• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğimin kardeşi

Tesekkurler yorumlar icin düşünüp uyardiginiz icin. Dedigim gibi babamin ve kardeslerimin cevresi cok genis oturdugumuz ilde sözü gecen insanlar diyebilirim maddi manevi. Erkek arkadasimin calistigi is yerinin sahininide tanuyor babam müdürünü de. Bunlar ailecek şeyler nasil deyim sessizler. Mesela kiz kardesi evlenirken de cok sessizlerdi. Erkek arkadasimin daa aslında baskin bir karakteri yok benimki baskin baya malesef. Nasil deyim benim sinirlendigim seylere sinirlenmez. Benim altinda birsey aradigim konularda bile benim gb dusunmez. İlla ki tartismalarimiz sorunlarimiz oluyor. Ama bu kavgalarda ve sorunlarda da o alttan alirdi genelde. Bazende iste abisi sürekli kardeşimi eziyor gibisinden laf soylemis mesela kilibik light gibisinden. Yani duruma ve olaya gore tavri degisiyir. O daha sessiz sakin ben daha aceleci ve hareketleyimdir. O daha olgundur bana göre. Bu bahsettiğim erkek kardeşi de abisine der kafani kirarim akilli ol falan sakalasirlar güresirler bilek güreşi falan. Direk boyle anlatinca tuhaf oldu zaten farkettim ama cok sinirli kavgaci hir gürcu bir insan hic degildir. Ama direk bu sekilde bahsedince de ister istemez farkli algilandi. Sigara kullaniyoruz ikimiz de. Bunun dışında herhangi kullandigi birsey yok. Telefonu surekli elimdedir. Arkadaslarini tanirim. Ne biliyim gittigi ettigi yeri bilirim. İnsaALLAH hayirlisi olur. Tabi ki hersey degisebilir hicbir seu kesin degildir.

Kesinlikle küçük beyden özür dilemelisiniz. Madem normaldeki konusma tarzini biliyorsunuz baska bi sorun mu var acaba diye dusunmus olsaydiniz olay buralara gelmezdi.

Kesinlikle küçük beyden özür dilemelisiniz. Madem normaldeki konusma tarzini biliyorsunuz baska bi sorun mu var acaba diye dusunmus olsaydiniz olay buralara gelmezdi.

Sen çocuğu doğur büyüt,daha nişanlısı bile olmayan bir kız için gelsin sana tepki göstersin. Sende özür dile.ne kadar onur kırıcı. Hadi karısı olsan ,bi hatası olsa kayinvalidenin anliycam o zaman tepki gosterebilir belki saygı çerçevesinde. Ama sende lafimi sakinmam diyip neler söyledin kimbilir

aynen oyle..
dogur buyut birbirlerine yoldas et, bi kizin lafina 21 yasindaki koca delikanli azarlansin.
kardesinin dalga gectigi kadar var, adam
konu sahibinin agzinin icine bakiyor

Ay kizlar objektif elestirileriniz icin teşekkür ederim ama su an iyice dert oldu icime. Hic hakli tarafi yok degil mi
O kadar büyütülecek bir konu değil. Alıngan olduğunuzu düşünüyordur.Ben abine öylesine anlatmiştim sana kızmış üzüldüm diyebilirsiniz.Verdiği cevaptan ne düşündüğünü anlayabilirsiniz.

benim huyuma suyuma gidiyorlardi erkek arkadasim tepki veriyor bana laf ettirmiyor diye.

Abimin senin gibi sevgilisi olsa ve senin yüzünden bana tepki gösterseydi uzun bir süre ne abimle ne de seninle muhattap olmazdım.

Saygı bekliyorsun da sen de bayağı bayağı saygısızsın.

Konuyu düzgün okursaniz elli kere belirttim etikette de belirttim :KK70: erkek kendisi. Ayrica su an yanimda sinemaya gittik yemek yedik güldük eglendik yorumlari okuduk. Su an bu mesajada gülüyoruz. Ufak bir tartisma yüzünden ne abisi ne ben neler duyduk. Her neyse kendisi istemese zaten yazmazdi. İkimiz de gonlumuzu aldik. Ayrica görgülü olmayi sizden ogrenecek degilim merak etmeyin. Bir hata yaptim objektif yorum istedim hanimefendi hakaret degil. İyi gunler.
Görgülü olmayı bu yaşa kadar öğrenemedıysenız ,bu yaştan sonra cok zor zaten.
Eminim yorumları beraber okuyup gülmüşsünüzüdür.

Sizi haksız buldum. Ne olursa olsun kardeşleri en ufak şekilde bile karıştırmamak lazım ilişkiye, böyle bir durumda bile. Arayıp da uyanmıyorsa bu onun ve sizin probleminiz, kardeşinin değil. Erkek kardeşimin öyle bir sevgilisi vardı, kızkardeşime mesaj atıp çaldırıp dururdu, kardeşime kesinlikle cevap vermemesini tembihledim, daha yüz yüze bile tanışmamışız kızdaki rahatlığa bak diye. Neyseki erkek kardeşim aklı başında insan ki böyle şeylerden sebep kardeşime tek laf dahi etmez, kızın saygısızlığıydı tamamen. Saygı istiyorsaniz önce siz saygılı olun.

Özür sirasi sen de bu sefer, çocuk seni seviyor sahipleniyorsa da ailesine bu sert cikislar neden anlamadim, kaç kere de vurgulamissin ailesi huyuma suya gidiyor diye, senin de biraz mülayim olman lazim, kardeşler arasini bozmak olmamiş, kaynin seni pek umursamaz artik değerinden düşürme böyle şeyler yaparak.

Konuyu düzgün okursaniz elli kere belirttim etikette de belirttim :KK70: erkek kendisi. Ayrica su an yanimda sinemaya gittik yemek yedik güldük eglendik yorumlari okuduk. Su an bu mesajada gülüyoruz. Ufak bir tartisma yüzünden ne abisi ne ben neler duyduk. Her neyse kendisi istemese zaten yazmazdi. İkimiz de gonlumuzu aldik. Ayrica görgülü olmayi sizden ogrenecek degilim merak etmeyin. Bir hata yaptim objektif yorum istedim hanimefendi hakaret degil. İyi gunler.

ay madem öyle kapattırın konuyu. içime dert oldu diye konu açıyosunuz insanlar 25 syafa yorum yapıyo. güldük eğlendik okuduk güldük bilmemne. bu bize de saygısızlık. dünya sizin etrafınızda mı dönüyor. maşallah narsizim tavan.

Siz çok fena bi insansınız kusura bakmayın da. Tamamen haksız buldum sizi. Kardeşine "ben gelsem kapıyı açar mısın" demişsiniz o da "sen bilirsin" demiş. Dünyanın en doğal yanıtı. Ne diyecekti? Saygısızlık bunun neresinde? Kendi annesini kardeşini haklı olduğu halde ezdiren adam beş para etmez benim gözümde. İlerde sizi de saymayacak haberiniz olsun. Ama eden bulur.

Yanlış kusura bakmayın ama yanlış ayrıca bişey yokki sen bilin demekte siz fazla alıngansınız ayrıca kardeş de annede sanki sizle oğlunun zoruyla görüşüyormuş gibi geldi bana yani zoru derken eve götürme karşılama hediye falan zorla yapıyorlar gibi sanki sevgiliniz baskıcı benim abim gelip bana özür dile dese dilemem ben aynı şeyi söylemiş olsam sucu yokki kızın özürlük yani bu kadar olmamak lazım daha nişanlı bile değilsiniz bu kadarını bekleyemezsiniz kaldiki evlenseniz bile aynı baski bu sefer size gelir benden demesi

Back