- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Tesekkurler yorumlar icin düşünüp uyardiginiz icin. Dedigim gibi babamin ve kardeslerimin cevresi cok genis oturdugumuz ilde sözü gecen insanlar diyebilirim maddi manevi. Erkek arkadasimin calistigi is yerinin sahininide tanuyor babam müdürünü de. Bunlar ailecek şeyler nasil deyim sessizler. Mesela kiz kardesi evlenirken de cok sessizlerdi. Erkek arkadasimin daa aslında baskin bir karakteri yok benimki baskin baya malesef. Nasil deyim benim sinirlendigim seylere sinirlenmez. Benim altinda birsey aradigim konularda bile benim gb dusunmez. İlla ki tartismalarimiz sorunlarimiz oluyor. Ama bu kavgalarda ve sorunlarda da o alttan alirdi genelde. Bazende iste abisi sürekli kardeşimi eziyor gibisinden laf soylemis mesela kilibik light gibisinden. Yani duruma ve olaya gore tavri degisiyir. O daha sessiz sakin ben daha aceleci ve hareketleyimdir. O daha olgundur bana göre. Bu bahsettiğim erkek kardeşi de abisine der kafani kirarim akilli ol falan sakalasirlar güresirler bilek güreşi falan. Direk boyle anlatinca tuhaf oldu zaten farkettim ama cok sinirli kavgaci hir gürcu bir insan hic degildir. Ama direk bu sekilde bahsedince de ister istemez farkli algilandi. Sigara kullaniyoruz ikimiz de. Bunun dışında herhangi kullandigi birsey yok. Telefonu surekli elimdedir. Arkadaslarini tanirim. Ne biliyim gittigi ettigi yeri bilirim. İnsaALLAH hayirlisi olur. Tabi ki hersey degisebilir hicbir seu kesin degildir.