- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bende o kıza asılırım ama saçına başına 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende o kıza asılırım ama saçına başına![]()
Deli olurum!Paylaşamam kimseyle.Benim olduğunu gözüne soka soka gösteririm.ıyy saçına başına dokunmam ben onun![]()
Asilmak degil ama bazilari agizlarinin suyu aka aka, arkadaslariyla birbirlerini durtup esimi gostere gostere bakiyolar. En son birisine patladim. Hayirdir tanidik mi geldi sayet gelmediyse tanistirabilirim kocam olur kendisi dedim. Upuzun bi siranin en baslarindalardi. Toz oldular beni duymamis gibi. Ayip ama ya. Ben yeminle bakmiyorum degil birisinin kocasina bir baska erkege bile bakmam yani
Önce geri planda dururum sevgilimin böyle şeylere tavizi yoktur zaten. Baktım kız arsız çıktı![]()
herkesin kocası sevgilisi hallediyo bizimkide öküz bakıldığı zamanarıza çıkarcağımı bildiği için bana çaktırmamaya çalışıyo hatta baktıdesem yooo gözü kapalımı gezsin diyo ya ben napim şimdi adam kavga etmeyelim diye beni resmen delirtiyo yok bakmadı falandiye![]()
Ağzına sağlık bende geçen hafta bozdum birini bayağıda genç bizden aynı dediğin gibi ağzının suyu akıyor höyttt aloo ne oluyoruz ne bakıyordun dedim ama aklıma birşey gelmediğimden öyle böğürdüm yazdıklarını tuttum aklımda bir daha bende öyle diyeceğim. Ayy benimkininde öyle bir edalı hareketleri olduki bana mı baktı farketmedim aa ne bağırdın kıza öyle deyip güldü bütün gün biryerleride tavan gezdi yani
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben caktirirmiyim hic esime. Onu yolladim bi bahane bulup. Oyle soyledim kizlara. Esim anlamadi bile. Anlasaydi o da ayni seninkisi gibi bi havalanirdi sorma gitsin :)
Büyüksün ne diyeyim ya! Ben takip edeyim senide belki bir kaç tiyo kaparım senden
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi