• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seve seve aileme bakacaksın!

Mary1617

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
104
151
18
Çok canım acıyor arkadaşlar. Hemen anlatayım. 5 yıllık evliyim. Eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor. Maddi durumları iyi ve bize yardımları da oluyor. Eşimin evli 2 de ablası var onlar da başka şehirlerde yaşıyorlar ve maddi durumları iyi. Geçen gece konuşurken eşim bana, annem ya da babam ölse, geride kalanı alıp evime getiririm sen de s...e s...e bakarsın dedi. (Ben de hem söylemine kızdığım hem de gerçekten istemediğimden) bakıma muhtaç bir durum olmadığı sürece kendi ailem de olsa aynı evde yaşamak istemediğimi söyledim. Kendisi tek erkek çocukmuş ve ailesine o bakmalıymış. Peki ablaların ne oluyor dedim. Sen işe gideceksin bütün gün ben kendi evimde misafir gibi oturup kalkacağım istediğim gibi hareket edemeyeceğim ve bu bir ömür boyu böyle olacak. Sen bana evlenirken bu düşünceni söylemedin baştan söyleseydin, bu şimdi söylenecek bir şey değil, ben seninle evlendim anne veya babanla değil dedim. O da açtı ağzını yumdu gözünü yok beni tanıyamamış da yok ben kötüymüşüm, onun gözünden düşmüşüm ne olursa olsun ailesini getirirmiş ben de istemezsem çocuklarımı alıp s... tir olup ailemin yanına gidermişim. Sonrasında ben de raydan çıktım tabii ki ve ağzıma geleni söyledim. Sürekli bana, ailesinin bize maddi olarak destek verdiğini her fırsatta hatırlatıyor ve adeta başıma kakıyor, sanki onlardan ben yardım istiyormuşum gibi. Yani bana hem yardım alıyoruz hem de sen onlara bakmayacağını söylüyorsun diyor. Sırf bu mevzudan dolayı ayrılma noktasına geldik. Sizce ben haksız mıyım? Yanlış mıyım? Üzüntüden ve sinirden doğru düşünemiyorum. Şimdiye kadar eşimi çok konuda tolere ettim ama artık yetti...bana resmen ya onlara bakarsın ya da gidersin dedi. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?

Çocuklarını alıp sen s.. olup gitmezsin, çocuklarınla sen durursun o anasını ya da babasını alır s.. olup gider. Terbiyesiz, bakıcı mı almış seni? Bakıcı tutsun, yakından ev tutsun. Bu ne biçim bir anlayış? Çocuklarındanda mı vazgeçebiliyor? Ben bu söylemleri kaldıramazdım sanırım. Bir de seni evden atıyor. Bu erkekler kadını evden atmayı ne sanıyor? Uzaklaştırma onlara verilirken hem de! Ev kendilerinin kadın geçici bir hizmetçi gibi. Gidecek birisi varsa o da kendisi. Bunu ona " seve seve" anlat!

Oyle bi mecburiyetin yok. Bakmak istiyorsa oturup kendi baksin yemegini temizligini yapsin. Oyle sabah cikip aksam gelmeyle anne baba bakilmiyor.
Ben duramam bu saatten sonra kimseyle. Bakimlik bir durum bile olsa ayni eve girmek istemem buyuk konusmakta istemiyorum ama yakindan bir ev tutulur en kotu ihtimalle.

Iste bende boyle konulari onceden sorguladigim icin evde kaldin diyorlar :KK51:

Neyse. Haklisin tabiki.
Ben kendi ailemin bile eli ayagi tutsa yanimda yasamalarini istemem. Olmuyor cunki. Herkesin duzeni ayri.
Birinden biri vefat etse Allah korusun, tabiki yan daireme ayni sokaga isterim. Evine gidip temizlik yemek vs seyleri hallederim. Ses olurum, yalniz birakmam. Bunlar ayri. Ama ayni ev olmaz.
Kendim yaslansam dahi istemem cocuklarimin yaninda kalmak.

Sizin suanki durumunuzda boyle birsey bile yokmus. Esinizin cumleleri cok cirkince.
Ozaman s...e s...e defolsun ailesinin yanina simdiden baksin. Hos, boyle erkekler daha yemek yapmasini bile bilmez kendine bakamaz oyle uzaktan uzaktan bogururler anama babama bakacaksin diye. Allahin kirolari.

Terbiyesiz herif.
"S...e s...e" kendi baksın madem o kadar hayırlı evlatmış.
Size niye buyruk buyuruyor ?
Laf soytarısı işte, icraat yok, icraat kadından beklenir.
Tabiki de bakmak zorunda değilsiniz.
Defolsun gitsin işine gelmiyorsa.
Totosuna güvenip boşanamaz da böyleleri, laf olsun torba dolsun işte.

Şimdi adam durduk yere konuşurken "s..e s..e bakacaksın" dedi öyle mi.
Neden o kadar iğrenç bir uslup kullandı,yani sinirle mi dedi?
Ne alaka?

Doğmamış çocuğa don biçmiş,durduk yere esmiş gürlemiş s.çmş sıvamış vallahi.
Onlar aile de kendi kurduğu ne?
Siz "çocuklarınızı" alıp s.. olur gideceksiniz kendi ne yapacak?
Aile o kadar mühim bişeyse kendi de kurabilseydi o kaleyi...
Ayrıca maddi yardım ediyorlar diye bu kadar altlarına serileceğine adam olsun yardımsız geçindirsin hadi bakalım.

Ayy nefret edesim geldi eşinizden.
Ne denirki.
Gafletle söylemiş olsun, pişman olsun af dilesin inşallah.

Çok canım acıyor arkadaşlar. Hemen anlatayım. 5 yıllık evliyim. Eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor. Maddi durumları iyi ve bize yardımları da oluyor. Eşimin evli 2 de ablası var onlar da başka şehirlerde yaşıyorlar ve maddi durumları iyi. Geçen gece konuşurken eşim bana, annem ya da babam ölse, geride kalanı alıp evime getiririm sen de s...e s...e bakarsın dedi. (Ben de hem söylemine kızdığım hem de gerçekten istemediğimden) bakıma muhtaç bir durum olmadığı sürece kendi ailem de olsa aynı evde yaşamak istemediğimi söyledim. Kendisi tek erkek çocukmuş ve ailesine o bakmalıymış. Peki ablaların ne oluyor dedim. Sen işe gideceksin bütün gün ben kendi evimde misafir gibi oturup kalkacağım istediğim gibi hareket edemeyeceğim ve bu bir ömür boyu böyle olacak. Sen bana evlenirken bu düşünceni söylemedin baştan söyleseydin, bu şimdi söylenecek bir şey değil, ben seninle evlendim anne veya babanla değil dedim. O da açtı ağzını yumdu gözünü yok beni tanıyamamış da yok ben kötüymüşüm, onun gözünden düşmüşüm ne olursa olsun ailesini getirirmiş ben de istemezsem çocuklarımı alıp s... tir olup ailemin yanına gidermişim. Sonrasında ben de raydan çıktım tabii ki ve ağzıma geleni söyledim. Sürekli bana, ailesinin bize maddi olarak destek verdiğini her fırsatta hatırlatıyor ve adeta başıma kakıyor, sanki onlardan ben yardım istiyormuşum gibi. Yani bana hem yardım alıyoruz hem de sen onlara bakmayacağını söylüyorsun diyor. Sırf bu mevzudan dolayı ayrılma noktasına geldik. Sizce ben haksız mıyım? Yanlış mıyım? Üzüntüden ve sinirden doğru düşünemiyorum. Şimdiye kadar eşimi çok konuda tolere ettim ama artık yetti...bana resmen ya onlara bakarsın ya da gidersin dedi. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?
Haklisiniz. Kendi cocuklari icin cocuklarini alir s.....r olur gidersin demesi bosanmak icin yeterli bir sebep. Emeginize degecek bir adam olsa, bu adam fedakarliginiza deger onun icin bir kez daha düsünün derdim. Ama bu adamin cigeri 5 para etmez.

yerinizde olsam çalışır paralarına muhtaç olmam ..Eşiniz tek başina eve yetemiyor ki yardim ediyor aile..Bu açıdan yardim ettikleri icin siz bakin istiyor esiniz kendine gore hakli..
daha kim öle kim kala bu mevzuları konusmak boş..Bence calisma hayatina atılın..

Back