• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinize başka bir kız asılırsa ?

Onun yaninda koluna girer hadi gidelim bitanem der sırnaşırim kiskananlar catlasin ooooooh :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızı orda çatlatrm önce.aşkm koluna grer öper falan haha hoo gülmeler falan
Eve gdnce"bu kız kim"olur.:)

yanında değilken öyle bişey olursa ikisine de bi saydırırım,
yanımdayken olursa da pardon canım birine mi benzettin sorusuyla başlar.................
:52::52::52:

Kızla konuşup sevgilimden uzak durmasını, sevgilisi olan bir adama asılacak kadar ucuz olmamasını söylerdim. Ha birde kendini boşuna yormamasını.. Çünkü benim aşkitoşkomun gözü benden başka hiççbirşey görmez :KK68:

Uzaktan bakarlarsa hiç bir şey yapmam hatta keyif alırım, ama yanına gelip sözle bir şey derse tepesine atlarım vururum onu valla :KK11:

Evet kızlar sevdiiğiniz kişiye yani sevgilinize / eşinize .. başka bir kız siz yanında değilken asılsa ve bunu sonradan eşiniz size anlatsa tepkiniz ne olurdu ? O kıza içinizden (ya da dışınızdan da olabilir ) neler söylerdiniz ?

eşimle hiç kötü olmaz ; kız neymiş neciymiş, bir daha karşılaşılcak birisi mi öğrenirdim...ulaşıır terbiyesizliini yüzüne vururdum..
iki de tokat atar yüzüne tükürürdüm !

Yanımdayken oldu :) Sevgiliydik daha evlenmemiştik... Ayakkabı bakıyoruz. Çok beğendi vitrinde hadi nolur dene dedi . Mağazaya girdik . Kız geldi koşarak ilgileniyor baya :D Sonra Giydirmek için yardımcı olacak sözde :D Baktım eşimin ayakkabısına dokunuyor siz rahat mısınız ,memnun musunuz ? Siz de bizden giyiniyorsunuz ne güzel vs. Sonra Eşim kıza bi bakış attı aldı elinden ayakkabıyı giydirdi bana. Sultanıma da ne giyse yakışıyor dedi :D
Bunu alıyoruz dedi. Kızdaki yüz kızarıklığını anlatamam :D Ben gülüyorum ama biliyorum erkekimi :) Bu güven nereden geliyor onu da anlatayım... Bi gün otobüste benim bi arkadaş eşimi görüyor. Kız tanıyor ya , selam verecek :) Yanına oturuyor bizimkinin...
Bizimki hooop kalkıyor yanından başka bi yere oturuyor :D Kız bana anlatırken benim adıma mutlu kendi adına meraklı olarak sordu... 'Naptın sen bu adama sırrını ver' :D
Adamın içinde olacak dedim ben bişi yapmıyorum :)

Back