- 11 Aralık 2018
- 39.769
- 246.518
Önce yalvar sonra ağla döner belki.Neden kolay kolay dönmez dediniz ki anlamadım yani gerçekten çok sevıyordu aklım almıyor ilk defa böyle bisey yaptı . Bir anda sildi attı sevsekte olmaz demiş ben çok acı cekıyorum o hemen nasıl kabullendi
Şaka gibi konu. Blofunuz ters tepmis, nişan attım gelir sandım demissiniz. Bir başka cümlede de beni koruması zoruma gitti demişsiniz. E gelse idi o soruna giden durum unutulacakmiydi...
Sizi sevmiyor bacım üzgün
Gerçekten dalga geçmenizi anlamıyorum size gerçekten yardım amaçlı sordum . Ben biliyorum ne yaşadığımı onun benı nasıl sevdiğini sadece bu son yaşananlarda bu kadar çabuk kabullenmesı olmaz deyip kestirip atmasını anlayamıyorum kabullenemıyorum .Önce yalvar sonra ağla döner belki.
O kadar şey yazıldı çizildi sana. Sadece “dönmez” yazanlar dikkatini çekiyor. Seni uyaranları görmüyorsun bile. Bu kafayla zaten o hanzoyla barışmasan bile yine onun gibi birisini bulursun. dert etme onun gibisinden bol bir şey yok rahat rahat bulursunNeden kolay kolay dönmez dediniz ki anlamadım yani gerçekten çok sevıyordu aklım almıyor ilk defa böyle bisey yaptı . Bir anda sildi attı sevsekte olmaz demiş ben çok acı cekıyorum o hemen nasıl kabullendi
Ben farkındayım herseyıde görüyorum ama keske sizde benımyerinize koyabilseniz bir emek verdiğim çabaladığım ilişki ve çok sevıyorum belki yanlış evet haklısınız ama sevdiğin insanın bir anda senı rafa kaldırması sizin için sanırım yaşayacağınızda çok kolay atlatacağınız bir konu olurduO kadar şey yazıldı çizildi sana. Sadece “dönmez” yazanlar dikkatini çekiyor. Seni uyarınları görmüyorsun bile. Bu kafayla zaten o hanzoyla barışmasan bile yine onun gibi birisini bulursun. dert etme onun gibisinden bol bir şey yok rahat rahat bulursun
İlk defa mi böyle yaptı?Neden kolay kolay dönmez dediniz ki anlamadım yani gerçekten çok sevıyordu aklım almıyor ilk defa böyle bisey yaptı . Bir anda sildi attı sevsekte olmaz demiş ben çok acı cekıyorum o hemen nasıl kabullendi
Ben farkındayım herseyıde görüyorum ama keske sizde benımyerinize koyabilseniz bir emek verdiğim çabaladığım ilişki ve çok sevıyorum belki yanlış evet haklısınız ama sevdiğin insanın bir anda senı rafa kaldırması sizin için sanırım yaşayacağınızda çok kolay atlatacağınız bir konu olurdu
Ben ailesine dayanamadım artık yoruldum ve çok sinirlendım orda tamamen ailesine yaptığım birseydı ve ben sevdiğim adam bırakmaz dedim belki böylece ailesi artık herseyın ciddiyetini bırakır sandım ama olmadı işteİlk defa mi böyle yaptı?
Normal insanlar zaten bir kere ayrılır bir ilişkide. O da hem ilk hem son olur.
Sizde de şöyle olmuş, sen silip atmissin, yüzüğü vermişsin altınları yollamissin.
Adam da tamam demiş.
Madem 'ask her şeyi affeder' diyorsun sen neden sevip de bunları yaptın??
Bu saatten sonra dönmek istiyorsan bu 'bu olanlara ve daha fazlasına razıyım,yeter ki ayrilmayalim' demek olur. Bunu bil,ona göre yap hamleni ya da kafanı dağıtmaya çalışacak şeylerle ugras
Bunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırımNasıl bir emek verdiniz mesela doğurup büyüttünüz mu? Evlendiniz boy boy çocuklarınız mi oldu? Şirket mi kurdunuz nedir yani?
Sevgi anlayışınızda ciddi sıkıntı var.
Ailesiyle emek verdim dediğiniz adamı ayırmayın. O onların çocuğu. Ve aklı başında hiçbir insan çok büyük sebepler olmadıkça ailesini silmez.Ben ailesine dayanamadım artık yoruldum ve çok sinirlendım orda tamamen ailesine yaptığım birseydı ve ben sevdiğim adam bırakmaz dedim belki böylece ailesi artık herseyın ciddiyetini bırakır sandım ama olmadı işte
Benım niyetim hicbır zaman ayırmak olmadı ki zaten nişanlım ailesine bağlı bir insan değildi o hep sevmedıgını anlaşamadığını benı onlardan daha çok sevdıgını kendısı söylerdi benım böyle bır ısteğim asla olmadı benım onu yapmam sadece artık dayanamadığınız anlarlarsa belkı duzelırler hersey güzel olurdu ama malesef olmadıAilesiyle emek verdim dediğiniz adamı ayırmayın. O onların çocuğu. Ve aklı başında hiçbir insan çok büyük sebepler olmadıkça ailesini silmez.
Aile dediğinizin de ne mal olduğu ortada. Bu aileyle akraba olmakta ısrarınızı sevgi ve emek kelimeleri açıklamaya yetmez. Sizinki göz göre göre ateşe atlamak.
Bunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırım
E sonuç olarak sen de bırakmışsin.Ben ailesine dayanamadım artık yoruldum ve çok sinirlendım orda tamamen ailesine yaptığım birseydı ve ben sevdiğim adam bırakmaz dedim belki böylece ailesi artık herseyın ciddiyetini bırakır sandım ama olmadı işte
Bunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırım
Onca yazılana rağmen hala aynı şeyleri söyleyen insanla bir yerden sonra dalga geçilir. Yapacak bir şey yok.Gerçekten dalga geçmenizi anlamıyorum size gerçekten yardım amaçlı sordum . Ben biliyorum ne yaşadığımı onun benı nasıl sevdiğini sadece bu son yaşananlarda bu kadar çabuk kabullenmesı olmaz deyip kestirip atmasını anlayamıyorum kabullenemıyorum .
Bunlar benim gözümde emek değil, saçmalık. Aşkından ölsem kimse için şu muameleye katlanmam.Bunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırım
Bunca gözyaşı, bunca hüzün, bunca kavga mı emek dediğiniz?? İnsan mutlu olmak için evlenir, siz acıklı film çekmeye evlenmek istiyorsunuz heralde çünkü fragmaniniz hicran gözyaşı doluBunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırım
Hiçbir zaman ayrılmak niyetiniz olmadıysa o yüzüğü çıkarmayacaktınız.Benım niyetim hicbır zaman ayırmak olmadı ki zaten nişanlım ailesine bağlı bir insan değildi o hep sevmedıgını anlaşamadığını benı onlardan daha çok sevdıgını kendısı söylerdi benım böyle bır ısteğim asla olmadı benım onu yapmam sadece artık dayanamadığınız anlarlarsa belkı duzelırler hersey güzel olurdu ama malesef olmadı
Aşk nefret entrika, çok yakında sinemalardaBunca gözyaşı, bunca hüzün, bunca kavga mı emek dediğiniz?? İnsan mutlu olmak için evlenir, siz acıklı film çekmeye evlenmek istiyorsunuz heralde çünkü fragmaniniz hicran gözyaşı dolu