• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğimin kardeşi

Abimle ya da ablamla sevgili olan bir insan hatta evli olan bir insan Benin telefonuma kafası estiği gibi mesaj atıp, emirler yağdıramaz. Görgüdür bu. Küçük kardeşe üzüldüm.
Ha ben olsam numaranızı engellerdim, asla muhatap olmazdım ama kızcağız küçük olduğundan toy davranmış.

Abimle ya da ablamla sevgili olan bir insan hatta evli olan bir insan Benin telefonuma kafası estiği gibi mesaj atıp, emirler yağdıramaz. Görgüdür bu. Küçük kardeşe üzüldüm.
Ha ben olsam numaranızı engellerdim, asla muhatap olmazdım ama kızcağız küçük olduğundan toy davranmış.
Konuyu düzgün okursaniz elli kere belirttim etikette de belirttim :D erkek kendisi. Ayrica su an yanimda sinemaya gittik yemek yedik güldük eglendik yorumlari okuduk. Su an bu mesajada gülüyoruz. Ufak bir tartisma yüzünden ne abisi ne ben neler duyduk. Her neyse kendisi istemese zaten yazmazdi. İkimiz de gonlumuzu aldik. Ayrica görgülü olmayi sizden ogrenecek degilim merak etmeyin. Bir hata yaptim objektif yorum istedim hanimefendi hakaret degil. İyi gunler.

Burada objektif yorum yapmayi istedikce beni seviyesiz gören bir hatamla her huyuma karakterima insanligima laf eden insanlar hakaret ederek ne de güzel mükemmel ve kusursuz oluyorlar. Hakaret eden kusursuz ve mukemmel, bir hatayla kaldi ki haksiz olduğunu üzüldüğünü anlayan bir insanin hatasiyla herşeyi öğretmenliği, karakteri, huyu vs ayaklar altina alan insanlarR o kadar mukemmelsiniz ki. TTesekkur ederim objektif yorum isteyip haksizligimi anlatmakla yetinmeyip hakaretleriyle düşürdukleri seviyeleriyle mesaj atip derdimi paylastigim icin pisman edenlere :)

Burada objektif yorum yapmayi istedikce beni seviyesiz gören bir hatamla her huyuma karakterima insanligima laf eden insanlar hakaret ederek ne de güzel mükemmel ve kusursuz oluyorlar. Hakaret eden kusursuz ve mukemmel, bir hatayla kaldi ki haksiz olduğunu üzüldüğünü anlayan bir insanin hatasiyla herşeyi öğretmenliği, karakteri, huyu vs ayaklar altina alan insanlarR o kadar mukemmelsiniz ki. TTesekkur ederim objektif yorum isteyip haksizligimi anlatmakla yetinmeyip hakaretleriyle düşürdukleri seviyeleriyle mesaj atip derdimi paylastigim icin pisman edenlere :)

Rica ederiz her zaman

işinize gelmeyen cevaplar aldığınızda nasılda kibarlaşıp tş ediyorsunuz.
objektif yorumların yapıldığına inanıyorum.

biz ne sizi tanırız nede, sevgilinizin kardeşini..
haksızssınız, net ..

işinize gelmeyen cevaplar aldığınızda nasılda kibarlaşıp tş ediyorsunuz.
objektif yorumların yapıldığına inanıyorum.

biz ne sizi tanırız nede, sevgilinizin kardeşini..
haksızssınız, net ..
Haksiz oldugumu kabul ettim zaten. Normalde de konusma tarzim boyledir merak etmeyin sanal bir ortamda isime gelmesi umrumda mi sizce :) yorumlari okursaniz objektif olarak haksiz oldugum, cirkinlestigim, hatali davrandigim konusunda ve ozur dilemem konusunda yazilan tum mesajlara hak verdim. Ama tutup cirkefsiniz, yok ogretmensiniz yok susunuz busunuz gb hakaret icerikli mesaj yazmaya kimsenin hakki yok. Benden daha kirli bir usluba sahip insanlar. Tekrar incelemenizi oneririm. İyi aksamlar.

Haksiz oldugumu kabul ettim zaten. Normalde de konusma tarzim boyledir merak etmeyin sanal bir ortamda isime gelmesi umrumda mi sizce :) yorumlari okursaniz objektif olarak haksiz oldugum, cirkinlestigim, hatali davrandigim konusunda ve ozur dilemem konusunda yazilan tum mesajlara hak verdim. Ama tutup cirkefsiniz, yok ogretmensiniz yok susunuz busunuz gb hakaret icerikli mesaj yazmaya kimsenin hakki yok. Benden daha kirli bir usluba sahip insanlar. Tekrar incelemenizi oneririm. İyi aksamlar.

25 sayfayı tek tek okumadım açıkçası, ortak nokta sizin haksız oluşunuzdu.
bunu kabullendiyseniz, kendi adınıza bir artıdır..
sanal bir ortamda size karşı çirkinleştiklerini idda ettiğiniz kişileride umursamayın o halde :)
iyi akşamlar..

25 sayfayı tek tek okumadım açıkçası, ortak nokta sizin haksız oluşunuzdu.
bunu kabullendiyseniz, kendi adınıza bir artıdır..
sanal bir ortamda size karşı çirkinleştiklerini idda ettiğiniz kişileride umursamayın o halde :)
iyi akşamlar..
Kolau umursayan bir insan degilimdir evet hatali ve haksiz oldugumu kabul ettim ve bugun bunu ttelafi ettim. Bunun dışında diğer tum seviyesiz hakaret icerikli yorumları da iade ettim sahiplerine. Kimsenin bir hatasi ve bunu kabullenmesi tim hayatina, iliskilerine, karakterine indirgenemez. Bu cok basitse bir yaklaşım. Beni igneleyecegim derken de cok dusurduler seviyeleri. Mukemmel ve kusursuz oluslarindandir dedim ve konuyu kapattim. Tekrar iyi aksamlar tesekkurler yorum icin ;)

Siz kendiniz hakkında yapılan olumsuz eleştirileri hakaret olarak algılıyorsanız biz ne yapalım. Çirkeflik yapınca insan çirkef olmaz, sürekli yaparsa olur size çirkefsiniz diyen olmadı ama bu yaptığınız onun gibi birşey. forumda baslık açıyorsanız olumlu olumsuz her elestiriye acık olmalısınız. Orneğin futbolu sevmememe rağmen bir kere topa vurmam beni futbolcu yapmaz. Anladınız mı demek istediğimi? Yaptığınız yanlış yüzünüze vurulunca biz hakaret eden kişiler olduk :-)

Cidden saygılıymış cevap vermemesinden anladık zaten saygısını da acaba saygıyı hakediyorlar mı o biraz maumma :işsiz:
Gönlünü aldim sinemaya gitmek istedi kendisi teklif etti birlikte sinemaya gittik yemek yedik araba sürdü eglendik geldik evimize sorun yok yani. Bir hata oldu ve telafi edildi ;) teşekkürler.

Gönlünü aldim sinemaya gitmek istedi kendisi teklif etti birlikte sinemaya gittik yemek yedik araba sürdü eglendik geldik evimize sorun yok yani. Bir hata oldu ve telafi edildi :KK66: teşekkürler.
Siz ne kadar telafi ettiğinizi düşünürseniz düşünün aynısı bana yapılsa ömür boyu uzak dururum sizden o çocuğun da unutacağını asla sanmıyorum

Siz kendiniz hakkında yapılan olumsuz eleştirileri hakaret olarak algılıyorsanız biz ne yapalım. Çirkeflik yapınca insan çirkef olmaz, sürekli yaparsa olur size çirkefsiniz diyen olmadı ama bu yaptığınız onun gibi birşey. forumda baslık açıyorsanız olumlu olumsuz her elestiriye acık olmalısınız. Orneğin futbolu sevmememe rağmen bir kere topa vurmam beni futbolcu yapmaz. Anladınız mı demek istediğimi? Yaptığınız yanlış yüzünüze vurulunca biz hakaret eden kişiler olduk :-)
Biraz anlama eksikligi var sanirim tatlim. Kimse bu platformda kimseye cirkefsin söylesin boylesin diye hakaret edemez. Kurallari olumuyorsunuz sanirim siz. Ayrica ben haksiz olduguma dair objektif yorumlara gayet sevindim ama bir hata yaptim diye de karakterimden tutun da insanligima kadar kimse laf edemez. Ha bu arada cirkef tam cirkef gibi seviyenizi düşürerek yazdiginiz mesajlara dikkat edin. Siz seviyelisiniz cok mukemmelsiniz harikasiniz hatta o yuzden de bir hatayla hatasini kabul den insanin ne cirkefligini biraktiniz ne baska bir seyini. Neyse sizinle daha fazla muhatap olmak cidden istemiyorum size iyi aksamlar. İnsanca haksiz oldugumu ve hatami telafi etmem gerektigini soyleme kabiliyetini hakaret etmeden kendinizde buldugunuzda muhatabım olursunuz. Siz tek bir hatayi tum karaktere mal ederek benden daha eksi duruma düştünüz malesef. İYİ AKSAMLAR.

Bahsettigim kisi erkek canim. Bu arada erkek arkadasim siddet meyillisi bir insan degil. Benim haksiz oldugum durumlarda sen haksizsin diyebilme kabiliyeti var. Ama arayi konusarak uygun yolla bulmayi ttercih eder. Aile konusuna gelince ailesi bana dedigim gibi cok duskun bbeni de her konuda sever sayarlar. Annesi hakkımda en ufak kötü bir yorum yapmaz ustelik olumlu yanlarımı vurgular. Ama erkek arkadasim aile konusunda biraz muzdarip bazi konularda yalniz birakilmis. Bazi konularda üstüne cok yuk yuklenmis bir insan. Adam akilli huzurlu bir yuva sicakligini arayan birisi. O yuzden de benim ailemle vakit gecirdiginde ailemdeki sicakligi gördüğünde babamin kardeslerime yardimlarini bana duskunlugunu gordugunde icten ice dertlenir keske bbenim de boyle bir ailem olsaydi diye. Huzurunun bozulmasindan sorun cikartilmasindan cok cekiniyor. Huzurlu bir yuvaya ac. Annesiyle babasi cok tartisirmis. O yuzden benim yuvama kimse mudahale edemez sana da der hep. Ailesinin huyundan bu yonden cekinir. Ben annesini ovdugumde annem tutarsizdir oyle der baska turlu yapar huyunu sevmiyorum der mesela. Ailesine kizgin oldugu diger konu liseden beri hem calismis hem okumus ailesine ev almis ama su an evlilik arifesinde yardim bile edilmiyor buna cok tepkili. Nisanimiz bu yuzden gecikti artik yuvam olsun istiyorum diyor. Ben ona gore daha sinirli yapidayimdir. Benim ailem bile erkek arkadasima sunu dedigini biliyorum kardeşlerimin vs cok iyi yumusak huylu kıymetini bil derler bana. O yuzden yanlis düşünuyorsunuz. Kavgalarimizda falan ben sinirlensem bile konusarak halletmeyi dener. Kardesim iilk zamanlar is yerinden arastirdiginda bile herkesten olumlu yorumlar almis. İnsaALLAH haksiz cikarsiniz ama bu konuda bej guveniyorum. Cahil bir insan degilim psikoloji mezunuyum o yuzden az cok anliyorum onun korkusu ailesinin huzursuzlugunun bize yansimasi. Ama tabi direk bu yazdiklarima bakarak boyle dusunmeniz normal. n
Konuyla alakalı değil ama bu etrafa sorduk herkes çok iyi dedi olayına pek güvenme , çok yakın bir iş arkadaşım benden bir ay önce evlenmişti, evlenmeden önce ailesi usulen soruşturduğunda çocuğu da ailesini de yere göğe sığdıramadılar.

Arkadaşım benim düğünüme (daha bir aylık evliyken ) eşinin esrar kullanması, ulu orta çekinmeden arkadaşımı tekme tokat dövmesi ve bir de üstüne aldatması nedenleriyle boşanma davası açmış halde geldi. Senesi dolmaya yakın da boşandı. Bütün bunları dürüst namuslu ahlaklı Çalışkan diye etrafınca söylenen o insan yaptı.

Senin bu tavırlarin ilerde dönüp dolaşıp sana patlar demedi deme. O kadinima laf soyletmem deyip baska birinin lüzumsuz yere kalbini kiran despot nisanlinin adaletli tokadi ilerde seni bulmasin dikkat et.

Senin karakterinde biri icin evlilik ideal bir yasam degil ayni fevrilik bende de vardi daha gencken. O yola girdiysen esinle de ailesiyle de konusurken naif olmayi ogrenmelisin. Bugun askindan sana ses etmeyen adam ilerde sıkılınca nasil hayvanlasir bakakalirsin

Back