- 1 Ocak 2017
- 331
- 538
- 103
- 34
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Buram buram çirkeflik akıyor. Bir de öğretmensiniz. Kim bilir neler öğretiyorsunuz gencecik beyinlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1000 çocuk cok saygiliymis ben o çocuğun yerinde olsam iki üç tane saglam cevap alirdinBazen harbi hayret ediyorum kimse benim kardeşime emir veremez kimseden de özür diletmem ! Telefonu kapatıp uyuyan sevgilin azarı yiyen kardeşi sevgilin de sende garipsiniz
Aynen sonra evlenince hepsini silmisti seni her şeyden evvel tutarım diyorduSiz çok fenasınız. Ama sevgilim dediğiniz kişi daha da fena. Aile fertlerine olan davranışından belli. Olur da evlenirseniz her türlü şiddeti göreceksiniz. Siz sanıyor musunuz ki bir kızın lafıyla annesine kardeşine haksız yere dalan adam, size çok iyi davranacak? Böyle " beni nasıl da ezdirmiyor, çok ideal koca olacak" gibi bir düşünceniz varsa gülerim. Kendi canından insana acımayan size hiç acımaz. Yarın birgün de anne ve kardeşinin lafıyla size saldıracağına emin olabilirsiniz. Sizin saygı, sevgi, ezdirmemek gibi kendinizi kandırdığımız terimlerin hepsi sahte burada. Tebrikler daha sevgiliyken insanların nefretini kazanmışsınız. O kızın yerinde olsam elim yakanızda olurdu açıkçası. Haksız olduğunuzu söylememe gerek yok sanırım. Kendinizi ne sanıyorsunuz ki elaleme emirler verip sonra da " saygısızlık" adı altında abisini fişekliyorsunuz? Günah yahu, hiç mi vicdanınız sızlamadı o kız size özür mesajı yazınca? Zira kız yanlış bir şey yapmamış. Asıl saygısız olan sizsiniz. Dahası çok da kötü birisiniz. Sizin gibisi düşman başına. Yalnız bu kişiyle evlenirseniz bunlar burnunuzdan getirilecek, o zaman dik kafalılığınızı görürüz.
Cok tesekkur ederim canimAnladım. Zaten fiziksel şiddet olarak hiç düşünmedim ben. O kadarını eğitimli bir insan olarak sizin de tolere etmeyeceğinizi düşünmüştüm zaten. Benim anlatmak istediğim höt höt konuşup konuşmadığı idi.
Üst mesajlarda gördüm konunuz güzel bir şekilde tatlıya da bağlanmış. Açıkçası hatayı kabul etmek de bir erdemdir. Ve sizi o açıdan takdir ettim.
Cocuk sizin hizmetciniz degil once onu bir idrak edin daha aileye girmemissiniz sevgili sifatinda kisiniz nisanli bile degilsiniz ona birsey ifade etmiyorsunuz sizi yabanci olarak goruyor karsinizdakinden beklentide olmaniz yanlis.Dediginizi yapma mecburiyeti yok.Yok ben dedim git uyandir,yok kardesiyle bana cicek gonderir falan yanlis bunlar kaldiki kardesi kardese dusurmussun herseyden once gunah o zorla kaba kuvvet tehditle ozur diletmis o kizin ne kadar kinlendigininAllah bilir
Benim abim daha ailemize girmemis biri icin bana bu sekilde davranilmasina izin verse bide ustune kizsa etse anam babam cingar cikarir ilerde cok sorun yasayacaksiniz siz bence, hayirlisi
Birde ogretmenim demissinizde bu kadar dusuk cumle yapisi neden?
Haklisin hic uyumadim agladim kendime kizdim gozlerim sis su an bile. Özür diledim takmamis bile. Su an da birlikte eve dönüyoruz bana gülüyor mesela sinemaya götür beni diyen kendisiydi aramiz düzeldi şükür.Öğretmenimiz şahsen size yakistirmadim sonucta kardeşi ergendir büyük ihtimalle bence cocugu kendinizden uzaklaştırirsiniz sahsen biri bana bunu yapsa nefret ederdim ondan sonucta sizin yuzunuzden azar yemis
Konu sahibi zaten hatalı oldugunu farketmiski,buraya konu açıp objektif yorumları okumak istemiş..
Ne bu şiddet bu celal anlamadım,evet hatalısın demek çok mu zor?
Ne çirkefligi kalmış,ne fenalığı..
Bende hatalı buldum ama bunu ifade etmenin yolu hakaret etmekmi?
Hep şunu savunurum,insanin kalbinde hangi tohumlar varsa,dilindende onun filizleri uzanıyor..
Boşver canım üzme kendini sonuçta hatanı telafi etmissin.ALLAH razi olsun canim. Bir hatamla dunyanin en kötü insani oldum zaten hic uyumadim 0 uyku ve cidden o kadar agir yorumlar hakaretler. Haksizsin demek anlatmak cok zor geldi. Ve cok kırıldım. Bir hatayla tum karakterim herseyim ayaklar altina alindi. Herkes cok kusuruz hatasiz gibi. Zaten kabul ettim gönlünü aldim cocugun.
Sag ol canim benim :-*Boşver canım üzme kendini sonuçta hatanı telafi etmissin.
Neyse sevindim size yakisani yapmisinizHaklisin hic uyumadim agladim kendime kizdim gozlerim sis su an bile. Özür diledim takmamis bile. Su an da birlikte eve dönüyoruz bana gülüyor mesela sinemaya götür beni diyen kendisiydi aramiz düzeldi şükür.
Ben oozur diledim arkadaslar :) kendidi de sinema ismarla dedi sinemaya goturecegim dersim bitince.
Tesekkur ederim birtanem ALLAH razı olsun. Bana bunu diyen hakaret eden insanlar zaten kusursuz hatasiz hicbir sorunlari yok ama ben tek bir hatamda üstelik kendimi rahatsiz hissedip üzüldugum objektif oldugum icin dunyanin en kötüsü olup yemedigim hakaret kalmadi. Her neyse ben cok kötüyüm bunlari yaptim ama bu kadar hakaret eden tek hatayla karakterime öğretmenligime kadar laf eden insanlar cok mukemmler cok sag ol yorumun icin.sSevindim canim :) Hatali olup olmadigina emin olmak için yazdin buraya zaten ve hatani anlayip ozur diledin sonuçta. Araniz iyiymiski böyle çabuk hallolmus yani.
Bazi yorumcular iyice abarttilar. Öğretmenligine kadar sacmalayanlara bakma ne alakaysa. Herşey çözülmüş zaten iyice sinir olmadan konunu ya kapattir ya da güncelle bence