Ailesi üzerine yürüdü, nişanlın sessiz kaldı ve affetmesi gereken kişi o öyle mi? Yanlış mı anladım diye tekrar tekrar okudum. Allah sana akıl fikir versin başka bir şey söylemiyorum. Gelse barışcan bi de. Bazıları hayatını zehir etmek için neden bu kadar istekli anlam veremiyorumMerabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Kardeşiydi yürüyen üstüme bunu ona söyledim ve arada kaldığını orda herkese durun dediğini belirtti bana . Çok sevıyorum onu . O beni çoğu kez ailesine karşı savundu korudu vazgeçmedi ama bu olayda anlamadım neden böyle olduğunuAilesi üzerine yürüdü, nişanlın sessiz kaldı ve affetmesi gereken kişi o öyle mi? Yanlış mı anladım diye tekrar tekrar okudum. Allah sana akıl fikir versin başka bir şey söylemiyorum. Gelse barışcan bi de
Ayrıca konu bdvlikMune
Madem bu kadar isteklisin barış bari. Hem o korkunç adam ve ailesi başka bir kızın hayatını karartmaz. Kendini kurtaramasan da başka bir kızı kurtarmış olursunKardeşiydi yürüyen üstüme bunu ona söyledim ve arada kaldığını orda herkese durun dediğini belirtti bana . Çok sevıyorum onu . O beni çoğu kez ailesine karşı savundu korudu vazgeçmedi ama bu olayda anlamadım neden böyle olduğunu
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ama onu tanısanız hiç öyle bir insan değil di yani sureklı çabalayan insan gitti bir anda sildi attı herseyıMadem bu kadar isteklisin barış bari. Hem o korkunç adam ve ailesi başka bir kızın hayatını karartmaz. Kendini kurtaramasan da başka bir kızı kurtarmış olursun
çok kıskançtı
ailesi ile sorunlar çoğaldı
Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım
Seven bırakmaz, biz eşimle 2 yıl kavuşamadık ama ne yaptı etti oldurdu herşeyi, ailesi ile sorun yaşadık hepsini susturdu, ben de yüzük atacaktım ama asla izim vermedi ve beni bırakmadı, şimdi evliyiz evlilikte de sorunlar yaşadık boşanma kararı aldım Geçen sene yine bırakmadı , yani gerçekten seven bırakmaz, bu arada ben de eşimi çok seviyorum ben de bırakamadımMerabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Bende çok sevıyorum oda bir çok Zaman bırakmadı benı ben bazen çok yoruldum yapamayacağım dediğim de bile başka şehirde olmamıza rağmen çıktı çıktı geldı çok sevildim bunu biliyorum ailesine de her zaman korudu susturdu ama bu son olayda sanki ağzı bağlandı . Ve demiş yoruldum biz sevsekte asla olmaz artık ve asla 2 hafta oldu iletişime geçmiyor benımle bu kadar sevıp vazgeçmedikten sonra bir anda silip atması çok zorluyor benı . Sizce geri döner mi sinirleri yatışınca ben ne yapmalıyım bu aşamada aradım açmadı mesaj attım göremem seni sesini duymaya gücün yok diyor ailelerimiz yar etmedi diyorSeven bırakmaz, biz eşimle 2 yıl kavuşamadık ama ne yaptı etti oldurdu herşeyi, ailesi ile sorun yaşadık hepsini susturdu, ben de yüzük atacaktım ama asla izim vermedi ve beni bırakmadı, şimdi evliyiz evlilikte de sorunlar yaşadık boşanma kararı aldım Geçen sene yine bırakmadı , yani gerçekten seven bırakmaz, bu arada ben de eşimi çok seviyorum ben de bırakamadım
Seven bırakmaz, biz eşimle 2 yıl kavuşamadık ama ne yaptı etti oldurdu herşeyi, ailesi ile sorun yaşadık hepsini susturdu, ben de yüzük atacaktım ama asla izim vermedi ve beni bırakmadı, şimdi evliyiz evlilikte de sorunlar yaşadık boşanma kararı aldım Geçen sene yine bırakmadı , yani gerçekten seven bırakmaz, bu arada ben de eşimi çok seviyorum ben de bırakamadım
Çünkü çok seviyorum ve sevdim ikimizde o kadar emek verdik kiKonu sahibi bunu niye kendinize yapıyorsunuz?Olmazı oldurmaya çalışıyorsunuz.Bu kadar olaydan sonra evlenip mutlu olan yoktur.Olaylara duygusal değil mantıkla bakın.
Bazı insanlar başlarına gelenleri hak ediyorlar. Siz de kötü bir evlilik yaşarsanız hak etmiş olacaksınız çünkü kendiniz tercih ediyorsunuz bunu. Benim aklım almıyor...Merabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Ne diyorsun bacım sen? Herif tam bir kara bulut yav, dönsün de tam karartsın hayatını mı istiyorsun?Merabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Gerçekten onun verdiği emekler de var ilişkimizde çok sevdi beni . Dıyorum ya benımde hatalarım vardı çok uğraştı çok yıprandı bunun farkındayım ama orda sesiniz çıkarmaması benı çok sinirlendiNe diyorsun bacım sen? Herif tam bir kara bulut yav, dönsün de tam karartsın hayatını mı istiyorsun?
Ben ne alakaSen nereye attiysan rainyy hemen alsin.. :)
Böyle sevilme.Böyle sevilmenin hayalini bile kurma. Ruhuna bile ağır geliyor ama beynin bunu sevgi algıladığından içinde debeleniyorsun, ruhun eziyet görüyor ama neden anlamıyorsun bile. Sevgi anlayışın değişse ruhun da rahat edecek.Gerçekten onun verdiği emekler de var ilişkimizde çok sevdi beni . Dıyorum ya benımde hatalarım vardı çok uğraştı çok yıprandı bunun farkındayım ama orda sesiniz çıkarmaması benı çok sinirlendi