sevdiğimin kardeşi

Ayyy!! inanin yarısından sonrasını okuyamadım.
Ban yiyicem, ama soylemezssem olmaz.

Bu nasıl bi özgüven? Daha doğrusu kendini beğenmişlik?! Valla sana sabretmek zor. O kardeş az bile yapmış. Kimse uşağın degil. Sevgilin de sen yengesi olacaksın, sana saygılı davranmalı demiş korumuş falan. Size mutluluklar! Millete dokunmayın. Yazık kv ye, gorumceye.

Sanki kraliyet ailesine gelin gidiyor, kaprise bakın. Allahım sen bizi böyle gelinlerden koru.

Bir 'sen bilin' lafi normal yasamda bu kadar yer isgal etmemeli.

Sen bilin dediginde, tamam 5dakikaya kapidayim yazmak yerine neden emir yagdirma ihtiyaci duydunuz ,bence aşmanız gereken ve kendi eksikliklerinizi gorebileceginiz asıl konu bu.

Biraz alingan,mutsuz ve cevre tarafindan kabul gorme hevesi var sanirim sizde.Bunlari astiginiz zaman hayat daha huzurlu olacaktir emin olun.

Neyse cinsiyet fark etmez sevgilinin kardeşleri senin Emirerin değil, tutumun sinir bozucu.
Öğretmenliğine ne gibi laf var? Komplekse gerek yok mesajı tekrar oku, sana karşı saygısızlık mı yapıyoruz? Sevgiline şikayet et istersen gelsin hakkını savunsun. Saygıyı öğretsin bize de.

Kardesinin yaptigi bi saygisizlik yok artik kardesi de annesi de senden nefret ediyordur ben erkek arkadasinizin yerinde olsam kardesime kizmazdim bile

Kardesinin yaptigi bi saygisizlik yok artik kardesi de annesi de senden nefret ediyordur ben erkek arkadasinizin yerinde olsam kardesime kizmazdim bile

Kusurabakma ama saygı kazanılır. İnsanlar başkasının korkusuyla saygı gösterecekse göstermesin daha iyi. Ayrıca sen bilin demekte ne var? Üstüne bide emir vererek git abini uyandır demişsin.. Valla bence haksızsın. Ve erkek arkadaşını doldurmuşsun. Bana saygı göstermeyi öğret bana nasıl konuşuyo falan diyerek. Yanlış yapmışsın.

Aşırı saçma bi tavır resmen saygısızlık ve ego birleşimi bir şey. Benim sevgilimin kız kardeşi suratıma bile bakmıyor hoş gelsin demiyor kavga mi etmem lazım yani her insan sizin her istediğinizi anında yapmak zorunda değil ki

Ne kadar çirkin bir üslubunuz var sizden küçük biriyle konuşma tarzınız bile çok kötü bu şekilde saygınlık kazanamazsınız sevgiliniz bir yere kadar tahammül eder sizin yanınızda olmaktan vazgeçtiği, bıktığı gün o ailede sevilmeyen kişi olacaksınız haberiniz olsun

Baştan sona haksızsınız. Üslubunuz hiç hoş değil. Kardeşi de sizin dediğinizi yapmak zorunda değil. Sizin demenizle mi saygı öğretilecekmiş? Karşınızda sizin huyunuzda biri olsa bu yazdığınız mesajlara nasıl cevap verirdi acaba? Bir de özür dilemişler. Pes yani!

Evet çirkin olmuş.Dik olamk her durumda ben ne dersem o demek değil.Benim huyuma

gidiyorlar???? Gün gelir gitmeyiverirler.Bu işler karşılıklı olur.Tek taraflı oldu mu patlar.

Kesinlikle hatalisin. Erkek kardes karismak istememis ve bunu kibarca belirtmiş resmen çocuğa dayatmissin. Bide abi kardesi birbirine dusurmussun. Ki daha nisanli sıfatında bile degilsin. Bence biraz yerini bil. Dedigim dedik ottugum duduk diye de surekli erkek arkinin ailesine ustunluk kurma. Tam bi lightmiş sevgilin. Seninle ve ailesi ile dengeyi kurmayi bilmeli sadece bir tarafi yuceltmemeli.

Kimse sizin ilişkinize karışmak zorunda değil .karissa karıştı dersiniz.ayrıca konuşma tarzınızı begenmedim.Cok saygısız ve itici buldum keske zorlamasaydiniz cocuk önce nezaketle izah etmiş .siz usteleyince ters yapmis

Kardesi de annesi de beni seviyor. Annesi aradı dünkü konuyu konustuk ben hata yaptim dedim az once ve yok sen kendini uzme durduk yere sert yapmis icine dert olmus dedi güldü ustunde bile durmadi. Sinemaya gidecegiz dedim gonlunu almak icin dedim cok simardi bu cocuk yuz verme dedi . Ama yine de ben hatami telafi edecegim. nn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…