bebeğim girme demiştim tabii ama sonucta nedenlerini biliyorum dimi ama???Hee çok yordular :2:4
dövsene beni ne diye girdin öyle yere diye
tv de şanslı masa diye programda kadın şey diyodu
ajım ajD:
bende bendeee açım
merhaba bayanlar herkes yaptıklarını yazmış, anlatmış bende yazmak istedim :)
Diyet serüvenim tartıda 89u görmem ve hıçkıra hıçkıra ağlamamla başladı. 1 hafta oldu. Ramazana denk gelmesi çok iyi oldu aslında yardımcı oluyor zayıflamada...
Hergün mutlaka spor ve yürüyüş yapıyorum. Süt ve süt ürünlerini mümkün olduğunca iftar ve sahurda almaya çalışıyorum. yani peynir, yağsız süt, yoğurt gibi...
asitli içecekler bilirsiniz ramazanın olmazsa olmazı bundan vazgeçemeyen ben haftada bir bardak da olsa da içiyorum malesef.ama ardından hemen spora :)
kuru kayısı ve su yine olduğu gibi kurtarıcı oluyor. bunu gece yatarken yapıyorum. hem dinç tutuyor hemde tatlı ihtiyacını gideriyor. günde 2 litre su içemiyorum malesef..ama 1 litre kesin içiyorum.
zaten wc ile kanka modundayım bu yüzden su içmeye korkuyorum, hatta dün içtiğim çay yüzünden korktum desem daha doğruneyse... örnek bir iftar ve sahur menümü yazayım:
İFTAR
Orucu açtıktan 5-10 dk sonra;
1 kase çorba
az yağlı salata
Çorbayı içtikten 10-15 dk sonra;
2 köfte büyüklüğünde tavuk
1 kase yoğurt veya 1 su bardağı ayran
6 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği
1/8 dilim pide
SAHUR
1 adet yumurta ve 1 ince dilim beyaz peynirli menemen
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates – salatalık
1 adet meyve ( ben şeftali yedim )
1 su bardağı süt
diyete başladığım kilom 89, 6 günün sonunda 86.... daha vermem gereken 31 kilom daha var...
benimle birlikte zayıflamak isteyen bayanalrı beklerim :))
merhabaaa iyi gecelerrdayanamadım sorucamm ramazandan sonra da aynı hızla kilo vermeye devam edebildiniz mi, ettiyseniz listeniz nasıl azıcık tüyo verebilirseniz çoook müteşekkir olucam
valla baktım ama göremedim canım ya gülücük işareti şöyle yapılıyor madem yap da böyle gül. : 9 : tabi birleşik yaz
Ramazandan sonr ara verdim biraz sonra tekrar başladım.
yine aynı hızda verdim tabi hergn yapamasam da sporla destekliyorum.
az ve öz yiyorum belirli bir diyete ömrü hayatım boyunca uymadım, uyamam
başlıyorum ilk günün sonu zor geliyor öyle
asıl olan şekeri,tuzu ekmeği azaltmak hatta şekeri ve tuzu hiç kullanmamak.
doğal yiyeceklerden de şeker alınıabiliyormuş
sağol canım ben aza kanaat ederim,bunu bulupda gülemeyen ne fakirler varr değil mi kızz :))
Ramazandan sonr ara verdim biraz sonra tekrar başladım.
yine aynı hızda verdim tabi hergn yapamasam da sporla destekliyorum.
az ve öz yiyorum belirli bir diyete ömrü hayatım boyunca uymadım, uyamam
başlıyorum ilk günün sonu zor geliyor öyle
asıl olan şekeri,tuzu ekmeği azaltmak hatta şekeri ve tuzu hiç kullanmamak.
doğal yiyeceklerden de şeker alınıabiliyormuş
Aynen bitanem ya lily ile konusmustuk biz bu konuyu çalışalım sosyallik olsun falan diye ama işin içine girince öyle değilmiş malesef.
az para çok iş yani.
tuvaletine varana kadar ben temizlicekmişim bide.
iğrenç
Eve geldim ayaklarımı uzattım kanepeye uyumusum anlamadım bile.
kalktığımda saat 8i geçmişti
ben ne ara ders çalışcamda anneme yardım etcem evde.
En azından aöf aradan çıkana kadar çalışmıcam.
ondan sonra isterse tam gün olsun kpss de soru çözümüne geçmiş olucam nasılsa.
Moralim çok bozuldu
İnsanları enayi yerine koyuyorlar
Günün raporuna gelirsek...
Sabah :
kahvaltım aynı şekilde
Öğle:
2 çubuk kraker
1 bardak şekersiz yeşil çay
Akşam:
Bir tabak tarhana çorbası
3 veya 4 kaşık vardır ıspanak yemeği
3 kaşıkda yoğurt
2 bardak çay
sabah ve öğle ekmek yemedim kızlar o nedenle akşam yine azcık fasülye kavurmuş annem 2dl ekmekle yedim.
valla canım çıktı bugün napayım..
spor yok zaten ayaklarımı hissetmiyorum
tatlım yaptımda olmuyoo ya bende doya doya gülmek istiyorum yaaa...(((
ahh kiyamammm
kiz bosver en iyisini yapmissin isi birakmakla
enayimi zanettiler seni
tuvaleti niye sen siliyorsun aaaaa sasirmislar bunlar herhalde
derslerine konsantre ol en iyisive diyetine tabi
menün süper tatlim, kus kadar yemissin
baya spor yapmissin zaten merak etme
süpersin tatlimmm
bi arkadas vardi oda ayni sorunu yasadi canim. doga'di adi, burda günlügüde var, ona sor o yardimci olur sana
canım sorun programdan kaynaklanıyormuş ben mozilla 'dan giriş yapmak lazımmış,ben internet explorer'den giriş yapıyorum mozillayı indirince sorun çözülecekmiş.ya o kadar sinir oldumki hırs yaptım bulucam diye isnir harbi yaşadım dün gece inan ki.önemli değil aslında ama ben biraz takıntılıyım sebibini bulamasaydım iyice sinir olurdum yardımın için sağol tatlımmm...
ahh kiyamammm
kiz bosver en iyisini yapmissin isi birakmakla
enayimi zanettiler seni
tuvaleti niye sen siliyorsun aaaaa sasirmislar bunlar herhalde
derslerine konsantre ol en iyisive diyetine tabi
menün süper tatlim, kus kadar yemissin
baya spor yapmissin zaten merak etme
süpersin tatlimmm
bi arkadas vardi oda ayni sorunu yasadi canim. doga'di adi, burda günlügüde var, ona sor o yardimci olur sana
yani sadece şekeri tuzu kullanmayark aynı hızla(6günde 3 kilo gibi) mı kilo verdiniz?...ay neden bende de böyle olmuyo ben de yediklerimi düzelttim çok kez ama olmadı.. spor olarak ne yapıyorsunuz
tamam canım ordan girerim sağol. 2 bardaktan fazlası zararlı mı?öyleyse içmeyeyim 4 fincan falan içiyorum geneldeKalbim sağol hayatım benim.
enzey günde 2 fincandan fazla içme yeşilçayı.
ben günde 2 fincan içiyorum.
4bu arada google chrome den gir mesaj kısmı daha hızlı mozillaya göre
kızlar bol bol yeşil çay için çok tok tutuyoröğlen 1 gibi biraz patetes kızartması yedim şuan saat 18:20 ama karnım hala tok yeşil çay içiyorum boll bollllll
beni acıktırıyo valla. hiç sevmiyorum zaten nedense tadını. keşke adaçayı olan çay yeşilçay olsaydı
sevgim meleğim ben sana slim in 6 videolarını linkliyim mi tatlım yapmak ister misin onları da? sormuştunuz sanki kızlarla benim günlükte?
sevgimm(( geldim ben. siz de giremediniz mi bi kaç gündür siteye ya? bana 2 gündür bakımda uyarısı veriyo. internet explorerdan deniyim dedim, girdi valla.