Sevdiğinize başka bir kız asılırsa ?

Onun yaninda koluna girer hadi gidelim bitanem der sırnaşırim kiskananlar catlasin ooooooh :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızı orda çatlatrm önce.aşkm koluna grer öper falan haha hoo gülmeler falan
Eve gdnce"bu kız kim"olur.:)

yanında değilken öyle bişey olursa ikisine de bi saydırırım,
yanımdayken olursa da pardon canım birine mi benzettin sorusuyla başlar.................

Kızla konuşup sevgilimden uzak durmasını, sevgilisi olan bir adama asılacak kadar ucuz olmamasını söylerdim. Ha birde kendini boşuna yormamasını.. Çünkü benim aşkitoşkomun gözü benden başka hiççbirşey görmez

Uzaktan bakarlarsa hiç bir şey yapmam hatta keyif alırım, ama yanına gelip sözle bir şey derse tepesine atlarım vururum onu valla

eşimle hiç kötü olmaz ; kız neymiş neciymiş, bir daha karşılaşılcak birisi mi öğrenirdim...ulaşıır terbiyesizliini yüzüne vururdum..
iki de tokat atar yüzüne tükürürdüm !

Yanımdayken oldu :) Sevgiliydik daha evlenmemiştik... Ayakkabı bakıyoruz. Çok beğendi vitrinde hadi nolur dene dedi . Mağazaya girdik . Kız geldi koşarak ilgileniyor baya Sonra Giydirmek için yardımcı olacak sözde Baktım eşimin ayakkabısına dokunuyor siz rahat mısınız ,memnun musunuz ? Siz de bizden giyiniyorsunuz ne güzel vs. Sonra Eşim kıza bi bakış attı aldı elinden ayakkabıyı giydirdi bana. Sultanıma da ne giyse yakışıyor dedi
Bunu alıyoruz dedi. Kızdaki yüz kızarıklığını anlatamam Ben gülüyorum ama biliyorum erkekimi :) Bu güven nereden geliyor onu da anlatayım... Bi gün otobüste benim bi arkadaş eşimi görüyor. Kız tanıyor ya , selam verecek :) Yanına oturuyor bizimkinin...
Bizimki hooop kalkıyor yanından başka bi yere oturuyor Kız bana anlatırken benim adıma mutlu kendi adına meraklı olarak sordu... 'Naptın sen bu adama sırrını ver'
Adamın içinde olacak dedim ben bişi yapmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…