sevdiğimin kardeşi

O kadar açık sözlü dik olduğunu düşünüyorsan sevgiline şikayet etmek yerine kardeşine neden böyle yapıyosun diye bilirdin. Gerci sana gerekli açıklamayı da yapmış ama sırf sen tatmin olmadın,istediğini yaptıramadın diye şikayet ederek cezalandırmaya çalışmışsın. Bence senden yersiz yere özür dilemiş, madem o kadar samimiyetiniz var sende olayı büyütmüş olduğunu söyleyip özür dileseydin iyi olurdu.

Bazen harbi hayret ediyorum kimse benim kardeşime emir veremez kimseden de özür diletmem ! Telefonu kapatıp uyuyan sevgilin azarı yiyen kardeşi sevgilin de sende garipsiniz
+1000 çocuk cok saygiliymis ben o çocuğun yerinde olsam iki üç tane saglam cevap alirdin

Aynen sonra evlenince hepsini silmisti seni her şeyden evvel tutarım diyordu
Benim icin herkesle kavga ediyordu şimdi ailesinin sözünden çıkmıyor ailesi benden nefret ediyor konuları

Kendi annesine kardeşine saygısız kaba davranan adamın acaba kendi ailesine kardeşine nasil davranacaklarini düşünüyorlar

Arkadaslar cirkef lafini kullanamazsiniz saygili olun bu 1.
İİkincisi ailesi beni seviyor
3. Su an bahsettigim kisiyle yemek yiyoruz karsilikli konustuk eğlendik güldük bben de hatami telafi ettim. Cirkef olsaydim su an bu sekilde gonul almaya ugrasmazdim kaldi ki annesi dahil bu durumu ters buldu.
4. BU BAHSETTİGİM KİSİ ERKEK. kiz degil. Gorumce deyip duruyorsunuz gorumcemle de aram cok iyidir. Bu bahsettigim kisi kayinbiraderim konunun etiketlerini okuyabilseydinuz keske.
5. Sanki herkes kusursuz cok mukemmel de benim bu hatam herseyi körükledi.
6. Bir hata yaptim diye karakterimden tutun da eerkek arkadasima hatta ogretmenligime kadar laf saydirdirniz bu hakki size kim veriyor.
7. Siz boyle hakaret ederek saygili ve cok normal mi oluyorsunuz.
8. Mutluyum sevdigim beni seviyor bende onu el ustunde tutuyor. Ben de onu. Ve sonrasinda da bu ssekilde ddevam edecegimizi biliyoru benim de yanlis yonlerimde beni yargilar uyarir konusur.
9. Bir hata yaptim diye tekrar yineliyorum tekrar tekrar tekrar hicbir şekilde ne karakterime ne öğretmenligime laf edemezsiniz. BİR İNSANİN HAYATİ BU SEKİLDE TEK HATAYLA ÖLÇÜLÜYORSA SİZ COK MU KUSURSUZSUNUZ Kİ BURDA GÖMME DERDİNE HAKARET DERDİNE DÜŞMÜŞSUNUZ.
10. BEN KENDİMDE SUC bulmamis olsaydim su an bunari yazmadım cocugun gonlunu almazdim eleştirilerinize olumlu bakmazdim. Hakli oldugunuzu vurgulamazdim. Ama hakaret ederek seviyesiz kelimeler kullanarak burda neyin intikamini aliyorsunuz cok garip :) bu kadarini beklemezdim ama abartmayin bence. İnsanca konuşalım degil mi. Sonucta hatami kabul etmisim yanlisimi vurgulamisim. Tek bir hatayla ne insanligimne karakterim ne öğretmenligim kaldi cok yazik bu yorumlari yapanlara. Düzgünce haksizsin sonuna kadar cirkinlesmissin demek cvar hakaret edip bir hatayo tum karaktere ve yasantiya mal etmek var. Dikkat edelim.

Cok tesekkur ederim canim

Öğretmenimiz şahsen size yakistirmadim sonucta kardeşi ergendir büyük ihtimalle bence cocugu kendinizden uzaklaştırirsiniz sahsen biri bana bunu yapsa nefret ederdim ondan sonucta sizin yuzunuzden azar yemis

Canim kardesi erkek kiz degil. Telefondan yazdigim icin kasıyor donuyor kelimelerimde yanlisliklar oluyor kusura bakmayin arkadaslar. Kaba kuvvetle ozur diletmemis erkek arkadasim bu yapida degil ki buna en basta ben karsi cikarim. Bunun disinda dedigim gb bugun konustuk ozrumu diledim cocuk hic takilmamis bile sinemaya gittik güldük eglendik. Su an onun yaninda yaziyorum cogu seyi ve bana gülüyor n

Öğretmenimiz şahsen size yakistirmadim sonucta kardeşi ergendir büyük ihtimalle bence cocugu kendinizden uzaklaştırirsiniz sahsen biri bana bunu yapsa nefret ederdim ondan sonucta sizin yuzunuzden azar yemis
Haklisin hic uyumadim agladim kendime kizdim gozlerim sis su an bile. Özür diledim takmamis bile. Su an da birlikte eve dönüyoruz bana gülüyor mesela sinemaya götür beni diyen kendisiydi aramiz düzeldi şükür.

Konu sahibi zaten hatalı oldugunu farketmiski,buraya konu açıp objektif yorumları okumak istemiş..
Ne bu şiddet bu celal anlamadım,evet hatalısın demek çok mu zor?
Ne çirkefligi kalmış,ne fenalığı..
Bende hatalı buldum ama bunu ifade etmenin yolu hakaret etmekmi?
Hep şunu savunurum,insanin kalbinde hangi tohumlar varsa,dilindende onun filizleri uzanıyor..

ALLAH razi olsun canim. Bir hatamla dunyanin en kötü insani oldum zaten hic uyumadim 0 uyku ve cidden o kadar agir yorumlar hakaretler. Haksizsin demek anlatmak cok zor geldi. Ve cok kırıldım. Bir hatayla tum karakterim herseyim ayaklar altina alindi. Herkes cok kusuruz hatasiz gibi. Zaten kabul ettim gönlünü aldim cocugun.

Boşver canım üzme kendini sonuçta hatanı telafi etmissin.

Ben oozur diledim arkadaslar :) kendidi de sinema ismarla dedi sinemaya goturecegim dersim bitince.

Sevindim canim :) Hatali olup olmadigina emin olmak için yazdin buraya zaten ve hatani anlayip ozur diledin sonuçta. Araniz iyiymiski böyle çabuk hallolmus yani.

Bazi yorumcular iyice abarttilar. Öğretmenligine kadar sacmalayanlara bakma ne alakaysa. Herşey çözülmüş zaten iyice sinir olmadan konunu ya kapattir ya da güncelle bence

Tesekkur ederim birtanem ALLAH razı olsun. Bana bunu diyen hakaret eden insanlar zaten kusursuz hatasiz hicbir sorunlari yok ama ben tek bir hatamda üstelik kendimi rahatsiz hissedip üzüldugum objektif oldugum icin dunyanin en kötüsü olup yemedigim hakaret kalmadi. Her neyse ben cok kötüyüm bunlari yaptim ama bu kadar hakaret eden tek hatayla karakterime öğretmenligime kadar laf eden insanlar cok mukemmler cok sag ol yorumun icin.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…