağı yoğurtlu yaparsan daha güzel olur bence :)

sorma ya lahmacun var evde çoğunluk ne isterse o oluyor sizinki iyiymiş ya ben ne yesem acaba

kırmızı eti pek sevmiyorum ben nedense. tavuktan başkası çok ağır geliyor. yediğim zaman günlerce karın ağrısı çekiyorum. sende çorba yap ilk sıcak sıcak indir mideye :KK1: 10 dk sonra da salata ye. ne bilim seviyorsan patates haşla salatası çok güzel oluyor. geceye doğru acıkınca da meyve yersin.

kırmızı eti pek sevmiyorum ben nedense. tavuktan başkası çok ağır geliyor. yediğim zaman günlerce karın ağrısı çekiyorum. sende çorba yap ilk sıcak sıcak indir mideye :KK1: 10 dk sonra da salata ye. ne bilim seviyorsan patates haşla salatası çok güzel oluyor. geceye doğru acıkınca da meyve yersin.

bende kırmızı eti çok sevmiyorum ama lahmacun istisna ona hayır diyemiyorum genelde :9

Ben zaten kilolu görünmüyorum yapıca biraz iriyim bir de boyum çok uzun onun etkisiyle kiloluymuşum gibi durmuyo çok ama bel bölgem ve basenlerden sıkıntılıyım işte böyle bellerim yanlardan çıkınca sinir oluyorum
:KK50:

Ben zaten kilolu görünmüyorum yapıca biraz iriyim bir de boyum çok uzun onun etkisiyle kiloluymuşum gibi durmuyo çok ama bel bölgem ve basenlerden sıkıntılıyım işte böyle bellerim yanlardan çıkınca sinir oluyorum
:KK50:

benimde basenlerim :KK14::KK14:
bugün yürüyüş yapmak istemedim. bir saat kadar bacaklarım için olanları yaptım hareketlerin. çok ağrıdılar :KK14:
sen ne yaptın ?

X