- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
ben çalıştığım işyerinden biriyle tanıştım sevgili olduk ama işyerindeki kimseye belli etmedik hastasının biri asıldı buna nişanlısıyla gelio sevgilime abimle geldik diye yalan söylüo bana da beni ondan başkası tedaviye almasın diyo delircektim ya yolasım geliodusonra ben işten çıkmaya yakın yerime kız aldılar ben ona işi öğretiyordum kız geldiği gibi ilk gün sevgilimi sordu bu kim diye ona bakıodu hep deli oldum kıza ama elden bişey gelmedi iş yeri çok sıkıydı rahatsz etmesinler nazar değer diye söylemedik. o yerime gelen kızın parmağında yüzük vardı ertesi gün çıkardıııı sürekli sevgilimin peşindeydi pas versin diye bekliodu pissss. sonra işyerinden biri evlendi düğününe gittik herkes şok oldu orda öğrendiler o kızda vardı :) ertesi gün parmağına yüzüğü takıpda gelmiş ohhh olsun yüzündeki ifadeyi görmeliydinz :)
Tanıştığımız 3 seneyi geçti ama ayrıl barış ayrıl barış düzensizdi biraz ama bıktırmışım demek ki istemedi tekrardan. :26:
O kızı uyardım kaç defa kıskanıyorum konuşup durma diye ama kendi anlamadı, kaşındı. Bir de olaydan sonra mesaj attı bana seni beni yanlış anladın hemen yargıladın sormadan o benim abim demez mi bi deAbin olduğu için zaten bana gelip aynı senin sevgilin gibi sevgili buldum diyordun. Bir de bu yaptıklarını sevgilisi varken yaptı. Bende sana inanmıyorum o..unun tekisin bir daha bana mesaj atma dedim. Onun yüzünden oldu zaten.
Kıskananlar çatlasın
Yaşadığım her olaydan ders çıkarıp hatalarımı tekrarlamamaya uğraşıyorum. Ama emin olduğum tek bir şey var. Kime aşık olacağını seçemezsin. Ben 9 yıldır beni seven komşumuzun oğlunu sevemeyip gidipte kilometrelerce uzağımdaki kişiyi sevdiysem artık eminim kime aşık olacağını seçemezsin
bende ayrılıp barışyorum sürekli ama suç ondaherşeyime karışıo pantolonumun renginden saçıma başıma kadar onun olmadığı zamanlar foto çek bana at dio kyafetme bkçak ne gydim süslendim mi diye bıktım
Evet bunu çok iyi biliyorum şuan çıktığım kişi aklımın ucuna gelemeyecek hayal dahi edemeyeceğim biriydi . Asla onunla ilgili böyle bişiy düşünmüyodum hatta birbiriimizle dalga geçerdik tipim değilsin diye . O benim arkadaşımın sevgilisiydi ben de onun arkadaşının sonra ikimizde ayrıldık onlardan 1 sene arkadaş kaldık . Sonra ben hoşlanmaya başladım ne olduysa öyle başladı :)
Evet bunu çok iyi biliyorum şuan çıktığım kişi aklımın ucuna gelemeyecek hayal dahi edemeyeceğim biriydi . Asla onunla ilgili böyle bişiy düşünmüyodum hatta birbiriimizle dalga geçerdik tipim değilsin diye . O benim arkadaşımın sevgilisiydi ben de onun arkadaşının sonra ikimizde ayrıldık onlardan 1 sene arkadaş kaldık . Sonra ben hoşlanmaya başladım ne olduysa öyle başladı :)
ben çalıştığım işyerinden biriyle tanıştım sevgili olduk ama işyerindeki kimseye belli etmedik hastasının biri asıldı buna nişanlısıyla gelio sevgilime abimle geldik diye yalan söylüo bana da beni ondan başkası tedaviye almasın diyo delircektim ya yolasım geliodusonra ben işten çıkmaya yakın yerime kız aldılar ben ona işi öğretiyordum kız geldiği gibi ilk gün sevgilimi sordu bu kim diye ona bakıodu hep deli oldum kıza ama elden bişey gelmedi iş yeri çok sıkıydı rahatsz etmesinler nazar değer diye söylemedik. o yerime gelen kızın parmağında yüzük vardı ertesi gün çıkardıııı sürekli sevgilimin peşindeydi pas versin diye bekliodu pissss. sonra işyerinden biri evlendi düğününe gittik herkes şok oldu orda öğrendiler o kızda vardı :) ertesi gün parmağına yüzüğü takıpda gelmiş ohhh olsun yüzündeki ifadeyi görmeliydinz :)
Benim de vardı öyle bir tane. Fazla uzun sürmeden yolunu gösterdim. O kadar sıkıya gelemem ben. Aldığı kolyeyi takıp takmadığımı anlamak için resmini çek diyordu. Yok artık ya
ahhh tek derdi kolye olsa ama nerdetopuklu giyemiyorum makyaj yok artı bi de eski sevgililerimn konusunu açıo nerdeyse 1yılı doldurcaz. bende baskıya hiç gelemem büyük konuştum ahhh ahhh ama seviyorum
Dediğim gibi işte seçemiyorsun. Senin yerine beynin ve kalbin seçiyor çünkü
Yine iyi dayanmışsınız valla ya çok zor ben olsam saç baş dalar dayanamzdım valla kızaaama sonucu baya iyi olmuş oh olsun hepsine :)
Böylesi daha iyidir belki de :)
Rahat ol benimde sadece kolye değildi pantolon renginden denizde ne giyeceğime kadar herşeyime karışıyordu. Ben de fazla dayanamadım zaten.
Daha iyiyse neden ben mutsuzum 3 yıldır :44:
daha bu ne ki eski sevgilimle 3 yıl çıktım sonra bi ara ayrıldık ayrılık anında bi kızla sevgili olmuş 1 ayda benimkinin koynuna girmiş bana dönceği için off ne kızlar varr yolu verdimm çocuğa tabi ergenlik işte :)) şimdi komk gelio boşna üzülmüşüm
Bunda da bir hayır vardır elbet seçebilme şansın olsaydı hep iyilerini dürüstlerini güvenilirlerini seçerdin sonunda da hiç üzüntü acı olmazdı olgunlaşamazdın . Hem insan üzüldükçe mutsuz oldukça ilerde daha da seçiici oluyo insanın gözü açıldıkça iyisini bulmak daha da kolay olur . Daha az üzülmeyi öğrenir kişi zaman geçtikçe .
Zaten benim mutlu olabilmem için onun kat kat daha iyisi olup onu unutturabilmesi lazım. Başkasıyla çıkıp sevdiğime hem kendimi hem de karşı tarafı inandırıp karşılıklı üzülmek istemem. O yüzden yalnızlık iyi.
Aynen yalnızlık da bazen insana gerçekten iyi geliyo . Kafasını dinliyo rahtlıyo insan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?