sevdiğinizi ne zaman anladınız?,ne zaman artık kesin seviyorum dediniz? =)

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
evet erkek arkadaşınızı,nişanlınızı,eşinizi vs.. nezaman artık tamam kesin seviyorum dediniz yani ne hissettiniz de bundan emin oldunuz örneğin;kalbin onu görünce deli gibi attı,onun için canımı verebilecek gibi hissettim ya da onsuz hayatın anlamı yok gibi gelmeye başlamıştı işte o zaman ben kesin seviyorum dediniz vs... hadi hep beraber paylaşalım :)

ya öyle bir anda olmaz sanırım
zamanla olur bence
yani benim öyle olmuştu tanıdıkça sevdim
o yüzden kesin bir an yok

ah ahh bı şaka hayatımı ne kadarda değiştirdi resmen aşık oldum ama bı gun olsun soleyemedım... neysekı zamanla külahlar değişti..

17.10.2009 nişanlandık..
16.10.2010 evlendik ..

ya öyle bir anda olmaz sanırım
zamanla olur bence
yani benim öyle olmuştu tanıdıkça sevdim
o yüzden kesin bir an yok

bende de öyle oluyor zamanla seviyorum ama kimi insanlarda bir anda bir bakış bir tebessüm yetiyor ya öyle yaşayanlar var mı diye merak ettim

ilk görüşte aşk bizimki
aahhh ahh 14 yaşındaydım, çocukçaydı, masumdu, ama aşktı işte :97:
ilk aşkım o benim..
sonsuza dek sürer inşallah

ah ahh bı şaka hayatımı ne kadarda değiştirdi resmen aşık oldum ama bı gun olsun soleyemedım... neysekı zamanla külahlar değişti..

17.10.2009 nişanlandık..
16.10.2010 evlendik ..

mahsuru yoksa o şakayı bizde öğrenebilir miyiz peki:26:

görür görmez beğendim aşık oldum.. zaten ilk görüşte hayallerimin erkeği olduğunu anladım..çocukluktan beri böyle bir adamın hayali kuruyordum 2 yıldır beraberiz.. bu yaz sözleneceğiz..

mahsuru yoksa o şakayı bizde öğrenebilir miyiz peki:26:

Aynı şirkette çalışıyoruz hala

Eşimin iş arkadaslarıyla samımıydım ama onunla deıl...
Esımın ızın gununde bana dedıler kı X senden hoslanıo.. bende bana soledıgınızı solemeyın kapansın bu konu dedım...
Hemen solemısler esım benı dahılımden aradı gece dedıkı sbaran sana bı sey solemısler galıba, hyr dedım..
Ben bılıorm solemısler dedı ve konustuk yarın bulusuyorus dedık herkese.. bızı bırlıkte sanıorlar aslında öle bı sey yok... gorusmuoruz bıle..

Herkesın yanında canım cıcım felan onlar gıdınce bı cıddılık alıo bızı.. sonra ben sıkıldım artık yeter bu oyun son bulsun dedım.. tatıle gıtcektım.. elımı tuttu bu oyun hıc bıtmesın dedı..

Yelkenler Fora !!

Orda Başladı Hersey !! Nısanlandık !! Evlendık !!
Esım Her Donem Aynıydı!!
Flort Donemındede Nısanlıykende.. Hıc Degısmedı 3 Yıldır Aynı..

Ben Böcüğümü Koooocaaamaaannn Seviyorum !!

Ayrıntılara Girmedim !! Girersem Sabaha Kadar Yazarım

Son düzenleyen: Moderatör:

çok güzelmiş..........

kesin olarak beni sevdiğini açıkçası onu cinsel anlamda ilk denediğimde anladım..
buna önem veriyorum..
benden öne bayağı kirli bir geçmişi olduğu için...
ilşkimizin ilk aylarında geçmişinde yaşadıklarını bir arkadaş sayesinde öğrendiğimde o hırsla yaptığım oyunla onun beni çok iyi tanıdığını ve gerçekten çok sevdiğini anladım.. Yaptığı sadece karşısındakine göre muameleymiş kendimi kontrol edebiliyorum küçük hanım kendini geçmiştekilerle karşılaştırıp onlar gibi miyim diye oyunlar oynayıp beni sınama onları da kıskanma dedi öyle olsa emin ol şu an yanımda olmazdın dedi (ilişkinin 5. ayıydı yanlış hatırlamıyorsam)şu an hala beraberiz emin adımlarla yürüyoruz

onu ne kadar çok sevdiğimi ve doğru kişi olduğunu ilşkiye başladığımız yıl doğum günümde anladım :)

ne diyelim Allah bozmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…