Severek nişan attım ?

Lütfen önce kendinize saygılı olun , dönüp önce kendinize şefkat gösterin, önce siz kendinizi sevin.

Nişanlin seni sevmiyor ,seven bir erkek seviyorum ama bla bla demez.Bitirmiş seni üstüne sıçratmamak için seviyordum ama kısmet ayağına yatıyor

Senin üzerine yurumelerinin sebebini merak ettim...2 kişi ailelerinin egolarını yüzünden evlenemez

Sizce geri döner mi sinirleri yatışınca ben ne yapmalıyım bu aşamada aradım açmadı mesaj attım göremem seni sesini duymaya gücün yok diyor ailelerimiz yar etmedi diyor
Allah aşkına inanmayın bu arabesk laflara. Ailesi yar etmemişmiş sesini duymaya gücüm yok demiş birde. Ne bu ergen falan mı?

Bu yaşananlar pişip pişip onüne gelecek.O üstüne yüruyen kardeşi dugünde de beyefendi ya da hanimefendiye dönusmeyecek.Gör bak ne laf sokmalar olacak.Sevginiz aile sorunlari ile savasmaktan bi bakıcaksin kevgire dönecek.Felaket tellalı gibi oldum ama 40 i gectik resmin bütününu ve diger sayfayı okuyabiliyor insan.Bunlari da yaz kenara.Süt liman olmayacak yani barisirsanilişkin.

Senin üzerine yurumelerinin sebebini merak ettim...2 kişi ailelerinin egolarını yüzünden evlenemez
Ortada büyük bir sebep yoktu nişanda kötü olaylar yaşandı sonra bunlar açılınca tartisma çıktı sonrasında bende uzgunlugumu dile getirdim bir anda ortam gerildi sen kimsin diye yürüdüler

Söz kesme olayından oldu sözü istedikleri insan kesmedi diye

Ha blöfünüz tutmadı, peşinizden gelmedi diye mi bu arabesk, Yeşilcam dizisi tadında ailelerimiz yar etmedi demagojisi? Ne kadar rezil bir durum daha nişan aşamasında üstünüze yürümüşler, derdiniz geri dönmemesi mi? Bana böyle yapacaklar, senin de ailenin de diye dümdüz gider, cimcifleyerek terk ederdim. Ayrıca yuları ailesinin elinde yanılıyorsunuz, baktı bir cacık olmayacak işine gelmiştir, çok beklersiniz.

Öteki tip adam olmak macera işi. Sürekli yapılacak şey değil tabi. Lastik gibi ne kadar gerdirirsen gerdir en son kendi haline dönüyor.

Ailesine karşı sizi savunduğundan dolayı bundan cesaret alıp nişanı atmışsınız sanki. Her şeyde de sizi savunacağını beklediğiniz için belki de nişan atma elinizde patladı. Gurur da yapmıştır belki ve git geller sebebiyle bu işin olamayacağını görmüştür. Açıkçası nişanı karşı taraf atsa ve sevsem bile geri dönüşü kabul etmeyebilirim. Hem gurur yapabilirim hem de daha nişanlıyken bunlar yaşandıysa ben evlilikte daha neler yaşarım.

İkinizde de evlilik olgunluğu yokmuş gibi bir imaj oluşturdunuz bende. Yanılıyor da olabilirim.

Bakin eski nişanlınız büyük bir kararlılıkla dönmedikçe, ailesine dur demedikce kabul ederseniz siz yanacaksınız, biraz kendinizi düşünün bırakın eğer bitmesi gerekiyorsa bitsin ama eğer derse herkesi arkada bıraktım önemli olan biziz o zaman gözlemleyin ve bir karar verin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…