Severek nişan attım ?

Merabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Altınları geri alın, sizin üstünüze yürüyenlerin önünde diz çöküp af dileyin. O zaman affeder . Sonra evlenince bir temiz birleşip doverler evinizde üstünüze yürüme cesareti gösterenler, esinizde yapmayın aman durun dedim der. Aşk tamda bu işte. Maşallah mutluluklar hazır böyle aşk bulmuşsunuz sahip çıkın . Yada aklınızı başınıza alıp kurtuldum diye sadaka verin

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ama onu tanısanız hiç öyle bir insan değil di yani sureklı çabalayan insan gitti bir anda sildi attı herseyı

Belki de hakkınızda hayırlısı olmuştur. Anne babanızın hayır duaları sizi korumuştur.

Forumdaki konulara bir göz atın. Çok kıskançtı demişsiniz. Kıskanç eşle ilgili kaç konu var okuyun.

Nişanlıyken üstünüze yürüyenler evlenince neler yaparlar kendinize bunu hak mı görüyorsunuz aileler yar etmedi duygusal davranmayın ailesi düzgün olsayıd da üzerinize yürümeseydi

Merabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Ah kadınlarımız beni çok utandırıyor gerçekten. Şu adamın yaptığı çirkinliklere rağmen pişmanım diyorsunuz ya ne yazsam bilemedim bende. Erkeklerin totosu niye kalktı bu kadar diyorum bende işte sizler yüceltiyorsunuz onları bu hadsizliklerine rağmen. Kusura bakma ama neyini sevdin onu bilmiyorumda ailenle olan tartışma da senin karşında olup onlara yürüyen değil aksine arayı bulup sakinleştiren ERKEK'tir ve senin için hayırlı olan odur. Bu anca senin evliliğini cehenneme çevirip boşanmana sebep olacak kişidir o kadar netim bu konuda. Zaten ailelerin hiç anlaşamadığı evlilik uzakta olmadığın sürece yürümüyor lakin sizin tek sorununuz aile değil emin olun.

En son hemen hemen bu tarz şeyler yaşayıp evlenme dememize rağmen inatla ama bis çog seviyos yaaa diye diye evlenen arkadaşım balayında dayak yedi, kafasına silah dayandı, kocasının annesinden, kardeşinden, babasından şiddet gördü, pijamalarıyla sokağa atıldı, dayak sonucu bebeğini düşürdü, şimdi de adamdan ve ailesinden kaçabilmek için oradan oraya taşınıyor iki ayda bir. İşini bırakmak zorunda kaldı, parası yok, boşanmaya ve canını kurtarmaya çalışıyor.

Bende çok sevıyorum oda bir çok Zaman bırakmadı benı ben bazen çok yoruldum yapamayacağım dediğim de bile başka şehirde olmamıza rağmen çıktı çıktı geldı çok sevildim bunu biliyorum ailesine de her zaman korudu susturdu ama bu son olayda sanki ağzı bağlandı . Ve demiş yoruldum biz sevsekte asla olmaz artık ve asla 2 hafta oldu iletişime geçmiyor benımle bu kadar sevıp vazgeçmedikten sonra bir anda silip atması çok zorluyor benı . Sizce geri döner mi sinirleri yatışınca ben ne yapmalıyım bu aşamada aradım açmadı mesaj attım göremem seni sesini duymaya gücün yok diyor ailelerimiz yar etmedi diyor
Hanımefendi erkekler bu romeo hallerinin çoğunu kadın için değil kendi için yapıyor. Yani kendisi öyle bir karaktere girmiş ancak meselesi siz olamamış bence. Bırakın sizi başka bir kadının üstüne yürünse ve bunu kardeşi dahi yapsa karşısına dikilmeli. Ben bile istemsiz dikilirim. Onun gerçek içgüdüsü ailesinin yanından ayrılamaması. Şimdi de imkansız aşk senaryosuyla aileler ayırdı triplerinde. Böyle takılırsanız bilmem ama evlilik yürümez. Zaten aynı eve girince oynayacak rolü de biter, hevesi de geçer.

Bende kendimi suçlayıp duruyorum işte sahip çıkamadım aşkıma dıye çok yıprattım onu diye
Nişan sizin evde mi yapılıyordu ? Mutlu bir günde , aileniz yanınızda dururken ; ne oldu da müstakbel dünürler üzerinize yürüdü ?

Sevgilinizi ve onu ne kadar sevdiğinizi değil de , ne yaşandığına odaklansanız bu ruh halinden çıkabilirsiniz.

Ailesini çok dinleyen biri değil ki ama zaten babasını da sevmezdi çok anlasamazlardı buna bana defalarca söyledi ama suan anlamıyorum yaptığını
Daha önce neden koruduğu şimdi anlaşıldı. Şu an evlenmek istemiyor, yüzünü görmeden de net şekilde söyleyebilirim bunu size.

Daha önce neden koruduğu şimdi anlaşıldı. Şu an evlenmek istemiyor, yüzünü görmeden de net şekilde söyleyebilirim bunu size.
Hayır, iş ciddiye bindi. Sürekli kıymetli babasının önüne gerilmekten sıkıldı, belki garanti görmüştür, artık beni bırakmaz diye salıvermiştir, yorulmuştur özünden uzak davranışlar sergilemekten. Düşünmüştür, kaç gün koruyacağım ailemden, böyle de ben kötü oluyorum ailem ile diye.

Aman geri dönsün çok sevdiğiniz nişanlınız, sonra evlenin de el birliğiyle yarım kalan işlerini tamamlayıp bir güzel dövsünler sizi.

Ailesi üstünüze yürürken sesi cıkmamıs,beter olsun😣
Dönse napacaksanız bu anakzuusunu?

Farklı konu benzer bi adamla evliyim maalesef ki bende bekarken sessiz kalışlarını efendilikle ilişkilendiriyordum ama evlilik sanıldığı gibi hafife alınacak bişey değil şu an boşanma kararı almış durumdayım durumun vahimliğine bakın yani kısacası balık baştan kokar bilene…

Hakkınızda hayırlısı olsun B balimer ; gebelik sonucunuz belli oldu mu ?

Yani saglikli bir iliski bu degil. Ortalikta bu "sevse dönerdi/sevse sahip cikardi" gibi seylerin arkasina siginmaya gerek yok. Siz yüzügü şov olsun diye atmissiniz, orda tepki koymak icin, ama yarin gelip yalvarsa geri dönersiniz. Kendinizi böyle insanlara mahkum edecek kadar büyük bir sevgi yok ortada

X