- 11 Aralık 2018
- 39.765
- 246.508
Değil işte. Görüldüğü üzere konu sahibine de patlamış. Evlilikte ve evlilik sürecinde adamın problemi kadının problemi olmaz, çiftin problemi olur.Valla adamin problemi o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil işte. Görüldüğü üzere konu sahibine de patlamış. Evlilikte ve evlilik sürecinde adamın problemi kadının problemi olmaz, çiftin problemi olur.Valla adamin problemi o
Adam soylemiyorsa kiz napsin? Walla kiz baya hayir duasi almis Bence.Değil işte. Görüldüğü üzere konu sahibine de patlamış. Evlilikte ve evlilik sürecinde adamın problemi kadının problemi olmaz, çiftin problemi olur.
Adam soylemiyorsa kiz napsin? Walla kiz baya hayir duasi almis Bence.
Babasının küçük oğlu boyundan büyük işlere kalkmış demek.Bunun yanlış olduğunu söyledim o bana sorun olmayacağını nikahtan sonra soyleyecegın söyledi . Ailem biliyordu söylemesini çok istedik ama yapmadı . Zaten ailesi hiçbir destekte bulunmadıkları icin kendımız karar veririz modundaydı o
Kaçan koca yapmışlar çünkü. Her şeye he.Yapabileceği çok şey var yapmak istese. Ama işine gelmiş.
He demeyince pırr diye uçuvermiş...Kaçan koca yapmışlar çünkü. Her şeye he.
İnanın öyle bir durum değildi ben çok söyledim bazen de ben zorla konuşturdum onuKaçan koca yapmışlar çünkü. Her şeye he.
Şöyle uzun uzadıya okudum,bı kere kavga iki diri arasında olur her iki tarafta 100 haklı denemez, muhakkak,sizinde hatanız vardır,karşı tarafın sinirini hoplaticak,he velevki çok minimum sizin hatalarınz..o zaman sabırlı olacaksınız,herşeye cvp veren,hiç susmayan,devamlı basa kakan,ve hep olumsuzlukları öne süren,hiç mutlu olmayan, insanlar iticidir..ve aranmaz,siz mütevazı,yeri geldiğinde konuşan, saygılı,aranılan bı kisilikseniz emin olun,o muhakkak dönecektir..bulamazki sizde bulduklarını. Heleki zamanımızda...amma velakino aranılan kisimi? Ve tüm bu saydıklarım özelliğe sahip bu kıza layikmi? Değilse hiic evlilik düşünmeyin..emin olun, evlilik bı ömür dizdize gozgoze geçmiyor,geçim derdine düşüyor insanlar..saygı bitmediyse sevgi vardır derim ben.. ve o kişi doneceksede sırf bunun için dönecektir...Merabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Bu kadar dram neden , uğraşacak ne vardı ki . Düşman aile çocukları fln değilseniz mücadele edecek ne çıkıyor karşınızaGerçekten onun verdiği emekler de var ilişkimizde çok sevdi beni . Dıyorum ya benımde hatalarım vardı çok uğraştı çok yıprandı bunun farkındayım ama orda sesiniz çıkarmaması benı çok sinirlendi
oldukca tatsiz olmus, yüz göz olunmus sevmek de bazen yetmiyor iste, yorulmustur o da.Nikah tarihi icin geldiler ailesi sonra eski konular açıldı babası sureklı sacma sacma düşünceler dile getiridi biz zaten salonu tuttuk söylemedi ailesine ailesi Eylül ekim olsun dıyor dugun ses etmıyor hicbiseye ailem biliyordu amababasının arkadaşları tatile gidermiş o güne alınamazmıs dugun günü herneyse kardesı de çok müdahale olunca tartıştık sen kimsin diye üstüme yürüdü
Büyük ihtimalle bıktırdın . Ayrıl barış sürekli yordu demek ki . Fevri davranmanın pişmanlığını yaşıyor vicdan azabını çekiyorsun . Zordur eminim. Ama lütfen üstüne çok gitme kesinlikle ters teper geri dönsün istiyorsan biraz bekle sen artık adım atma zaten en büyük adımı atıp nişanı bozmuşsun bundan sonra yapacakların barışsanız bile hep karşına çıkarNeden kolay kolay dönmez dediniz ki anlamadım yani gerçekten çok sevıyordu aklım almıyor ilk defa böyle bisey yaptı . Bir anda sildi attı sevsekte olmaz demiş ben çok acı cekıyorum o hemen nasıl kabullendi