• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bloodrayne__

Ziyaretçi
insan sevdiğinden hep güzel şeyler duyacak değil deilmi arkadaşlar,,elbette kötü giden bişiler olmuştur hayatımızda..sevdiğinizden duyduğunuz ve unutamadığınız sözler varsa paylaşalım..herkesin güzel şeyler duyması dileklerimle.....

insan bi kötü söz yada bi azr duyduğunda bile üzülüyo yani en azından ben o an için herşey bitti diyorum ama ne duyduğumu hatırlamıyom çünkü en ufak şey bile üzüyo beni

insan bi kötü söz yada bi azr duyduğunda bile üzülüyo yani en azından ben o an için herşey bitti diyorum ama ne duyduğumu hatırlamıyom çünkü en ufak şey bile üzüyo beni

Neslicim avatardakı fotograf sanamı aıt bayıldım fotoğrafa...

keşke hiç tanışmasaydık.ayrıldığımızda söylemişti.kötü bir söz ama haklı bir söz aslında

eski sevgilimin dediği aklıma geldi şimdi "gecinemiyoruz, ayrılmak en iyisi, ikimizde birbirimizi yıpratmayalım artık" demişti bu söz beni o kadar kırmıştı kı anlatamam gün boyu ağladım haftalardır ağlamıştım. bi daha aşık olmaya tövbe etmiştim...
bir buçuk sene sonrada şimdiki aşkım girdi hayatıma, ve onunla 1 kez bile olsun kötü bir söz işitmek mecburiyetinde kalmadım :asigim:
bence seven insan erkek yada kız, sevdiği kişiyi üzecek bir söz söylemez, ve yapıyorsada onu gercekten sevmiyor demektir bence...

saymasam daha iyi dogru düzgün bir güzel söz duymadim desem daha iyi olur, güzel söz söyldigi zamanda hemen karsilik beklerdi

kızlar üzüldüm sizin adınıza,ben de çok ama çok kötü sözler duydum,anlatılmaz bile,,,,zaten anlatsam da şok olursunuz.biz kızız acıtmayalım diyoruz,ama bizi çok acıtıyorlar hem de çok

senağlama
kızlar üzüldüm sizin adınıza,ben de çok ama çok kötü sözler duydum,anlatılmaz bile,,,,zaten anlatsam da şok olursunuz.biz kızız acıtmayalım diyoruz,ama bizi çok acıtıyorlar hem de çok

''canın falan değilim ben senin s...tr ol gt hayatımdan''....

seni hayatımda ve geleceğimde düşünmüyorum demişti

seni hayatımda ve geleceğimde düşünmüyorum demişti

insan ne kadar üzülüyo kırlıyo değil mi? boşver canım önüne bak sen onlar gibi kaçını cebimizden çıkarırız biz..tek gereken güven.. ben de çok acı şeyler duydum hayatıma giren sadece bi kişiden ama hayat onsuz da güzel olabiliyo bana zaten bu şekilde konuşan bi insan beni haketmezkiÇok üzgünüm çoookyasakkelime

aşk herşeyi geride bıraktırıyor bir yerde ben bu kelimeleri yuttum unuttum farzettim ama yeri gelipte ortaya çıktığında tekrar söyleyeni bile ağlattığını biliyorum

"Bana eziyet cektirmeye hakkın yok S..r git! "

Kim eziyet cektiriyo kim cekiyo ne eziyeti ne gitmesi noluyo dememe kalmadan gitmisti..

kavga ettigimiz bi zamandaa..seninle bi ömür aynı yastıgı paylaşabilecegimden emin değilim dedii...........o an içimden bşyler akıp gitti çok kötü olmuştumm...

"Bana eziyet cektirmeye hakkın yok S..r git! "

Kim eziyet cektiriyo kim cekiyo ne eziyeti ne gitmesi noluyo dememe kalmadan gitmisti..

:çok üzgünüm: hep aynı laflar .. ben anladım ki bu lafları söyleyen bir erkek için hiç bi anlam ifade edemem ben çeker gideirm ben de arkama bile bakmam..ama içim hala çok acıyo kızlar bi erkeğin bu lafları duymasını hiç bi kız hakkedemez... onu bu laflara pişman etmek istitorum ama bilemiyorum belki ugraşmauya bile değmez..:çok üzgünüm:

okadar cok laf duydumki angisini anlatayim ...neden ciktin karsima ...senden nefret ediyom....seni artik istemiyom....beni artik rahat birak...ama nedensede bensizde yapamiyor anlamiyom vallah

Gözümde köpek kadar değerin kalmadı.
Sen acizsin.
Senden bu kadar çabuk kurtulduğuma şükrediyorum.

Bunlar terkederken söyledikleriydi.Terkettikten 1 ay sonra:

Senin için canımı veririm.
Onları sinirle söyledim,seni çok kıskanıyorum.
Sen benimsin,sensiz yaşayamıyorum.

Dengesiz dicem de hafif kalıyor galiba:delphin:

Gözümde köpek kadar değerin kalmadı.
Sen acizsin.
Senden bu kadar çabuk kurtulduğuma şükrediyorum.

Bunlar terkederken söyledikleriydi.Terkettikten 1 ay sonra:

Senin için canımı veririm.
Onları sinirle söyledim,seni çok kıskanıyorum.
Sen benimsin,sensiz yaşayamıyorum.

Dengesiz dicem de hafif kalıyor galiba:delphin:

bencede hafif kalıyor.:kızgın:

benim eskiii mazideki erkek arkadaşımın güzel kelimesi bile kötüydü. "seviyorum ulan seni, senden daha güzel en azından:çok üzgünüm:, vs. vs. vs." gibi şeyler duymuştum. şimdi düşünüyorumda niye bunları duymamış kulaklarım bilmiyorum. şuanki aklım olsa anında terkederdim onu biraz geç kalmışım ozaman terketmede.
. şuanki aşkımın bana karşı olan ilgisini sevgisini görüp duydukça lanet okuyorum ona.

ilk sevdigim, ilk gözagrim, ilk bebegim yani ni$anlim bana $imdiye kadar hiçbir kötü söz söylemedi.. birakin kötü sözü kirici bile konusmadi, konusmazda.. o benim, bende onun degerini biliyorum.. 5 senedir birbirimize deliler gibi asigizzz.. :asigim::sm_cool:

hımm acılarımızı mı tazelıyelım dıyorsun ???

""" sen evlenılecek kadın degılsın "" demıstı bırsevgılım... :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back