Sevdiğinize başka bir kız asılırsa ?

Benimde başıma geldi. Evime kadar giren arkadaşım dediğim kız sevgilimle ben onay vermeden her buluşmamızda dibimizde bitiyordu. Sormazdı. Telefonda konuşuyordu. Bende kıskancım konuşup durma dedim anlamadı devam etti. Gitti ona seni seviyorum dedi. Erkek arkadaşımda gereken cevabı vermedi. İkisini de hayatımdan çıkardım.

Kız mı dedi seni seviyorum diye ? Erkek arkadaşınız kızla teldemi konuşuyodu ?

Kız mı dedi seni seviyorum diye ? Erkek arkadaşınız kızla teldemi konuşuyodu ?

Evet kız ona dedi. Gerçi daha sonra öğrendim ki o kız herkesin sevgilisine salça oluyormuş İlk zamanlar mesaj hakkım gecikiyordu sadece haber vermek için o kızın telefonundan mesaj atıyordum bir kaç kez. O da ordan mı buldu naptı. Konuşmaya başladılar. Erkek arkadaşımda sadece senin arkadaşın olduğu için konuşuyorum yoksa pekte sevdiğim hareketleri yok diyordu. O kız yanımızdayken ona laf falan sokuyordu erkek arkadaşım. Ama nedense seviyorum dediğinde gereken cevabı vermek yerine laubalice birşeyler yazıp sonuna da yavrucum tarzı bir cevap verince orada benim şarteller attı.

Kızda amma manyakmş tam o.. imiş cidden . Ama erkek arkadaşını çabuk silip atmışsın bence ben olsam saydırırdım ama nebiliym ayrılmayabilirdim çünkü bazen insanlar böle sinirlenince de hadi canım hadi yavrucum byby falan cinsinden konuşurlar ya belki o da o tarz konuşmştur da sen en iyisni bilirsin tabikide yacvrucumdan önceki ya da sonraki sölenenler de önemli

bana bunu anlatıyorsa bu vicdan azabından değildir!
kolay kolay hiç bir erkek anlatmaz böyle bir şeyi.

öyle sessiz sedasız gitmek olmaz değil mi?toplu bir beddua yöntemıyle hayatından çıkardım.
bir daha ona nasıl güvenebılırım ki...

Öncesini de söyleyeyim kimi seviyorsun yavrucum mu yavruşum mu böyle bir şeydi. Bir de benim yanımda attı kız mesaj cesarete bak. Saçını başını yolmadığıma şükretsin. Bu olaylar olmadan önce biz zaten kavgalıydık sevgilimle. Gereken cevabı vermek yerine böyle bir şey yapınca bende kopardım bağları. Kavgalı olsak bile sonuçta sevgilisi var öyle mi cevap verilir

Cidden baya kibarca bi yanıt olmuş garip . Hak etmiş o . İyi yapmışsın boşver . Keşke kızın da saçını başını bi yolsaydın .

Cidden baya kibarca bi yanıt olmuş garip . Hak etmiş o . İyi yapmışsın boşver . Keşke kızın da saçını başını bi yolsaydın .

Ben kolay kopardım bağları ama sonradan bağlandım çocuğa ayrılınca öyle bir şey de oldu. Ama o bana güvenmediği için reddetti. Bende hala kimseyi sevemiyorum ondan sonra yalnız yalnız takılıyorum. Ama benim aşık olduğum eski haliydi. Şu an değişti bambaşka biri. Ben değiştiğini kabullenemediğim için hala saf aşık modundayım.

Ben bu olaydan sonra çok kötüydüm kendime gelemedim. O kızla 4 senemi aynı sınıfta geçirmek kaldım. Yüzüne bile bakmadım konuşmadım. O kadar kötü olduğumu görünce bir de yalandan ağlama numarası yaptı. Bir gram bile inanıp acımadım.

Amma yüzsüz bi kızmış kötü olmuş cidden inşallah bundan sonra mutlu olursunuz .. Ne kadardıki ilişkiniz sevgilinizle ?

Tanıştığımız 3 seneyi geçti ama ayrıl barış ayrıl barış düzensizdi biraz ama bıktırmışım demek ki istemedi tekrardan. :26:
O kızı uyardım kaç defa kıskanıyorum konuşup durma diye ama kendi anlamadı, kaşındı. Bir de olaydan sonra mesaj attı bana seni beni yanlış anladın hemen yargıladın sormadan o benim abim demez mi bi de Abin olduğu için zaten bana gelip aynı senin sevgilin gibi sevgili buldum diyordun. Bir de bu yaptıklarını sevgilisi varken yaptı. Bende sana inanmıyorum o..unun tekisin bir daha bana mesaj atma dedim. Onun yüzünden oldu zaten.

Bence son noktayı iyi koymuşsun gerisini boşver onlar kendi yaptıklarından utansınlar akıllarına geldikçe yazık onlara verilen onca emeğe ..

Bence son noktayı iyi koymuşsun gerisini boşver onlar kendi yaptıklarından utansınlar akıllarına geldikçe yazık onlara verilen onca emeğe ..

Evet yazık ama keşke bu kadar bağlanmasaydım değmeyecek kişiye. Kendime de bu yüzden kızıyorum

Evet yazık ama keşke bu kadar bağlanmasaydım değmeyecek kişiye. Kendime de bu yüzden kızıyorum

Bağlanmak senin suçun değil ayrıca güvenmezsek kimseye hiç bi zaman ne bi ilişki ne de dostluk kurabiliriz insanlarla . Malesef ki bazen güven boşa çıkıyo . Ama bazen de sonuçları çok güzel oluyo . Keşke kime bağlanıp kime bağlanılmaması gerektiğini kime güvenilip kime güvenilmemesi gerektiğini bilme şansımız olsaydı . Ama o zaman da acıyı hiç tatmazdık ve hiç olgunlaşamazdık işin o yanı da var ..

Haklısın, belki de erkek arkadaşım olmasaydı o kızın gerçek yüzünü göremeyecektim. Ben kolay kolay kimseyle küsmem. Küsmüşsem de o kişi haketmiştir bunu

Haklısın, belki de erkek arkadaşım olmasaydı o kızın gerçek yüzünü göremeyecektim. Ben kolay kolay kimseyle küsmem. Küsmüşsem de o kişi haketmiştir bunu

Bi olay anlatacağım ben de sana . Dayılarım var iki tane ikisininde ayrı kızları var neyse işte Ahmet ve Mustafa adlarıda dayılarımın .
Ahmet dayımın kızı birgün Mustafa dayımın kızının telefonundan gizlice numarasını almış sevgilisinin . Sonra bi de ayartmış çocuğu .
Mustafa dayımın kızı da öğrenince kuzenlikten sildi o kızı sevgilsinide sildi tabiki de . Sonra bunlar 1 sene çıktılar o çocuk bu seferde Ahmet dayımın kızını aldattı . Sonuçta o çocuk o kızla çıkarken ayartmıştı kendine demekki sevgilisi olan birini ayarlıyabiliyosan o karşındaki kişi kişiliksiz biridir salak bi de kendisi çıktı aldatılmış oldu hak etti çok fena bunu .
Gerçi senin konunla alakalı değil pek ama o kız da harbi salakmış yani .İnsan sevgilisi olan birine asılıyo ve onu ayartabiliyosa zaten ayarttığı kişinin kişiliği beş para etmez . ve senin de dedğin gibi sevgilin sayesinde o kızın nasıl biri olduğunu öğrenmişsin kuzenimde erkek arkadaşı olmasaydı öteki kuzeninin nasıl biri olduğnu göremezdi .

Yaşadığım her olaydan ders çıkarıp hatalarımı tekrarlamamaya uğraşıyorum. Ama emin olduğum tek bir şey var. Kime aşık olacağını seçemezsin. Ben 9 yıldır beni seven komşumuzun oğlunu sevemeyip gidipte kilometrelerce uzağımdaki kişiyi sevdiysem artık eminim kime aşık olacağını seçemezsin

ben çalıştığım işyerinden biriyle tanıştım sevgili olduk ama işyerindeki kimseye belli etmedik hastasının biri asıldı buna nişanlısıyla gelio sevgilime abimle geldik diye yalan söylüo bana da beni ondan başkası tedaviye almasın diyo delircektim ya yolasım geliodu sonra ben işten çıkmaya yakın yerime kız aldılar ben ona işi öğretiyordum kız geldiği gibi ilk gün sevgilimi sordu bu kim diye ona bakıodu hep deli oldum kıza ama elden bişey gelmedi iş yeri çok sıkıydı rahatsz etmesinler nazar değer diye söylemedik. o yerime gelen kızın parmağında yüzük vardı ertesi gün çıkardıııı sürekli sevgilimin peşindeydi pas versin diye bekliodu pissss. sonra işyerinden biri evlendi düğününe gittik herkes şok oldu orda öğrendiler o kızda vardı :) ertesi gün parmağına yüzüğü takıpda gelmiş ohhh olsun yüzündeki ifadeyi görmeliydinz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…