- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Erkek arkadasim da genelde tek gitmemi istemez. Oyle durumlarda kardesinden icin beni karsilamasini tembihler.
Simdi bizim aileler biliyor, 3 senelik bir ilişkimiz var. Kardesinin normalde konusma tarzini cok iyi biliyorum. Abisinin yaninda falan cok efendi saygilidir. 21 yaşında. Ve bunlarin ailede sahiplenme olur yani nasil desem, mesela ben onlara giderken mutlaka beni karsilattirir kendisi olmasa bile evime biraktirir. Öyle alismislar. Bu sekilde rica edip abini uyandirir misin diye bana sen bilirsin demesi canimi sıktı. Buyur abla ggel ben ugrasmayim sen uyandir diyebilirdi.
Bence o cocuk bu saatten sonra mesafeyi tercih edecekSimdi konu kapandi ya acaba uzatmasam mi hic. Ama cocuk haksiz durumda oldu benden ozur diledi ustune ben biraz daha sey yapinca tekrar ozur diledi. Simdi yarin mesaj atip gonlunu mu alsam. Yoksa bu konuyu burda kapatip onu biraz zaman sonra sinemaya falan mi davet etsem ya da kucuk bir hediye mi alsam bilmiyorum. Simdi yorumlardan da anladigim kadariyla suclu benim. buraya yazmasam hala kendi kendimi hakli gorup avunuyordum.
Maddi olarak o kadar calistim bosa gitti senden baskasi yalan diyor. Ailem hayal kirikligina ugratti diyor.
+1 milyon agzina saglikSiz çok fenasınız. Ama sevgilim dediğiniz kişi daha da fena. Aile fertlerine olan davranışından belli. Olur da evlenirseniz her türlü şiddeti göreceksiniz. Siz sanıyor musunuz ki bir kızın lafıyla annesine kardeşine haksız yere dalan adam, size çok iyi davranacak? Böyle " beni nasıl da ezdirmiyor, çok ideal koca olacak" gibi bir düşünceniz varsa gülerim. Kendi canından insana acımayan size hiç acımaz. Yarın birgün de anne ve kardeşinin lafıyla size saldıracağına emin olabilirsiniz. Sizin saygı, sevgi, ezdirmemek gibi kendinizi kandırdığımız terimlerin hepsi sahte burada. Tebrikler daha sevgiliyken insanların nefretini kazanmışsınız. O kızın yerinde olsam elim yakanızda olurdu açıkçası. Haksız olduğunuzu söylememe gerek yok sanırım. Kendinizi ne sanıyorsunuz ki elaleme emirler verip sonra da " saygısızlık" adı altında abisini fişekliyorsunuz? Günah yahu, hiç mi vicdanınız sızlamadı o kız size özür mesajı yazınca? Zira kız yanlış bir şey yapmamış. Asıl saygısız olan sizsiniz. Dahası çok da kötü birisiniz. Sizin gibisi düşman başına. Yalnız bu kişiyle evlenirseniz bunlar burnunuzdan getirilecek, o zaman dik kafalılığınızı görürüz.
Nedir bu aşırı "beni sayacaklar" tepinmesi?Simdi bizim aileler biliyor, 3 senelik bir ilişkimiz var. Kardesinin normalde konusma tarzini cok iyi biliyorum. Abisinin yaninda falan cok efendi saygilidir. 21 yaşında. Ve bunlarin ailede sahiplenme olur yani nasil desem, mesela ben onlara giderken mutlaka beni karsilattirir kendisi olmasa bile evime biraktirir. Öyle alismislar. Bu sekilde rica edip abini uyandirir misin diye bana sen bilirsin demesi canimi sıktı. Buyur abla ggel ben ugrasmayim sen uyandir diyebilirdi.
Erkek arkadasin hanzo degil tabiki kendi ailesine tepkili yasanmisliklarindan seni onde tutuyor su anlik! her konuda ve sen bunu kaybetmekten deli gibi korkuyorsunkonuyu cok farkli yerlere getirdiniz arkadaşlar bunlarla alakasi yok su an yaptiginiz da yargisiz infaz oluyor. Simdiye kadar bir saygisizligim olmadi. Allah a şükür erkek aarkadasim da hanzo degil.
Zamaninda bu cocuk abisine cok kilibiksin vs doldurmak istemisti. Ama konusurum sorun etmez. Normalde sakinimdir sinirlenince sadece. Ama gonlunu aldim ksrdesi erkek kiz degiltBu kısmı tam anlamadım biraz açar mısınız?
Bir de bu mesajdan sadece kv, görümce gibi sevgilinizin de höt diyebildiği insanlara inadınız siniriniz varmış gibi. Ergen gibi telefonunu kapatan sevgilinize bir tavrınız olmamış. Merak ediyorum sevgilinize de kız kardeşine yazdığınız üslupla yazabiliyor musunuz? Çünkü saygı neydi saygı emektiyi hep beraber görürdük sanırım.
+100000Siz çok fenasınız. Ama sevgilim dediğiniz kişi daha da fena. Aile fertlerine olan davranışından belli. Olur da evlenirseniz her türlü şiddeti göreceksiniz. Siz sanıyor musunuz ki bir kızın lafıyla annesine kardeşine haksız yere dalan adam, size çok iyi davranacak? Böyle " beni nasıl da ezdirmiyor, çok ideal koca olacak" gibi bir düşünceniz varsa gülerim. Kendi canından insana acımayan size hiç acımaz. Yarın birgün de anne ve kardeşinin lafıyla size saldıracağına emin olabilirsiniz. Sizin saygı, sevgi, ezdirmemek gibi kendinizi kandırdığımız terimlerin hepsi sahte burada. Tebrikler daha sevgiliyken insanların nefretini kazanmışsınız. O kızın yerinde olsam elim yakanızda olurdu açıkçası. Haksız olduğunuzu söylememe gerek yok sanırım. Kendinizi ne sanıyorsunuz ki elaleme emirler verip sonra da " saygısızlık" adı altında abisini fişekliyorsunuz? Günah yahu, hiç mi vicdanınız sızlamadı o kız size özür mesajı yazınca? Zira kız yanlış bir şey yapmamış. Asıl saygısız olan sizsiniz. Dahası çok da kötü birisiniz. Sizin gibisi düşman başına. Yalnız bu kişiyle evlenirseniz bunlar burnunuzdan getirilecek, o zaman dik kafalılığınızı görürüz.
Zamaninda bu cocuk abisine cok kilibiksin vs doldurmak istemisti. Ama konusurum sorun etmez. Normalde sakinimdir sinirlenince sadece. Ama gonlunu aldim ksrdesi erkek kiz degilt
Anlıyorum. Cinsiyet değildi vurgulamak istediklerim. Daha az dominant kişiler olarak demek istedim.
İnanın sevgilinizin sizin erkek kardeşine yazdığınız üslupla yazılan bir mesajı kaldıracak bir adam olduğunu düşünmüyorum.
Sevgilinizin tavırları gereksiz fevri. Bu tavırların sizi korkutması gerekiyor aslında. Çünkü şu an sizin için yapmış olduğu bu fevri hareketler sempatik görünebilir ama siz o hareketlerin muhatabı olduğunuzda göreceksiniz ne kadar yanlış olduğunu. Çok iyice tartın. Kardeşine nasıl sizden özür diletti bunu bir düşünün. Gidip tane tane yanlışını mı anlattı yoksa, sen nasıl böyle konuşursun git özür dile hemen diye külhanbeyi gibi mi konuştu. Bu sizin için bir ipucu olsun. Çünkü insanız evliliklerde tartışmalar oluyor ve o tartışmalar sizin sevgili iken yaşadığınız tartışmalardan çok şu an kendi ailesi ile yaşadığı tartışmalara benziyor.
Canim bu knuda kesinlikle katiliyorum ama dedigim gb siddete meyilli birisi degil bunu herkesten dinledim. Evli kiz kardei bile abisinin mulayimligini ove ove bitiremez zor sinirlenir. Mesela kardesi de bazen benim yanimda abiisne sus ki kafani kirarim falan der sakalasirlar. Kilibik dee. Ama erkek arkadasimin düşündüğü ailesine guvenmiyor seni ezdirirsem dvami gelir diyor. i .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?