Sevgi_melegi'nin Kilo Verme Günlüğü

Hee çok yordular :2:4
dövsene beni ne diye girdin öyle yere diye
tv de şanslı masa diye programda kadın şey diyodu
ajım aj D:
bende bendeee açım
bebeğim girme demiştim tabii ama sonucta nedenlerini biliyorum dimi ama???
hem denese miydim diye düşünceğine deneyip görmüş oldun
hem ben seni dövmeye kıyamam ki bnm güzel Sevgiiiiiimmmmmm

merhabaaa iyi gecelerr dayanamadım sorucamm ramazandan sonra da aynı hızla kilo vermeye devam edebildiniz mi, ettiyseniz listeniz nasıl azıcık tüyo verebilirseniz çoook müteşekkir olucam

merhabaaa iyi gecelerr dayanamadım sorucamm ramazandan sonra da aynı hızla kilo vermeye devam edebildiniz mi, ettiyseniz listeniz nasıl azıcık tüyo verebilirseniz çoook müteşekkir olucam

Ramazandan sonr ara verdim biraz sonra tekrar başladım.
yine aynı hızda verdim tabi hergn yapamasam da sporla destekliyorum.
az ve öz yiyorum belirli bir diyete ömrü hayatım boyunca uymadım, uyamam
başlıyorum ilk günün sonu zor geliyor öyle
asıl olan şekeri,tuzu ekmeği azaltmak hatta şekeri ve tuzu hiç kullanmamak.
doğal yiyeceklerden de şeker alınıabiliyormuş

yani sadece şekeri tuzu kullanmayark aynı hızla(6günde 3 kilo gibi) mı kilo verdiniz?...ay neden bende de böyle olmuyo ben de yediklerimi düzelttim çok kez ama olmadı.. spor olarak ne yapıyorsunuz

canım sabah aç karnına ve gece yatarken 1 bardak şekersiz yeşil çay iç,acayip tok tutuyor.kahvaltıdan önce içtim canım kahvaltı falan istemedi inanki 2-3 lokma ekmek yedim o kadar,bende maalesef 64 kg ve boy 159 ama vereceğim kararlıyım.en az bi 58 olacağım inşaallah.azmin elinden ne kurtulur..

ahh kiyamammm
kiz bosver en iyisini yapmissin isi birakmakla
enayimi zanettiler seni
tuvaleti niye sen siliyorsun aaaaa sasirmislar bunlar herhalde
derslerine konsantre ol en iyisi ve diyetine tabi

menün süper tatlim, kus kadar yemissin
baya spor yapmissin zaten merak etme
süpersin tatlimmm

tatlım yaptımda olmuyoo ya bende doya doya gülmek istiyorum yaaa... (((

bi arkadas vardi oda ayni sorunu yasadi canim. doga'di adi, burda günlügüde var, ona sor o yardimci olur sana

canım sorun programdan kaynaklanıyormuş ben mozilla 'dan giriş yapmak lazımmış,ben internet explorer'den giriş yapıyorum mozillayı indirince sorun çözülecekmiş.ya o kadar sinir oldumki hırs yaptım bulucam diye isnir harbi yaşadım dün gece inan ki.önemli değil aslında ama ben biraz takıntılıyım sebibini bulamasaydım iyice sinir olurdum yardımın için sağol tatlımmm...

tmm o zaman tatlim
rica ederimmm

kızlar bol bol yeşil çay için çok tok tutuyor öğlen 1 gibi biraz patetes kızartması yedim şuan saat 18:20 ama karnım hala tok yeşil çay içiyorum boll bollllll

hayatım özel sektörde genelde böyle kullanabildikleri kadar kulanıyolar insanı ne yaptırırlarsa kar sayıyolar en iyisini yapmışsın valla uzat ayaklarını boşverrrrrrr

Kalbim sağol hayatım benim.
enzey günde 2 fincandan fazla içme yeşilçayı.
ben günde 2 fincan içiyorum.
4bu arada google chrome den gir mesaj kısmı daha hızlı mozillaya göre

yani sadece şekeri tuzu kullanmayark aynı hızla(6günde 3 kilo gibi) mı kilo verdiniz?...ay neden bende de böyle olmuyo ben de yediklerimi düzelttim çok kez ama olmadı.. spor olarak ne yapıyorsunuz

spor olarak leslie videolarını ve zumba+ cardiyo yapıyorum evde
bide ezgersiz hareketleri
günde 1 veya 1.5 saat den fazla yapmıyorum
sonra yeşil çay o kadar
ben kiloları daha sonradan aldığım için hep yağ idi vücudum
ama hem dikkat ederek hem spor yaparak sallanan yağ tabakalarımdan kurtuldum
kollarımı sıkardım vıcık vıcık et abim derdi kollarını tutamıyorum maşallah diye
şimdi baya baya kavrıyor
önemli olan sıkılaşmak bence.

Bugünkü menüm
Sabah:
Kahvaltım aynı şekilde
sahanda yumurta vardı ekstra olarak

Öğle:
bugün işteydim son gündü yani daha gitmicem
Yemek yiyemedim
3 tane minik büskivi frambuazlı
2 bardak yeşil çay

Akşam:
Patates yemeği yapmıs annem
Salatalıkla yedim çok cnm çekti
2-3 bardak çay
2 dl ekmek
çok açtım valla napıyım.

Kızlar bugün birşey farkettim. Eskiden deli gibi kola içerdim
yaz kış hiç farketmezdi resmen bağımlısıydım
ünide her okul çıkışı 1lt alırdım
Çerez falan çok yerdik arkadaşımla
Ama şimdi gerçekten içtiğimi düşünemiyorum diyorum nasıl içiyordum acaba:44:
Ancak sarısından içebiliyorum oda 1 bardaktan fazla değil
en son babam almıştı siyah kolayı zorla bir bardaktan az içmiştim
Bide pastane de benim gibi biri o tatlılara nasıl hayır dedi inanamıyorum o kadarda açtım.
minicik büskivi yedim yaw

Kalbim sağol hayatım benim.
enzey günde 2 fincandan fazla içme yeşilçayı.
ben günde 2 fincan içiyorum.
4bu arada google chrome den gir mesaj kısmı daha hızlı mozillaya göre
tamam canım ordan girerim sağol. 2 bardaktan fazlası zararlı mı?öyleyse içmeyeyim 4 fincan falan içiyorum genelde

sevgimm (( geldim ben. siz de giremediniz mi bi kaç gündür siteye ya? bana 2 gündür bakımda uyarısı veriyo. internet explorerdan deniyim dedim, girdi valla.

kızlar bol bol yeşil çay için çok tok tutuyor öğlen 1 gibi biraz patetes kızartması yedim şuan saat 18:20 ama karnım hala tok yeşil çay içiyorum boll bollllll

beni acıktırıyo valla. hiç sevmiyorum zaten nedense tadını. keşke adaçayı olan çay yeşilçay olsaydı

sevgim meleğim ben sana slim in 6 videolarını linkliyim mi tatlım yapmak ister misin onları da? sormuştunuz sanki kızlarla benim günlükte?

Son düzenleme:

olur valla kız yeni birşeyler istiyordum zaten süper olur :)
yeşil çayın demlemesi iyi hayatım sallaması değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…