- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Evet bazen de neden yalnızım diye depresyona sokuyor
Yok ya öyle şeylere takılma en ummadığın an da biri çıkar karşına elbet :) İlla biri olacak diye bişey yok ki canım . Hiç üzülmeye depresyona girmeye gerek yok
İşte bende o ummadığım andaki kişiyi bekliyorum o zamana kadar yalnızım
Ben de eski sevgilimle ilgili bissürü şey öğrenmiştim . Benimki gene asılmak ya da ayrılınca çıkma gibi bi mevzu da değil adam amma yüzsüzmüş benimle buluştuktan sonra gidip başkalarıyla buluşup öpüşüp koklaşıyomuş aynı anda birsürü on tane yirmi tane kızla geziyomuş insan cidden bazen salak oluyo anlamıyo (kendim için diyorum o salağı) cidden sonra da çok komik ve saçma geliyo olanlar ..
Hatta bekleme bile akışına bırakk :) Umarım mutlu olursun canımm
İşte bende o ummadığım andaki kişiyi bekliyorum o zamana kadar yalnızım
yalnızlığın tadını çıkar aşık olmak hem iyi hem kötü ama benim için bi felaketti oldumsen olma bariiiii
Ne zaman aşık olacağını bilemezsin
Umarım canım. Konunda hareketlendi ayazcım
orası öyle tabiromantik duygusal seni anlayabilen karekterli seni sahiplenebilen biri çıksın karşına kuzum benim ki tam bi odun yontulmamış aylardır yontamadımda off
erkeğin aldatmayanı yok ki varsa kıyıcam hemen nikahı nerde düşünce yoluyla bile aldatıyorlar. ah şu erkekler olsa bi dert olmasa bi dert ama onların bi derdi yok hergün bayram onlara çocuk gibilerbizi hiç anlamıyorlar
Odunlardan bıktım zaten artık ben ben çocuk mu büyütücem aşk mı yaşıcam. İstemem odun biri artık
belli etmiyorlar ki bazıları odun olduğunu çiçeklerle çikoltayla bonibonla kandırıyorlarsonra bildiğin kütükkkk oluo sevdirio kendini bırakamıyondaaa yakıcammmm bütün odunları
Valla İnşallah nazar değmez ama şuanlık benimki 2 senedir aldatmadı şükür hatta bana hiç yalan bile söylemedi desem yeridir . Çünkü söylemedi . Zaten kişiliğinin bi yanı aldatmaması da o yüzden çıktım zaten :) İnşallah hep böyle devam eder . Ve inşallah benimkisi gibi aldatmayan aldatmayacak tarz da bi erkek bulur tüm kızlar :) Ve umarım benimkide bu özelliğini ömrünce korur
amin canım ama sen yine tedbiri elden bırakma uyanık davrran erkekler çok sinsi valla . allah bozmasın
Evet kışta geliyor zaten
anüüü kız benimki kalsın :) kıyamam hem kızıyom hem seviyom sevimsiizidiğer odunları yakablirim onlar başkalarını yakmadan el birliğiyle ateşe verin odunlarııı
Tamam seninki kalsın. Bir odundan bir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?