Sevdiğinize başka bir kız asılırsa ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Evet kızlar sevdiiğiniz kişiye yani sevgilinize / eşinize .. başka bir kız siz yanında değilken asılsa ve bunu sonradan eşiniz size anlatsa tepkiniz ne olurdu ? O kıza içinizden (ya da dışınızdan da olabilir ) neler söylerdiniz ?

Böyle bi durum başıma geldi
Ben saçma tepkiler vermiştim
İkisi için de küfürler hakaretler saymıştım sesli olarak sevgilimin yüzüne karşı
Burda onları yazamam tabi
Bir de sevgilime çok kızmıştım yeteri kadar tepki vermedi diye
O anı hayal edip tepki vermediğini düşünüp sevgilime çok kızmıştım
Bak hatırladım yine açıcam konuyu

Açma benim yüzümden olmuş olacak . Ben de şuan hala daha düşünüyorum . Sinirlerim tepemde ama belli etmemeye çalışıyorum mesajlarda benim sevgilimde geçen sene çeşme'de çalıştı arabasıyla yolcu taşşıyodu şirketten görevlendirmişlerdi . Arabasına rus binmiş ingiliz binmiş alman binmiş konu benim üniversitemden açıldı ben de ona sinirimden senden gitmemi istiyosun heralde elbet birini buluruz beni istemiyosan dedim . Bunları anlattı ben seni o kdr kadın varken aldatmadım dedi . Bi kız asılmış kızıl saçlı kahvaltıya çıkalımmı falan demiş benimki hayır demiş bunları anlatıyo .. Çıldırdım elimdeki çantayla vurdum valla sinirimden . yumruk attım . Bi de yaptığı çok mükemmelmiş giibi anlatıyo tabkide aldatmıycak yani zaten . Ben de ordan esinlenerek bi konu açayım dedim bakalım herkes nasıl tepki veriyo merek ettim

Yaaa seninki de baya sinir bozucuymuş neymiş Rus binmiş Alman binmiş sanki aldatmaması bir lütuf.
Saça kadar hatırlıyor bi de bak bu bile sinirimi bozdu yaa.
Sen bunu kıskandığnı belli etsen bu iyice havalara girer be.
Iyyy sinir oldum o kdar kız varken aldtamamış
Allah razı olsun deseydin gıcık ya

Aynen ya deli etti beni bugün yolacaktım saçlarını vallahi arabadan iniyodum hemde araba hareket ederken aatacaktım kendimi sinirimden zor tuttu beni . Gıcık oldum sinir oldum . Bu erkekler de hoşlarına gidiyo kıskanılmak .. Bununla kalsa neyse gene o zamanlar arabanın önüne bi kız ilerde durmuş o yüzden bu da durmak zornda kalmş sonra kız bakmş yanaşıyo istersen takılabilirz ya falan demiş kız bu da yüzüğünü göstermiş işim olmaz nişanlıyım demiş gitmiş zaten sonra .. Gıcık oluyorum ya kızlar da maşallah insan yüzüğü parmağında olana asılır mı ya

Son düzenleyen: Moderatör:

Kıskanılmak güzel ama yıpratıyor

Asılır canım asılır şimdi moda oldu daha da ilgilerini çekiyor

Kıskanılmak güzel ama yıpratıyor

bence de yıpratıyo deli ediyo insanı hatta . Nasıl daha da ilgilerini çekiyo anlamıyorum ki hiç mi gurur onur yok anlamıyorum bazılarında cidden yok anlaşılan . Ah bi de ben yanındayken bi olsa şöle bi kızın saçını başıını yolsam tüm sinirim geçer

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım, bence önemli olan eşinin veya erkek arkadaşının sana daha sonra bu durumu hangi niyetle ve hangi üslupla anlattığı. Eğer aranızda %100 dürüstlük politikası varsa ve erkek arkadaşın da bunu sana seni kızdırmadan, kıskandırmaya çalışmadan sadece saklamamak için zamanında anlatıyorsa ne kadar kıskansan da kızsan da asılan kişiye bunun acısını eşinden veya sevgilinden çıkarmamalısın. Ama tutup da bilmem kaç zaman sonra, seni incitmek veya kıskandırmak adına ve bir de abuk subuk bir üslupla anlatırsa o zaman bence sen asılan kişiyle ilgili değil de, asıl muhatabın olan eşin veya sevgilinle ilgili otur iyice düşün. Mesela senin erkek arkadaşının seni aldatmaması bir lütufmuş gibi davranması çok ilginç.

Sevgililik döneminde olmuştu böyle bir şey. Kadının biri sizi bir kızla tanıştırıyım falan demiş eşime. O da sevgilim var demiş. Kadın hala ısrar etmiş ciddi değilseniz tanıştırayım vs. Eşim de gayet ciddiyim nişan yapıcaz demiş

Bunu bana anlattığında tamam biliyorum doğru tepkiyi vermiş adamcağız suçu da yok ama hem ona hem kıza hem kadını bir küfürler yağdırdım. Tutamadım kendimi. Ben de gidicem kocasına ayarlıcam kız nasıl oluyomuş vs

Aslında olayı anlattıktan sonra hatırladım kızıl saçlı deyince taa olay olduğunda beni kızdırmamak adına anlatmıştı bi sene geçtiği için unutmuşum ki bugün de tam tersine gıcık etmek için söyledi aklıma yeniden getirince ve ben hatırlamadığım için yeni anlatmş gibi oldu daha da sinirlendim . Onunla aramızda problemler vardı ayrılcam falan diyodu laf olsun diye diyodu ama kızıyodum yine de . Ben de ayrılırsan ayrl bende üniveristeye gidicem zaten başkasımı yok dedim o da ondan sonra ben seni aldatmadım ama o kdr kişi varken sen başkalarına mı gideceksin deyince anlattı bunları . Öyle işte .. Peki siizn tepkiniz ne olurdu ?

Asılan kıza bir kaç dakika saydırırdım. Sonra da erkek arkadaşıma saldırırdım senin de çok hoşuna gitmiş ki kafana kazınmış, o kadar zaman geçtikten sonra bile ilk fırsatta hemen aklına gelip söylüyorsun diye.

Beğenilen biriyle berabersiniz ama onu koluna takıp dolaşacak olan da sizsiniz, bu yüzden benim de hoşuma gider bazen :)

Aslında bu da doğru da şu da var sonuçta ona kim asılırsa asılsın burdan asılanlara yanıt vermiyosa sizi gerçekten seviyo demektir . Asılanları terslemesi benimle birlikte olduğu ve beni sevdiği için işin bi bu yanı güzel :)

Kesinlikle ilk anki cazgırlık gidince sakinleşip bunu düşünüp mutlu oluyorum höff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…