sevdiğimin kardeşi

Haklisin canim anahtarimi kaybetmeseydim yenisini cikartacak.

denekki zorla yaptırıyorum cocukta acıklamıs huyu kötü ugrasamam diye .

karsılamak ne demek siz kac yasındasınız . cok sacma olmus sonra sikayet etmwniz . unutulmayacak birsey olmus gecmiş olsun.

Ego ya bakk . Kimse dediğinizi yapmaya mecbur değil sizin , yapmadı diye saygısızlık sayıpda abisini dolduruyorsunuz . Siz asabi bir insansınız diye herkes huyunuza gitmek zorunda da değil . Siz onlara göre davranışlarınızı kontrol etmeyi deneyin .
Kaynana adayının ve görümce adayının senin elinden çekeceği var gibi . Daha evlenmeden insanların canını skmaya başlamışsınız . Allah sonunu hayır etsın .

Haksizsiniz yaziyordum ama ozur dilediginizi gorunce dogru olani yaptiginiz icin yazmadim :)
Ama yinede haksiz oldugunuz gercegini degistirmiyor.
Cunku siz," sen bilin" cumlesine takildiysaniz. Sevgilinizin kardeside " git abini uyandir" emir kipine takilmistir.
Empati kurmalisiniz bence .
Ama ozur dilemek bir erdemdir. Ve de ustune sinema affedilebilir :)

Hayatta öyle şeylerle karşılaşıyorsunuz ki öfkenize dik başlılığınıza dikkat etmeniz gerekiyor daha önce sorun yaşadık demişsiniz ve daha nişanlanmadan evlenmeden! Sorun yaşamışsınız. Bu dik başlılığınıza dur demezseniz belki bu sorunlar ilerde de devam edebilir. İnanın o sinirlenmeler öfkelenmeler sadece kendimize zarar. Ben de öğretmenim ve emir cümlesiyle hitap etmenizi doğru bulmadım. Öfke kontrol terapisi alabilirsiniz ben saygısızlık göremedim açıkcası. Git sen uyandır uğraşamam yazsaydı sinirlenmenizi anlardım. Ama hepimiz insanız herkesin derdi ayrı bir derdi var 21 yaşında genç bir çocuk onunda belki o anda bir sıkıntısı vardı belki bir sorunu vardı bilemeyiz ki

Sizin için ailesini karşısına aldığı günlerin geçip, sizi karşısına aldığı günlerin gelmemesi dileği ile. Ne denilebilir ki.

Konu "sen bilin" den başlamış ama senin derdin o değil. İçten içe bilenmişsin, başlamışsın bir bileziğin lafını yapıyorlar demeye. Konu ne zaman ve nasıl senin arabana, üzerine kayıtlı taşınmaz mallarına geldi? Ne alakası var?

Bunu şu yüzden söylüyorum, senin derdin, bu aileyle olan sıkıntın başka. Önce onu çöz, sonra zorlama saygı peşinde koş derim ben. Bütün cümlelerinde insanlara yukarıdan bakar bir üslup var. Kendini dev aynasında görmeyi bir bırakırsan insanların aslında sana bayılmadığını ama oğullar için alttan aldığını görebilirsin.

Bu konu ders olsun kk grubuna. Böyle davranırsanız el üstünde tutuluyorsunuz haberiniz olsun. Ha yaptığı hoş değil. İki cümleden biri suyuma gitsinler olan biri. Acı gerçek bu işte canlı kanıt

Evet aynen çirkinlk yapmışsin ayrica çocuk dedigin kocaman bir adam 21 yaşnda sen evli bile olsan boyle emir veremezsin ama yazik abisi seni koruyacagm diye cocuğu ezmiş.bu türk erkekleri ne zaman ortayi bulmayi öğrenecek acaba ya karisini ezdirir ya ailesini ezer. Hey Allah' im ya!

Banada sizleri anlayabildiğim kadarıyla;

Sevgilinizin ailesi sırf oğullarıyla ters düşmemek adına zoraki bir saygı gösteriyormuş gibi geldi. Benim oğlum, abim bana böyle yapacak çılgına döner, yıkardım ortalığı.

İnat ve dik başlılık güzel bir huy değildir bilin istedim.

Doğruyu savunmak başkadır, dik başlılık bambaşka. Sizin gibiler olan şey yanlış da olsa, yanlış olduğunu bilseler bile o dik kafalarından baskı yapmaya çalışırlar herkese. Çok iyi bilirim şu tipi.

E belki o an kızda sinirliydi morali bozuktu uğraşmak istemedi sizde kv'ye söyleseydiniz kız uyandırmak zorunda değil böyle bir yetkiye sahip olduğunuzu sanmıyorum bunları yaşadığı için ileri de size düşman olabilir bence tatlıya bağlayın

Bu konu ders olsun kk grubuna. Böyle davranırsanız el üstünde tutuluyorsunuz haberiniz olsun. Ha yaptığı hoş değil. İki cümleden biri suyuma gitsinler olan biri. Acı gerçek bu işte canlı kanıt

Suç sevgilisinde ki. Ezik midir nedir. Yerini bilmeyen bi kiz yüzünden erkek evde diktatörlüğünü, kiz da piremsesligini ilan etmiş. Esi olur tepki koymasi gereken yerler olur koyar. Kendi aklıyla hareket eden bi insan ne annesinin ne sevgilisinin sözüyle başkasına baskı yapar. Zoraki saygı duydurmak ta cok garip.

abartmışsın. hemde bayaa abartmışsın.
sen bilin yazmak ccoooookkkk anormal birşey degil.
bence sen istedigin şeyi yapmamasına kızmışsın. kiiiii bunda da haksızsın.

Siz bahaneleri yığmışsınız yakınım kaza geçirdi, yoğun çalışıyorum, regliyim falan diye, belki o çocuk da abisiyle atışmıştı belki bir gerginliği vardı belki sevgiliniz uyandırılmaktan hoşlanmadığı için çekindi.. Düşüncesizlik üzerine düşüncesizlik. Kaldı ki yapmak istemediğini belirtmiş insanı zorlamak çok itici. Bana gelip birisi kaldır dedim abini falan gibi bir emir verecek onun ağzına ederim. Üstüne bir de saygı görmeyi beklemek.. İlişkinizi kendi aranıza yaşasanız sorun olmayacak aslında. O saygı göstersin bu kapıda karşılasın öbürü evine bıraksın falan çok zorlama hareketler.
Ha siz olayı çözmüşsünüz ama bana hiç normal gelmedi. O kardeş sizden nasıl özür diledi bilemiyorum ama siz görüp göreceğiniz saygıdan hiç bir samimiyet beklemeyin. Normal bir insan konuyu uzatmaz ama bu yapılanı da unutmaz.

açık sözlü olmak, kırıcı olmak anlamına gelmez..
emir kipleriyle 21 yaşındaki bir gence saygısızlık yapan bence sizsiniz.
sen bilin, kelimesinde herhangi bir saygısızlık göremedim ben..
daha aileye girmeden negatifliklerle tanıttınız kendinizi, tebrikler..

kardeşine, kafanı kırarım, had höd saygılı olacaksın, diyen erkek arkadaşınız ne kadar saygılı bu arada..
evlenince ne konularınızı okuyacagız birden gözümde canlandı..

+1

21 yaşındaymış çocuk değil sonuçta. bir kız için abim bana o şekilde davransa abi diye yüzüne bakmam. ortada küfür vs yok sonuçta. sen bilin demiş. bu saygısızlık değil. oldu olacak önünde diz çöksün referans yapsın kardeşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…